Dodaj do ulubionych

Białe związki

IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.11, 22:15
Co sądzicie na temat białych małżeństw/ związków? Pytanie głównie do mężczyzn ,bo wierzyć mi się nie chce, że którykolwiek wytrzyma. Mam 25lat i marzy mi się taki partner, dla którego seks nie będzie niezbędny do szczęśliwego życia.
I wbrew pierwszym Waszym myślą, znając część prostackich wypowiedzi na tym forum, nie jestem gruba, brzydka czy niewykształcona.
Obserwuj wątek
    • Gość: MrBungle Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.09.11, 22:26
      Nie rozumie tylko po co miałby się ktoś wytrzymywać ?

Uważam że powstrzymywanie się od czegokolwiek na co ma się ogromną ochotę ( a co nie zabija , nie krzywdzi , a wręcz sprawia przyjemność) jest niezdrowe , i może doprowadzić do czegoś niedobrego.

Wiec proszę mi wytłumaczyć logikę białych małżeństw.
      • Gość: annoo Re: Białe związki IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.11, 22:43
        Zastanawiam się czy są mężczyźni którzy tak jak ja nie chcą uprawiać seksu, nie lubią, nie mają potrzeby, których to obrzydza. Bo w takiej sytuacji jestem przegrana i nie mam co liczyć na związek, na małżeństwo. A to ,że nie chcę seksu nie oznacza, że nie potrzebuję poczucia opieki, ciepła i bezpieczeństwa.
        • Gość: MrBungle Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.09.11, 22:47
          w takiej sytuacji muszę zapytać Ciebie o wiek , szczerze ?
          • Gość: annoo Re: Białe związki IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.11, 22:49
            Wiek masz w pierwszym poście. Ale nie bardzo rozumiem jaki to ma związek?
            • Gość: MrBungle Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.09.11, 23:08
              wybacz moje słowa , ale jeśli chęć życia w ten sposób nie ma podłoża religijnego - w tym wieku , to moim skromnym zdaniem ma podłoże psychiczne.Jeśli nie chcesz być dotykana ,pieszczona w tym miejscu brzydzi Cię stosunek ... to albo wcześniej nie miałaś kogoś kto potrafił Ci w tej cudownej relacji przekazać odpowiednich uczuć albo w jakiś sposób zostało to w Tobie zniszczone dużo , dużo wcześniej - i jak pisałem ma podłoże psychiczne.

Seks jest również wspaniałym przewodnikiem miłości , bliskości doznań które możemy na nowo odkrywać .Jest zdrowy , i mimo iż nie powinien dominować w związku , pełni ważną funkcję.
              • Gość: annoo Re: Białe związki IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.11, 23:15
                Myśl sobie co chcesz. ale przykre jest to, że bez zrozumienia, wzajemnej pomocy w obowiązkach, czy wielu innych aspektów można żyć a bez seksu nie.

No trudno, muszę się pogodzić ,że będę sama, bo nie myśle d*pą....
                Byłam po prostu ciekawa, czy istnieje minimalna szansa, ale jestem w stanie funkcjonować bez uzależniania się od kogoś. Jestem bardzo silną i zaradną kobietą.
                • Gość: dd Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.09.11, 23:27
                  a lody to tez sex?;) a samą ręką to sex? jesli to nie sex to jeszcze mozna znalezc kogos kto to wytrzyma Całkowitej abstynencji nikt nie wytrzyma A dzieci jak miec przy takiej postawie?
                • Gość: MrBungle Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.09.11, 23:30
                  Myśl sobie co chcesz?

Ja po prostu kompletnie nie rozumie tego co piszesz.

A gdybym właśnie napisał podobnego posta tylko zamiast słowa "seks" użył "zrozumienie" ?

Uwierz mi , bez wzajemnego zrozumienia też niemożna żyć , jeśli tak to na krótko.

To wszystko o czym piszesz czyli seks , zrozumienie, wzajemna pomoc , ciepło, uczucia..
                  Właśnie TO tworzy miłość - związek z partnerem.Zrezygnowanie choć z jednego ogniwa często powoduje klęske związku.Jeśli ludzie decydują sie na dalszy związek - żyją struci.
                • Gość: Tak to widze Masz 4 wyjscia ! IP: 178.8.230.* 29.09.11, 23:32
                  1.POszukac sobie cyborga
                  2.Sciagnac muzulmanskiego eunucha
                  3.Wstapic do zakonu
                  4.Odwiedzic psychola
                  • Gość: annoo Re: Masz 4 wyjscia ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 09:58
                    Jestem w stanie żyć bez faceta. Moje pytanie było hipotetyczne- interesowało mnie czy w ogóle są tacy faceci. Nie potrzebuję cyborga, eunucha ani psychologa. Mam prawo mieć taki pogląd, takie przekonania. A jeśli facet nie jest w stanie żyć bez seksu, to na pewno żadnemu się w życie nie wtrynię. Nie oczekuję wymuszonych wyrzeczeń ,jestem w stanie zrozumieć, że ktoś nie wyobraża sobie związku bez seksu, tak jak ja z. Nie potrzebuję więc prostackich wypowiedzi.
                    • Gość: Do swirki Re: Masz 4 wyjscia ! IP: 178.8.135.* 30.09.11, 10:48
                      Odniose sie tylko do twojego ostatniego zdania ! POzostal tylko punkt 4-ty w dwupaku ! Tzn psychol i psyhiatra,ktory skieruje natychmiast na kuracje do Boleslawca ! Innego madrego rozwiazania nie widze !

Wiecej na debilne POsty nie odpowiadam !
                      • Gość: annoo Re: Masz 4 wyjscia ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 13:23
                        Widzę, że jesteś bardzo mało tolerancyjny, każdy kto jest inny nadaje się do leczenia. Ty masz chyba większe problemy ze sobą, bo bardzo się emocjonujesz.
                        I do tego stosujesz prostackie polityczne nawiązania w wypowiedzi, to świadczy o Twoim niskim poziomie.
        • Gość: macho do annoo Re: Białe związki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 21:21
          w takiej sytuacji proponuję znalezć dobrego psychologa , i wcale nie chcę tutaj Ciebie obrażać ale jak ktoś nie lubi seksu w wieku 25lat to na pewno zdrowy nie jest...TRZEBA SIĘ CZESAĆ PÓKI MOŻNA :)
          • Gość: zet Re: Białe związki IP: *.195-178.cust.bluewin.ch 04.10.11, 17:53
            panie "doktorze" amatorze,proszę nie bawić się w rozkładanie czyjeś psychiki na czynniki pierwsze a zalecenia zachować dla siebie. Pisze poważnie. Na sprawę potrafisz spojrzeć tylko i wyłącznie ze swojej perspektywy. Nie jesteś w stanie nawet wychylić się za winkiel swoich ograniczeń. Szczerze współczuję.Jeśli coś się obraca o 360' to tak naprawdę nic się nie zmienia:) Jeśli chodzi o pragnienie posiadania potomstwa to jest coraz więcej ludzi dla których nie jest to życiowym priorytetem. Znam mnóstwo par po 35 roku życia które nie chcą mieć dzieci i wiele jeszcze starszych par które nie żałują swojego wyboru. Człowiek powinien kierować się rozumem nie instynktem. No cóż jak jednak można wywnioskować z wypowiedzi wynika z tego, że jednak popęd płciowy i instynkty rządzą społeczeństwem. To bardzo przygnębiające bo właśnie dlatego jest mnóstwo niechcianych dzieci i tak wiele patologii wśród której to właśnie instynkt nakazuje się rozmnażać bez żadnych ograniczeń. Mało kto zrozumiał autorkę wątku. Od pierwszych wypowiedzi wszyscy polecają psychiatrę jednakże jeśli brak seksu nie jest dla niej problemem to lecenie nie jest potrzebne. Tak naprawdę wokoło nas jest wiele białych związków szczególnie wśród tych par które żyją ze sobą od kilkunastu/ kilkudziesięciu lat. Niby pojawiły się życzliwe porady ale w rzeczywistości praktycznie wszyscy nawet nie starali się zrozumieć. Wszyscy natomiast postanowili przekonać autorkę, ze nie ma racji a seks jest nadrzędną wartością. Dodam, że Pani Anna nadmieniła, że bliskość drugiego człowieka,przytulanie itp. jest jej potrzebne. Niewielu się wysiliło aby do końca przeczytać wypowiedzieć i prawie nikt nie starał się spojrzeć na sprawę z innej perspektywy.
    • Gość: qw Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.09.11, 23:58
      to mam dla Ciebie taką propozycję Co prawda nie szukam partnerki ani dziewczyny bo mam od pewnego czasu niechec do zwiazków ale mogę mieć koleżankę żeby z nią spędzić czas Napisz a dowiesz sie wiecej gg %%^@%!(
      • Gość: annoo Re: Białe związki IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 10:01
        Nie mam potrzeby poszukiwania znajomych przez internet. Mam b.duże grono przyjaciół, których poznałam w prawdziwym świecie.
        Piszesz z jakąś litością i cynizmem, a mnie irytuje taka mentalność ludzi.
    • Gość: kibol Re: Białe związki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 10:20
      Trzymam kciuki za ciebie i wierzę, że jest tez jakis facet ze skazą psychiczną podobna do twojej i uda wam sie stworzyc związek ze zrozumieniem. Ale, osobiscie ci tak radzę, udaj sie do psychiatry, poddaj się terapii i wówczas masz szanse przezyc zycie szczęśliwie. Bez seksu - ani rusz....Ajeszcze jak ci Los pozwoli, to może trafi ci się odrobina namietności? :)
      • Gość: annoo Re: Białe związki IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 13:26
        Dlaczego zakładasz ,że mam jakąś skazę psychiczną? Miałam bardzo szczęśliwe życie do tej pory, nie narzekam. Wszystko układa mi się fantastycznie.
        A bez seksu jestem przekonana że można żyć.
        • Gość: as Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.09.11, 15:06

jak wykupiłaś cały seks- szop,to na co ci facet, maskotki wystarczają -wybacz.
          • Gość: annoo Re: Białe związki IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 16:22
            Naucz się czytać ze zrozumieniem co inni piszą, a potem się wypowiadaj prostaczku.
        • Gość: ABC Re: Białe związki IP: *.195-178.cust.bluewin.ch 30.09.11, 15:20
          Same głupie wypowiedzi więc nie ma się czym przejmować. Zdecydowana większość kieruje się w życiu instynktem zamiast rozumem. Zapewne dlatego seks sprzedaje się najlepiej a i w polityce ma to tez swoje odniesienie ponieważ niewyżyty, głupawy wyborca jest idealnym pionkiem.Takimi ludźmi można bez problemów sterować, postraszyć, oszukać.
          Zdrady, kłamstwa, fałszywe przysięgi, brak szacunku nie tylko do innych ale również do siebie to wynik kierowania się w życiu zwykłą chcicą. Ludzie którzy przekładają inne wartości w życiu niż seks wiodą o wiele ciekawsze i wartościowsze życie bo kierują się w życiu logicznym myśleniem a nie narządem płciowym. Wystarczy tylko się rozejrzeć wokoło. Patologia rozmnaża się najbardziej bo tacy ludzie nie mają w życiu innego celu, samotne matki bo seks był najważniejszy, niechciane dzieci z przypadku , gwałty ...można wymieniać. Jak można zauważyć do seksu nie jest potrzebna ani inteligencja, ani rozwaga, logiczne myślenie czy wartości wyższe. Prymitywne życie prymitywnych, płytkich ludzi.
          Reasumując: Ludzie którzy bez seksu nie potrafią żyć nigdy nie ogarną swoim małym rozumkiem, że szczęście, realizowanie swoich planów, wytyczanie kolejnych celów, czy zwyczajnie, bycie we dwoje nie wyznacza ilość stosunków.Mozna się kochać, można szanować, ufać sobie bez seksu i wcale nie oznacza to, że ktoś nie jest normalny czy potrzebuje psychiatry. Jakimi ludźmi są ci którzy przysięgają a potem zdradzają, zaliczają kolejne numerki z obcymi osobami, zostawiają dzieci, zony, mężów, oddają dzieci do domów dziecka, męczą swoje potomstwo, roznoszą choroby...No i kto potrzebuje pomocy i szybkiego leczenia?
          Zapewniam Cie autorko wątku, że są ludzie którzy mogą żyć bez seksu. Zarówno kobiety jak i mężczyźni ale to zupełnie inny poziom świadomości którego nie potrafią pojąć zwykli ludzie upchani w ciasne ramki.
          • Gość: annoo Re: Białe związki IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 16:24
            Dziękuję za wartościową wypowiedź. Bardzo to cenię i cieszę się, ze chociaż jedna osoba odniosła się stricte do mojego pytania i zrobiła to w tak mądry sposób.
            Pozdrawiam
            • Gość: Tajfun Re: Białe związki IP: 192.132.229.* 30.09.11, 16:37
              jesteś pewnie normalnym "aseksem" , jakieś 1-2% ludzi tak ma - pobno :D pozdrawiam ;)
          • Gość: kibol Re: Białe związki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 20:27
            To tak, jakby ktoś nie jadł sledzi i mówi, ze tego nie lubi....
            Dziewczyno, mozesz zyc bez pieszczot i nic komukolwiek do tego. Ale nie wiesz co tracisz...Udaj się do psychiatry/psychologa- masz szanse byc szczęsliwą :) Tego ci zyczę , z seksem lub bez :)
          • Gość: as Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.09.11, 21:41
            a TY wzięłaś się z probówki,to tak samo jak duchowni który wytrzyma bez seksu -bramie pigułek się znudzi,a człowiek jest ciekawy.itp
            • Gość: :P Re: Białe związki IP: *.play-internet.pl 30.09.11, 21:48
              mam koleżankę, co to rozpowiadała jak to strasznie nienawidzi seksu...pojechala na obóz sportowy i wydymała całą męską ekipę:) Więc lepiej pilnuj się, żeby mózg nie odmówił Ci posłuszeństwa w najmniej oczekiwanym momencie:P Nigdy nie wiadomo co komu strzeli do głowy, ludzki umysl ma niezbadane ścieżki..
              • Gość: annoo Re: Białe związki IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.11, 13:20
                Widzę, że kolejny prymityw na forum. Nie oceniaj innych swoją miarką.
            • Gość: kkk Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.09.11, 21:50
              Powiem Ci czysto po chłopsku.Na mój płaski patologiczny rozumek -który nie chce Cię obrazic - nigdy nie zostałaś dobrze zru...a !
              • Gość: annoo Re: Białe związki IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.11, 13:21
                Zru**aj swoją laskę, żeby była szczęśliwa.
                Mnie nie ma prawa nikt dotknąć, to moje ciało i należy tylko do mnie.
                • Gość: Wytrych Re: Białe związki IP: *.pools.arcor-ip.net 01.10.11, 13:30
                  Sadze,ze masz Ziege-Muschi i tu jest pies POgrzebany ! :-))
                  • Gość: acdc Re: Białe związki IP: *.play-internet.pl 01.10.11, 14:16
                    Jak dla mnie to założycielka forum chciała zrobić z siebie zajebiście ciekawy eksponat 'patrzta ludzie jaka jestem oryginalna'. Jej cyrk i jej małpy, ludzkość lubi na takie coś popatrzeć i skomentować ale zawsze woli to co zwyczajne :P
                    • Gość: kkk Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.10.11, 23:06
                      w 100% sie z Tobą zgodzę - robi z siebie oryginał ponad wszystko.Jednak nie zmienię zdania ze nie wie co to dobre dymanie.
                      Anno odpowiadając na Twojego ostatniego posta - z.r.u.c.h.a.ł.e.m. swoją laskę i powiem Ci że jest szczęśliwa i ciesze się że jej oryginalność i wyjątkowość nie zmusza mnie do czegokolwiek.
                      • Gość: pytajnik Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.11, 09:34
                        A dzieci jak chcesz mieć? Bocian Ci nie przyniesie, ani w kapuście go nie znajdziesz.

No chyba, że poddasz się zapłodnieniu przez invitro.
                        • Gość: annoo Re: Białe związki IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.11, 20:02
                          Nie zakładaj ,że chcę mieć bachora. Bo nie chcę.
                    • Gość: annoo Re: Białe związki IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.11, 20:02
                      Gdybyś miał coś w tym swoim małym rozumku zrozumiałbyś to co czytasz. Zadałam pytanie i tylko jedna osoba z pośród wszystkich Was prymitywów, odpowiedziała rzeczowo. Reszta jest tylko zdolna to prostej konstrukcji odpowiedzi, kierując się własnym popędem, bez żadnych refleksji i tolerancji. Ale to jest właśnie mentalność Polaków, z przewagą Wałbrzyszan wychowanych w K10.
                      • Gość: wax Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.11, 20:37
                        Ktoś już słusznie tutaj proponował, abyś skorzystała z porady specjalisty. Piszę to z życzliwością i bez podtekstów. Są pewne sytuacje w życiu kiedy człowiek sam sobie z nimi nie poradzi i powinien zwrócić się o pomoc.
                        Z Twoich postów wynika, że nie lubisz sama siebie, mężczyźni cię brzydzą, seks to tylko d..pa , Polacy to osobnicy o podejrzanej mentalności, Wałbrzyszanie to ciemne indywidua z przysłowiowego K10. Nie lubisz nawet dzieci, bo nazywasz je bachory. Proszę nie pisz więcej o refleksji i tolerancji ponieważ nie rozumiesz znaczenia tych pojęć. Mimo, że jak twierdzisz jesteś osobą wykształconą. Powątpiewam.
                        • Gość: annoo Re: Białe związki IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.11, 22:05
                          To co jest powszechnie uznane za właściwe i normalne jest tylko sprawą umowną. Ilu ludzi tyle poglądów. Jeśli ktoś sie różni nie znaczy, że jest gorszy i że powinien się leczyć.
                          Zrobiła się mocna dyskusja przez irytujące i prowokują wypowiedzi, które atakują mój pogląd na kilka spraw.
                          A opinia o Polakach i Wałbrzyszanach odnosi się stricte do wypowiedzi pod tym tematem. Nie oceniaj mojego braku toleracji, bo nie piszę Wam, że jesteście chorzy ,że priorytetem w Waszym życiu jest seks i rodzenie dzieci i że macie ograniczony światopogląd, czy też nie stać Was na mikroelement empatii.
                          Zacznij oceniać siebie. A jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia na temat który założyłam, nie znasz odpowiedz na pytania które zadałam, to po prostu zajmij się czymś innym.
                          • Gość: MrBungle Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.11, 23:35
                            Najmocniej Panią przepraszam ale pozwoliłem sobie przetoczyć kilka pani wypowiedzi stawiając kropkę nad " i " w słowie psychiatra - wcześniej proponowanego lekarza

"Nie oceniaj mojego braku toleracji, bo nie piszę Wam, że jesteście chorzy ,że priorytetem w Waszym życiu jest seks i rodzenie dzieci i że macie ograniczony światopogląd, czy też nie stać Was na mikroelement empatii."

i wcześniej :

"... i tylko jedna osoba z pośród wszystkich Was prymitywów..."
                            "...Reszta jest tylko zdolna to prostej konstrukcji odpowiedzi, kierując się własnym popędem, bez żadnych refleksji i tolerancji. Ale to jest właśnie mentalność Polaków, z przewagą Wałbrzyszan wychowanych w K10."

"Nie zakładaj ,że chcę mieć bachora"

"Zru**aj swoją laskę, żeby była szczęśliwa. "

"....a potem się wypowiadaj prostaczku."

biorąc pod uwagę poziom pani wypowiedzi i ocenę forumowiczów dziwię się że ktoś tak "wykształcony" zadał jak że mądre pytanie właśnie na takim forum , forum jak pani twierdzi pełnych prymitywów i prostaków......nooo..przepraszam , może po za jednym - oczywiście tym który się z panią zgodził i panią poparł.
                          • Gość: wax Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.10.11, 07:14
                            Gdy zadaje się pytanie należy oczekiwać różnych, czasami zaskakujących odpowiedzi. W Twoim przypadku akceptujesz jedynie to co chciałabyś usłyszeć, resztę brutalnie odrzucasz. Podświadomie wypierasz to co nie jest po Twojej myśli. Prawdopodobnie ktoś bardzo mocno skrzywdził Cię w przeszłości.
                            Twoje riposty są bardzo cięte i podkreślające Twoją wyższość. Gdybym chciał być równie złośliwym to odowiedziałbym , że d..pa nie jest dominującym elementem w relacjach seksualnych mężczyzna-kobieta, aczkolwiek bardzo interesującym i wartym zainteresowania. Do uprawiania seksu natura wyposażyła kobietę w inny narząd. No, ale Ty jako osoba wykształcona i kobieta powinnaś wiedzieć o tym z podstaw biologii.
                            Miłego dnia.
                          • b.bujak Re: Białe związki 03.10.11, 13:13
                            Gość portalu: annoo napisał(a):

> To co jest powszechnie uznane za właściwe i normalne jest tylko sprawą umowną.
                            > Ilu ludzi tyle poglądów.

instynkt macierzyński i związana z nim aktywność (przynajmniej) prokreacyjna nie jest sprawą umowną - to prawa natury; zachowania wbrew prawom natury nie są normalne, bo kiedy staną się normą to wyginie gatunek... oczywiście zaburzenia takie, jak Twoje zdarzają się również wśród mężczyzn - jest to jednak zjawisko marginalne, więc wypada życzyć Ci szczęścia w poszukiwaniu faceta z taką przypadłością, jak Twoja;
                            poza tym przyznajesz się tu na forum do swojej niechęci do seksu, ale prawdopodobnie masz też inne współistniejące problemy, z których może nie do końca zdajesz sobie sprawę albo nie chcesz się do nich przyznać - propozycja konsultacji psychologicznej nie jest taka zła...
                • Gość: wax Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.11, 15:46
                  Prawdopodobnie Twój problem opisuje prawdziwie to drugie zdanie. Od początku wątku zapytujesz o relację z mężczyzną mając w domyśle seks. A jak sobie wyobrażasz związek z mężczyzną bez dotyku, pocałunku, muśnięcia, wzajemnego uścisku lub przytulenia? To też będzie ingerencja w Twoje ciało.
                  Relacje między kobietą, a mężczyzną mają bardzo szeroki zakres: od krótkiego spojrzenia, poprzez penetrację, aż do zjednoczenia umysłów. Intensywność tych relacji zmienia się z wiekiem i zdobywaniem doświadczenia życiowego. Nie pouczaj nas o rozumowym pojmowaniu świata, bo jedyne co ma sens w każdym momencie życia to fizyczna bliskość drugiego człowieka także seksualna.
                  • Gość: 504 Re: Białe związki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 23:35
                    Anno ,mam wrażenie ,że uważasz sie za istotę z wyższym ilorazem inteligencji ,ponadprzeciętną i stworzoną do wyżyszch celów.Takie odnoszę wrażenie.A odpowiadając na pytanie ,to z całą pewnością są tacy ludzie , i kobiety i mężczyźni.Ale wiadomo ,że jak ktoś odbiega od przyjętych norm ,to znalezienie kogoś z podobnym myśleniem na pewno będzie trudniejsze .Możesz uważać całą resztę ludzi za kretynów i prostaków ,ale inni ludzie także mogą cię uważać za....(nie będę wypisywać).Jesteś młoda ,a już zarzekasz się ,ze do końca życia będziesz żyć bez seksu. Życie jest nieprzewidywalne i sama zobaczysz zapewne kiedyś ze wszystko w życiu może sie zdarzyć.Póki co ,masz prawo mieć poglądy jakie masz i możesz sobie żyć jak chcesz ,ale wpółczuję ci ,bo uważąjąc 99% społeczeństwa za bandę niewyżytych ,seksualnych maniaków ,zostaniesz dnia pewnego sama ze swoimi poglądami i swoją teorią
                    Zasatanawiam się dlaczego jedna odpowiedź cie zadowoliła i myślę ,ze jedna odpowiedź idzie twoim tokiem myślenia.Całą reszta ludzi ,która nawet dosyć życzliwie i grzecznie wypowiadała się za seksem jako ,czymś zupełnie ludzkim jest wg ciebie ...be.Czy nie warto pomyśleć na swoim ego?
                    • Gość: MrBungle Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.11, 23:39
                      Najmocniej Panią przepraszam ale pozwoliłem sobie przetoczyć kilka pani wypowiedzi stawiając kropkę nad " i " w słowie psychiatra - wcześniej proponowanego lekarza

"Nie oceniaj mojego braku toleracji, bo nie piszę Wam, że jesteście chorzy ,że priorytetem w Waszym życiu jest seks i rodzenie dzieci i że macie ograniczony światopogląd, czy też nie stać Was na mikroelement empatii."

i wcześniej :

"... i tylko jedna osoba z pośród wszystkich Was prymitywów..."
                      "...Reszta jest tylko zdolna to prostej konstrukcji odpowiedzi, kierując się własnym popędem, bez żadnych refleksji i tolerancji. Ale to jest właśnie mentalność Polaków, z przewagą Wałbrzyszan wychowanych w K10."

"Nie zakładaj ,że chcę mieć bachora"

"Zru**aj swoją laskę, żeby była szczęśliwa. "

"....a potem się wypowiadaj prostaczku."

biorąc pod uwagę poziom pani wypowiedzi i ocenę forumowiczów dziwię się że ktoś tak "wykształcony" zadał jak że mądre pytanie właśnie na takim forum , forum jak pani twierdzi pełnych prymitywów i prostaków......nooo..przepraszam , może po za jednym - oczywiście tym który się z panią zgodził i panią poparł.
                      • Gość: acdc Re: Białe związki IP: *.play-internet.pl 03.10.11, 11:44
                        Tfu...trzeba byłood początku trollice pogonić do jaskni, żeby w samotnośći wyczekiwała żałosnego końca swojej wyjątkowości i nie zawracała nam dupy- kiedyś ktoś odkryje te marne resztki i będzie się do łez zaśmiewał, że prawo Darwina zwyciężyło 'patrze no, taka mega mądra była a padła bezpotomnie ;D Gdzie my drugiego takiego cudaka znajdziemy:D?'
                        • Gość: annoo Re: Białe związki IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 15:12
                          Uśmiałam się z was wszystkich. Hahaha
                          • Gość: zet Re: Białe związki IP: *.195-178.cust.bluewin.ch 04.10.11, 18:08
                            Jak już Pani zauważyła, nie ma sensu przedkładać na tym forum swoich racji bo wielu ludzi upchniętych jest w swoje wyuczone ramki. Juz od dzieciństwa ludzie są wtłaczani w jakieś zasady których później nie są w stanie ani zmienić ani przesunąć choćby odrobinę. Niewielu ma odwagę być wolnym człowiekiem i myśleć samodzielnie. Nie są w stanie zrozumieć czegoś czego nie znają. Po prostu tego nie ogarniają. To taka walka z wiatrakami. Niepotrzebnie dała się Pani sprowokować bo w życiu jest tak, że jeśli wejdziesz między wrony musisz krakać jak i one w przeciwnym razie zadziobią bo ludzie nie znoszą inności. Kazdy szczyci się, ze jest tolerancyjny ale to tylko tak teoretycznie.
                        • Gość: zet Re: Białe związki IP: *.195-178.cust.bluewin.ch 04.10.11, 18:03
                          ktoś tu próbuje zabłysnąć a wyszło jak zwykle czyli szara rzeczywistość forumowa:) To smutne, że jedynym sensem życia dla wielu jest seks i potomstwo. Oczywiście dzieci muszą być aby jednak ten ludzki gatunek nie wyginał ale powinni je mieć tylko dojrzali, odpowiedzialni ludzie a nie wszyscy jak lecie i kto tylko chce. Później po ulicach szwenda się patologia pijana, zarzygana, powadzą samochody po pijaku, zabijają innych, gwałcą i nadal się rozmnaża. To jest w tym wszystkim straszne a nie to, ze ktoś nie chce seksu. Większą tolerancje i zrozumienie wykazujecie wobec rodzin patologicznych, wielodzietnych które okupują pustostany i domagają się pomocy niż dla kogoś kto świadomie wie czego chce w życiu. Z czego to wynika?
                          I co z tego, że ktoś umrze bez pozostawienia potomstwa. No co z tego? Ileż jest ludzi którzy dzieci maja a jednak żyją jakby ich nie było. Przykre jest najbardziej to, ze wielu ludzi chce mieć dzieci jako polisę ubezpieczeniowa na starość.No cóż , tak to nie działa o czym niejeden już się przekonał.
    • Gość: Tajfun jeśli jesteś naprawdę tym za kogo się podajesz.... IP: 192.132.229.* 03.10.11, 12:08
      www.asexuality.org/pl/strona/index.htm ....to polecam
      • Gość: katarzyna.p Re: jeśli jesteś naprawdę tym za kogo się podajes IP: *.sattom.pl 03.10.11, 13:09
        anno -ja jestema bardzo tolerancyjna osoba. kazdy jest jaki jest i nikt nie ma prawa go zmieniac, szczegolnie sila. ale... nie pogadamy,bo nie podoba mi sie twoja postawa. chcesz zeby ludzie szanowali Ciebie, ale Ty ludzi szanowac nie musisz. twoje posty sa przepelnione egocentryzmem. innych traktujesz z gory. chcesz akceptacji i dyskusji na poziomie, a wypisujesz cos o K10 i bachorach. w k10 nigdy nie bylam. a moje dziecko jest wspaniale. twoja decyzja czy bedziesz miec dzieci czy nie, ale uzywanie slowa "bachor" jest nie na miejscu.
        ja tez jestem silna kobieta, ale rozni nas to, ze ja szanuje ludzi. tyle Panno oryginalna i samowystarczalna.
        • Gość: aa Re: jeśli jesteś naprawdę tym za kogo się podajes IP: 192.132.229.* 03.10.11, 13:55
          są dzieci i bachory
    • Gość: CDF Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.10.11, 18:57
      wszystkie dzieci są Nasz, oprócz ciebie bachorze
      • Gość: pytajnik Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.10.11, 19:56
        Gość portalu: annoo napisał(a):
        > Nie zakładaj ,że chcę mieć bachora. Bo nie chcę.

Teraz masz 25 lat. Pogadamy za 6-8 lat, jak przekroczysz 30-tkę. Wiele moich koleżanek też nie wyobrażało sobie urodzenia dziecka będąc w Twoim wieku. Po przekroczeniu 30 roku życia ich wyobrażenie o założeniu szczęśliwej rodziny i macierzyństwie obróciło się o 360 stopni.

Ps. a w K10 byłem raz w życiu. Na koncercie Hey. I tylko fakt, że zespół grał koncert w tej spelunie zmusił mnie do odwiedzenia tego beznadziejnego miejsca. Razem ze mną była rzesza osób, w wieku które mogłyby być Twoimi rodzicami. Więc im nie urągaj.
        • Gość: zet Re: Białe związki IP: *.195-178.cust.bluewin.ch 04.10.11, 17:45
          Jeśli coś się obraca o 360' to tak naprawdę nic się nie zmienia:) Jeśli chodzi o pragnienie posiadania potomstwa to jest coraz więcej ludzi dla których nie jest to życiowym priorytetem. Znam mnóstwo par po 35 roku życia które nie chcą mieć dzieci i wiele jeszcze starszych par które nie żałują swojego wyboru. Człowiek powinien kierować się rozumem nie instynktem. No cóż jak jednak można wywnioskować z wypowiedzi wynika z tego, że jednak popęd płciowy i instynkty rządzą społeczeństwem. To bardzo przygnębiające bo właśnie dlatego jest mnóstwo niechcianych dzieci i tak wiele patologii wśród której to właśnie instynkt nakazuje się rozmnażać bez żadnych ograniczeń. Mało kto zrozumiał autorkę wątku. Od pierwszych wypowiedzi wszyscy polecają psychiatrę jednakże jeśli brak seksu nie jest dla niej problemem to lecenie nie jest potrzebne. Tak naprawdę wokoło nas jest wiele białych związków szczególnie wśród tych par które żyją ze sobą od kilkunastu/ kilkudziesięciu lat. Niby pojawiły się życzliwe porady ale w rzeczywistości praktycznie wszyscy nawet nie starali się zrozumieć. Wszyscy natomiast postanowili przekonać autorkę, ze nie ma racji a seks jest nadrzędną wartością. Dodam, że Pani Anna nadmieniła, że bliskość drugiego człowieka,przytulanie itp. jest jej potrzebne. Niewielu się wysiliło aby do końca przeczytać wypowiedzieć i prawie nikt nie starał się spojrzeć na sprawę z innej perspektywy.
          • Gość: pytajnik Re: Białe związki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.10.11, 22:04
            Fakt. Nie o 360 stopni, a o 180. Tak czy siak, moje znajome kierowały się i rozumem, i instynktem.
    • Gość: Łukasz Re: Białe związki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 21:55
      JAk chcesz pogadać z kims kto pasuje do tego co napisałaś to pisz pod lukasz.polska@gmail.com :)
      • Gość: bobo Re: Białe związki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 22:31
        Annooo sie pośmiało i pokazało jak słoma z butów wystaje.Niby to takie mądre i wykształcone ,takie szczęśliwe ,że ...ech ,tylko biednej nikt nie chce .Cóż się dziwić ,z takim podejściem ........>Między wierszami wyczytać można :jestem wspaniała ,mądra ,ładna,mam wielu przyjaciół ,a wy to idioci do potęgi ,buraki i wieśniaki ,dziecioroby itp itd.Jestem za psychiatrą ! ha
        • Gość: zet Re: Białe związki IP: *.195-178.cust.bluewin.ch 04.10.11, 17:50
          No Ty też nie błysnęłaś elokwencją więc zanim zaczniesz kogoś wysyłać do psychiatry najpierw upewnij się czy sama nie wymagasz leczenia:)Jeśli coś się obraca o 360' to tak naprawdę nic się nie zmienia:) Jeśli chodzi o pragnienie posiadania potomstwa to jest coraz więcej ludzi dla których nie jest to życiowym priorytetem. Znam mnóstwo par po 35 roku życia które nie chcą mieć dzieci i wiele jeszcze starszych par które nie żałują swojego wyboru. Człowiek powinien kierować się rozumem nie instynktem. No cóż jak jednak można wywnioskować z wypowiedzi wynika z tego, że jednak popęd płciowy i instynkty rządzą społeczeństwem. To bardzo przygnębiające bo właśnie dlatego jest mnóstwo niechcianych dzieci i tak wiele patologii wśród której to właśnie instynkt nakazuje się rozmnażać bez żadnych ograniczeń. Mało kto zrozumiał autorkę wątku. Od pierwszych wypowiedzi wszyscy polecają psychiatrę jednakże jeśli brak seksu nie jest dla niej problemem to lecenie nie jest potrzebne. Tak naprawdę wokoło nas jest wiele białych związków szczególnie wśród tych par które żyją ze sobą od kilkunastu/ kilkudziesięciu lat. Niby pojawiły się życzliwe porady ale w rzeczywistości praktycznie wszyscy nawet nie starali się zrozumieć. Wszyscy natomiast postanowili przekonać autorkę, ze nie ma racji a seks jest nadrzędną wartością. Dodam, że Pani Anna nadmieniła, że bliskość drugiego człowieka,przytulanie itp. jest jej potrzebne. Niewielu się wysiliło aby do końca przeczytać wypowiedzieć i prawie nikt nie starał się spojrzeć na sprawę z innej perspektywy.
    • Gość: Mia Re: Białe związki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.11, 13:14
      Z takim prostackim podejściem, niektórym facetom zostanie tylko - sex z kciukiem i jego czterema braćmi :)
      • Gość: bobo Re: Białe związki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 21:52
        Polecamy psychiatrę ,bo to specjalność jak każda inna ,a nie poniżająca jak wielu mniema.A tu chyba nie chodzi o chęć posiadania ,czy nie posiadania potomstwa (wolna wola) ,tylko jeśli ktoś gardzi innymi ,no to niech nie oczekuje poklasku .pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka