IP: *.vtunnelusproxy.info 30.10.11, 12:46
TEN CAŁY RAPORT O STANIE MIASTA TO JEDNO WIELKIE KŁAMSTWO, PO TO TYLKO ABY ZWALNIAĆ LUDZI, LIKWIDOWAĆ , ZAMYKAĆ I BUDOWAĆ SOBIE POMNIK. PATRZCIE NA WYNIKI FINANSOWE PO PIERWSZYM PÓŁROCZU: bip.um-walbrzych.dolnyslask.pl/dokument_druk.php?iddok=7512&idmp=335&r=r , bip.um-walbrzych.dolnyslask.pl/dokument.php?iddok=7512&idmp=335&r=r, WIDAĆ , ŻE JEST NADWYŻKA TO SKĄD TO ŚWIATŁO NA KREDYT, MOŻE BRAKUJE NA SŁUŻBOWY TELEFON ALLBO NA MALOWANIE LAMP DO POŁOWY
Obserwuj wątek
    • Gość: uczeń Re: Kłamstwo IP: *.psychz.net 30.10.11, 12:52
      no faktycznie jest 6 mln na plusie, to dziwne. Ale mi się podoba że będzie mniej kasy na szkoły i ponad stu nauczycieli mniej. Kruczek dawał im kasę bez opamiętania, a to trzeba tępić. Będziemy wszyscy kosić trawę , ja to lubię.
      • Gość: zenia Re: Kłamstwo IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.11.11, 20:57
        a zimą odsnieżać w kufajkach jak za komuny.
    • Gość: Wałbrzych Re: Kłamstwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.11, 12:54
      Szełemeja to wy drodzy wwsiarze możecie pocałować w dupę, o ile wam Roman na to zezwoli. A na razie trzymać ryje z dala od koryta.
      • Gość: SzełemejGit Re: Kłamstwo IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.10.11, 13:46
        Lubię to!
      • Gość: egon Re: Kłamstwo IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.11, 14:43
        haah dobre, fajna parafraza lońkowego głupawego tekstu czesto przewijającego się tu na forum.
        • Gość: wałb Re: Kłamstwo IP: 69.195.136.* 30.10.11, 14:54
          mam coraz większe wrażenie, że zamieniamy się w jeden wielki szpital psychiatryczny
          • Gość: CZESIO Re: Kłamstwo IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.11, 16:48
            W SZPITAL NIE ALE W BANDYCKIE MJASTECZKO DEBILI POPAPRAŃCÓW I POJEBÓW NA DODATEK PRZESIĄKNIETYCH ZŁODZIEJSTWEM I SURWYSYŃSTWEM I PJES WAS JEBAŁ OSZOŁOMY BRAWO ROMEK 1 I ROMEK 2 RUCHAJCIE TYCH KRETYNÓW ILE SIE DA NIC DZIWNEGO JAK SAMI NADSTAWJAJĄ DUPSKA
            • Gość: NW Re: Kłamstwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.11, 16:53
              Odezwał się mój ulubiony mentor z wws :)

Tylko Wild !
              • Gość: az Re: Kłamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 18:53
                Ludzie ten plugawy i wulgarny język naprawdę sprawia wam przyjemność. Nie dajmy się prowokować i nie zczujmy się wzajemnie. Więcej szacunku do siebie.
                • Gość: jas Re: Kłamstwo IP: *.psychz.net 30.10.11, 19:24
                  tu się akurat zgadzam, taki język nie nadaje się do komunikowania, AZ to Anna Zabska ?, co u pani ? nie brzydzi się pan trochę trochę nowej roli ?
                  • Gość: optymista Re: Kłamstwo IP: 69.195.136.* 01.11.11, 08:09
                    Wałbrzych potrzebyje trochę optymizmu a nie czarnowidztwa, dość już mówienia ze wszystko jest do d..., bo się rz.. chce. Ten raport to socjotechnika aby mieć przyzwolenia na zwalnianie i likwidowanie. To akurat dobrze. Takie postępowanie to klasyka dla czarnego luda. A Ania musi w tym uczestniczyć, chociaż wygląda to nieciekawie. Może już nie lubi poprzedniego szefa.
                    • Gość: ala Re: Kłamstwo IP: *.static.dimenoc.com 01.11.11, 11:38
                      lubi, nielubi, jej sprawa
                      • Gość: były Re: Kłamstwo IP: 69.195.136.* 01.11.11, 16:34
                        Dzisiaj odwiedziłem Wałbrzych po paru latach i nie wiem o co wam chodzi, to naprawdę ładne miasto, galeria wygląda super, centrum remontowane, no drogi wymagają remontu
                        • Gość: bb Re: Kłamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 17:05
                          Jak ci się tak podoba to sobie je weź a nam oddaj swoje.
                          • Gość: urzędnik Re: Kłamstwo IP: 74.117.61.* 01.11.11, 22:47
                            A ja lubię Żabską !
                            • Gość: urz 2 Re: Kłamstwo IP: 204.27.59.* 02.11.11, 19:05
                              ja też, ale czy lubię czy chciałbym .... ? nie wiem
                              • Gość: zdziwiony Re: Kłamstwo IP: *.vectro.com 03.11.11, 21:12
                                co wy pieprzycie ??? a co ona ma do raportu ?
                                • Gość: ania Re: Kłamstwo IP: *.static.dimenoc.com 05.11.11, 08:25
                                  już śmieją sie znas w całym kraju a my dokładamy
                                  • Gość: tv Re: Kłamstwo IP: *.vectro.com 05.11.11, 17:26
                                    zobaczcie fakty tv3, nieźle wyglądamy
                                    • Gość: pod Re: Kłamstwo IP: *.vectro.com 06.11.11, 10:26
                                      to pasuje do MPK
                                      • Gość: adrzej Re: Kłamstwo IP: 64.37.61.* 06.11.11, 18:22
                                        trzeba wyjechać i wrócić
                                        • Gość: fan Re: Kłamstwo IP: *.static.dimenoc.com 07.11.11, 12:06
                                          Żabska na prezydenta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka