Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 15:39 Wiem, że dość często przeglądają to forum i wpisują swoje wypowiedzi. Czy ktoś z Was odpowie na poniższy tekst? www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/wszystkie_sztuczki_swiadkow_jehowy_15942 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blabla Re: Do Świadków Jehowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 16:10 Proponuję umówić się indywidualnie na kurso-konferencję połączoną z podwieczorkiem i być moze czymś jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwe Re: Do Świadków Jehowy IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.11, 17:00 Ja to bym się chętnie umówił właśnie na coś jeszcze z taką młodą jehóweczką, wysoka, kręcona włoski, kształty.. mniam. Tylko dyskutować;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qfqFan Re: Do Świadków Jehowy IP: *.183.190.9.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.10.11, 16:24 Ktoś jeszcze wierzy w te wszystkie brednie ? :/ ehhh pospólstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wytrych Ktora pierwsza sciaga majtki ? IP: *.pools.arcor-ip.net 08.10.11, 17:21 Wytrych sprawe zalatwia jak przystalo na chlopa z jajami.Zaprasza do srodka i pyta : ktora sciaga pierwsza majtki ? Jeszcze sie nie zdarzylo aby ktoras sie odwazyla i wypierdzielaja w podskokach ! Bog z nimi ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Maurer Kotku ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.10.11, 20:33 Miau ............ dla kogo teraz miauczysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Kotku ... IP: *.play-internet.pl 08.10.11, 20:50 przecież wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: Do Świadków Jehowy 08.10.11, 21:50 Aniu. Czytałem i uwazam tekst za stronniczy,Swiadkowie Jehowy na pewno nie sa sekta ,lecz zarejestrowanym wyznaniem ,a o Frondzie mam najgorsza opinie.Wciaganie dziewczyny do chaty jest tak starym kawałem że wasy ciagną się po ziemi. Bedac w Niemczech poprosiłem o pomoc niemieckich Ś J . i bez wachania mi pomogli szanuje ich mam 4 rodzeństwa i najlepsza jest ta siostra co jest Ś J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guru Re: Do Świadków Jehowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 23:26 Jakie ma znaczenia jak nazywacie Boga: Wisznu, Budda, Światowid, Jehowa, Manitou, Odyn, etc. Urodziliście się i za chwilę zdechniecie. To pewnik. Sztuka polega na tym abyście pozostawili swoim potomkom więcej dobrego świata niż złego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Do Świadków Jehowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 01:19 Ma znaczenie bo mi Budda nie napier......w drzwi co drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Świadków Jehowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 05:47 Nie szargajcie świętości innych ludzi i ich zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do autorki Re: Do Świadków Jehowy IP: *.play-internet.pl 09.10.11, 08:16 Niestety ludzie w takich wypowiedziach świadczą sami o sobie jacy są płytcy... Ja jestem ateistą, w boga nie wierzę ale szanuję każdą religię i każdego człowieka. Proponowałabym Pani objaśnić artykuł z odwiedzającymi Panią ŚJ, niestety nie sądzę aby forum z tak ograniczonymi ludźmi pomogło coś tu wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Re: Do Świadków Jehowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.11, 16:55 Bogów jak diabłów sekciarskich i wyznaniowych. Najważniejsza tu jest kasa i aby z tego się utrzymać. A jak się da naciągnąć jeszcze państwową kasę, tzn. naszą z podatków to już pełnia szczęścia dla klechów, guru,wron w czarnych kieckach. Czy Ktoś to kiedyś wyprostuje? Mamy już XXI wiek, czy musi się to ciągnąć aż do XXII ? A jakby tak dać tym "wiernym" konkretną robotę z pożytkiem dla państwa i dla tych bylych "wiernych." Jest rozwiązanie! Dobrze zapłacić za zrezygnownie z bezsensownych i bezmyślnych praktyk,modłów przed gusłami obrazami,padania na glebe i klepanie mantry, zupełnie nie zrozumialych a robiących wode z mózgu. Ile kasy z tych majątków,bogactw i finansowania urzędników kościelnych w każdym roku, zostało by w budżecie na potrzeby całego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porażka Re: Do Świadków Jehowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 09:49 Jak widzę, Świadków na tym forum nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Re: Do Świadków Jehowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.11, 16:18 Mnie do domu ksiądz z kolędą przychodzi, więc nawiedzanie nie tyczy się tylko jednej religii... Nie wspominając o nawiedzonych śpiewach pod oknami. Kościółek jest nawet bardziej wkrwiający, bo pchają się do publicznych mediów, szkół, itd. A dla mnie to takie same robienie ludziom wody z mózgu, jak każde inne. Świadkowie Jehowy przynajmniej w imię swojej religii w ryj nikomu nie dadzą... Kościół katolicki natomiast ma krwawą historię... Pamiętamy ;> Nie jestem Jehówką czy raczej kociarą, czy jak tam ich tolerancyjni katolicy nazywacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Do Świadków Jehowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.11, 16:46 Na tyle co znam pare osob z tego wyznania, to ja bym tylko chcial, zeby wiekszosc tzw zagorzalych katolikow, czy nawet ateistow nauczyla sie od nich zachowan wobec innych ludzi, bo do tego nie sa potrzebne ich wypociny, ale zastanawiam sie zawsze, dlaczego oni potrafia byc minimum mili i uprzejmi wobec innych, a reszta zazwyczaj jest zupelnie inna. Tego mozemy im zazdroscic, postaw zachowan, szkoda tylko, ze wszystkie te zachowania biora sie z takiej wiary a nie z samego czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Do Świadków Jehowy IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 09.10.11, 17:30 Nie zachwycaj się tak nimi, są w mniejszości to i cicho siedzą. Zawsze tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Re: Do Świadków Jehowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.11, 22:43 Jestem w mniejszości i nie siedzę cicho... Nie chcę religii w szkole i nie chcę płacić za klechy w TV... Może Świadkowie też korzystają z jakiś przywilejów - nie wiem, ale zdecydowanie klechy są bardziej upierdliwe... Bo takiemu świadkowi powiem - spadówa i tyle go widzę, a te mordy jedne otłuszczone czerpią z podatków niekatolików... Będą zmuszały moje dziecko do katolicyzmu... Bo co ma robić w szkole jeśli religia jest w środku? Spadówka. Wierzcie sobie nawet w latającego boga pizzy i pieczonego kurczaka - gó... mnie to obchodzi, ale róbcie to sobie u siebie w domu i swoich świątyniach, za swoją kasę ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do Świadków Jehowy IP: *.play-internet.pl 10.10.11, 06:37 Zapraszam do obejrzenia KLIK Odpowiedz Link Zgłoś