Dodaj do ulubionych

Markety!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 21:01
Wiecie co wam powiem nie urodziłem się wczoraj ale dziś to już wkurzyłem się na maksa. Spróbuję opowiedziec co mnie boli. Byłem dzis 3 razy w markecie jednym walbrzyskim na zakupach kupowalem artykuł gdzie na polce byla cena 21.85 pln a zona zaplacila 24.85pln na rachunku rozkminilem o co chodzi ale machnalem reka jak sie to mowi. Pozniej pojechalismy jeszcze raz na zakupy do tego samego sklepu i ten sam artykul kupowalismy i zas to samo grrrr pani nas przeprosila i poprosila o wymiane tego artykulu nam zalezalo na tym i nie zamierzalem go wymieniac i wiem ze nalezalo mi sie zaplacic tyle co jest na polce ale byla kolejka i nie chcialo mi sie stac i czekac. 30 minut temu zona byla 3 raz w sklepie bo cos zapomniala kupila 3 raz ten artykul a teraz cena juz taka jaka powinna byc wiec zona pyta sie jak to mozliwe ze wczesniej palilismy inne ceny i ze kupowalismy z innej dostawy. Moim zdaniem jest to oszustwo bo juz nie chodzi mi o te 6 czy 8 pln ale o zasade bo policzmy klientow kupujacych w miesiacu i wychodzi nam premia kierownika w miesiacu lub lepiej. Pilnujmy sie z rachunkami i paragonami itp. Sklepu nie podam moze jutro bo jutro bedzie ktos funkcyjny zeby mi to wyjasnic. Uwazajmy na to co kupujemy. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ktosik Re: Markety!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 11:19
      up
      • Gość: xyz Re: Markety!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.11, 12:01
        Ale sprawa jest prosta, bedac 2 raz w markecie trzeba bylo podejsc do punktu obslugi klienta i zglosic problem, nawet teraz majac 3 paragony pewnie mozna by to zglosic i odzyskac roznice. Ja bynajmniej tak mialem kiedy cena roznila sie miedzy "polka" a paragonem.
        • Gość: Gość Re: Markety!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 12:04
          Za pierwszym razem nie skroilem sie za drugim powiedzialem o tym tzn o roznicy i Pani mnie przeprosila i powiedziala o wymianie towaru ale na prawde nie mialem czasu za trzecim razem zmienily ceny za ten sam produkt wiec dzis odwiedze sklep. Sam post tylko dla sotrzezenia zeby zagladac do paragonow wiem tez ze czasem moze to byc zwykly blad kazdy je robi ale odnosze wrazenie ze czasem jest to robione z premedytacja. Pozdrawiam
      • haba.baba Re: Markety!!! 05.10.11, 12:03
        tak właśnie funkcjonują wszystkie markety,kiedy się robi raz kiedy zakupy to się nie zauważy.Najgorsze jest w tym że kiedy się zauważy to po protu odsyłają Cię na informacje i tam zwracają pieniądze i tak jakby nic się nie stało,bo w Kauflandzie chociaż czekoladki dawali w ramach przeprosin,nie wiem jak teraz.Ja miałam taki przypadek że kupiłam korpusy a zapłaciłam za udka bo taki miały kod jak uda ,niigdy bym nie zauważyła ale na 15 kg to wyszła kolosalna różnica
    • Gość: mf Re: Markety!!! IP: *.play-internet.pl 05.10.11, 12:31
      a teraz przelicz sobie czas stracony razy średnią stawkę godzinową jaką zarabiacie i pomyśl czy nie taniej byłoby kupować w sklepiku pod domem
      • haba.baba Re: Markety!!! 05.10.11, 12:47
        pewnie że warto,nawet oszczędniej,bo bądzmy szczerzy zawsze się damy nabrać na jakieś promocje,które są nam zbędne wydajemy tylko dodatkowo pieniądze,dlatego na marketach warto mieć długopis,kartkę i kalkulator,no i wzrok dobry bo produkty są opisane np zawartość tłuszczu w margarynie chociaż opakowania takie same,cukru w cukrze kupisz taniej ale słodzisz zamiast dwóch łyżeczek to cztery,jedno tylko jest dobre że pod jednym dachem wszystko a jakie to jest to już twój wybór
      • demulgator Re: Markety!!! 26.11.15, 12:22
        dokładnie!!!
        dlatego ja zawsze wybieram polo i nie mam żadnych wątpliwości www.polomarket.pl/ jest blisko, wszystko mogę na bieżąco sprawdzić i nie mam nigdy żadnych problemów, wolę czasem zapłacić 5 gr więcej za mleko i mieć wszystko pod domem w jedynm miejsu i w dobrej jakości bo wiem że polski a nie jakieś g**** z zagranicy
    • hartauer Re: Markety!!! 30.11.15, 12:27
      Nie ma co narzekać, wczoraj trochę padało więc ceny były płynne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka