Dodaj do ulubionych

zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, mpk,

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.12.11, 21:15
zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, mpk, wodociagi, drogi itd Nie mozna sie ograniczac do jednego to wtedy wiecej osob przyjdzie

haryminks@gmail.com Skontaktujcie sie ze mna, to zrobimy w nowym roku prawdziwy protest. Wyznaczymy datę na dwa tygodnie przed w dogodnym terminie. Ja załatwię flagi i plakaty. Rozwiesimy je po całym miescie zeby z tysiac osob przyszlo a nie garstka. Zrobi sie w tym dniu strajk w szkole, wodociągach, mpk itd, ludzie beda sobie mogli wziac wolne. Jestem do 26 w wch, potem dopiero po 3 stycznia mam czas. Co wy na to?

Spróbujmy , ja wezmę to na siebie tylko musze miec przynajmniej po 2 osoby obrotne z kazdej dzielnicy Odrazu mowie ze nie jestem z żadnej partii politycznej i nikogo nie popieram ale wkur... mnie to jak patrze co z tym miastem sie dzieje, ktore stacza sie na samo dno

Zorganizujmy się, bo tak z dnia na dzien to taki protest nie ma mocyi sily przebicia
Piszcie haryminks@gmail.com
Obserwuj wątek
    • Gość: do Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 21:45
      Na wszelki wypadak skopiowaliśmy adresik i odezwiemy sie wkrótce. Do usłyszenia i czekamy na innych.
      • Gość: wałbrzyszanin Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.12.11, 21:58
        Jestem za tym protestem trzeba zaprotestować o wszystko nie tylko o szkoły , też trzeba o MPK o PKS, o ukarania winnych za zbieranie kasy z miejskich spółek , bo to my mieszkańcy płaciliśmy na te spółki , o Mo Bruk też można pokrzyczeć. W końcu musimy się odezwać bo do końca nas będą okradać oszukiwać, cala Polska się z nas śmieje . Tusk i rząd musi się miastem zająć, o obwodnicy też trzeba pokrzyczeć, również niech rząd zajmie się bezrobociem w rejonie Wałbrzyskim bo strefa nie wystarcza . W końcu nasze miasto jest drugim co do wielkości miastem Dolnego Śląska i powinno mieć jakieś znaczenie a nie jak jakaś wieś.
        • Gość: Gruzin Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.11, 20:18
          Protesty o wszystko to protesty o nic.
          A ściślej przeciwko obecnym w imię samodzielnego dorwania się do władzy
    • Gość: alfred Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, IP: *.play-internet.pl 20.12.11, 22:13
      jestes super
      to mowisz ze masz wolne miedzy 26 a 3?
      super, cieszymy sie bardzo ze tylko tak krotkie wolne sobie bierzesz w trosce o nasze szkoly i zaklady pracy. to mamy byc wdzieczni czy co. bo nie wiem
      • Gość: walbrzych do alfred IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.12.11, 22:27
        Powinieneś się glebie cieszyć ze ktoś ma wolne i może zorganizować taka manifestacje
    • Gość: :) Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.12.11, 22:36
      KIM TY JESTEŚ BY AKURAT PISAĆ DO CIEBIE :) ???
      • Gość: Hary Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.12.11, 11:05
        mozemy do Ciebie pisac jesli chcesz pomóc, jeszcze przynajmniej z 3-4 osoby muszą się zgłosić, wtedy spotkamy się i uzgodnimy szczegoly
        • Gość: Mirek Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.11, 11:49
          To było by naprawdę fajne, jak Wałbrzych otwiera oczy i zaczyna bronic swoich interesów. Krukoszenko zniszczył miasto a jego POkoledzy dalej dostają wielkie wynagrodzenia w spółkach miejskich a gdzie pomysł na miasto? gdzie konsekwencje za to co sie stało? Duzy protest pod ratuszem!!! wałbrzyszanie przemówcie !!!! Naprawdę aż by się chciało żyć w tym mieście jak ludzie zaczną myśleć.
    • Gość: pq Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.11, 11:51
      Zawsze się znajdzie ktoś kto skrytykuje. Fakt jest taki, że należy zacząć działać, niestety z mentalnością wałbrzyszan ciężko jest cokolwiek zorganizować, bo przecież lepiej jest siedzieć i narzekać - kosztuje to na pewno mniej wysiłku.
    • pozor_vlak Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, 21.12.11, 12:10
      Wspaniale! Byle nie we wtorek i czwartek, bo mam pilates.
      Można by wynająć BOJÓWKI Z POCHODNIAMI żeby bylo profesjonalnie. Fakt, 6 paczek to sporo kasy, ale może na gruponie coś sie znajdzie.
      • Gość: ovo Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, IP: *.play-internet.pl 21.12.11, 12:21
        Największy wróg wolności to syty niewolnik.
    • radcom Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, 21.12.11, 13:50
      I jak to zwykle bywa, pierwszą linię niezadowolonych stanowić będą wczorajsi rządzący...

Ludzie, jak chcecie naprawdę coś zmienić w tym mieście, to wpierw, pozbądźcie się darmozjadów, którzy kroją was od lat. Wszystko jedno jaka opcja rządzi, w radzie miejskiej, te same ryje...

A tak to tylko bicie piany...

Pozdrawiam, radcom
      • Gość: christian Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.11, 16:46
        Bo pasterze ci sami, to i trzoda ta sama.
      • Gość: Dr.Rada Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.12.11, 20:00
        Przynajmniej Hary zgłasza gotowość aby nie tylko gadać ale i realizować swe poglądy i opinie. I chwała mu za to, życze powodzenia. Co do treści spłodzonej w wypowiedzi jakiegoś radcoma: widzę zgorzkniałego, opitego browcem emeryta, który wyłącznie we własnym mniemaniu kreuje się na inteligenta usiłujacego komentować rzeczywistość. I smutno i straszno...
    • Gość: zniewolony kasą Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, IP: *.play-internet.pl 21.12.11, 16:54
      może 6-go, akurat wracam wtedy z Wielkiego Kajmana, mam kilka dni wolnych zanim skoczę na narty do Gruzji
      • Gość: Hary Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.12.11, 19:25
        dalej czekam na chetne osoby ktore chca cos zrobic dla tego miasta, narazie tylko 2 osoby sie zglosily. Jeszcze z 4 i bedziemy mogli zaqczac cos dzialac
        • Gość: wałbrzyszanin dzialacze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.11, 21:46
          No ja raczej sie nie zgłoszę aby wam tam jakoś pomóc , bo po prostu nie orientuję się jak to wszystko działa , ale na protest przyjdę i z pewnością poprę was .
          • Gość: custome Re: dzialacze IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.11, 22:46
            Hary, proponuje sie spotkać i omówić kilka tematów. Mam wrażenie, że mamy podobne poglądy. Mam dosyć tego syfu w mieście. Większość ludzi też ma tego dosyć. Zaproponuj spotkanie, gdzie i kiedy na pewno przyjdziemy.
            • Gość: Hary haryminks@gmail.com IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.12.11, 23:52
              piszcie do mnie na emaila zebym mial z wami kontakt, nawet mala pomoc sie przyda tj wywieszenie 10 plakatów w okolicznych bramach, powiadomienie znajomych o protescie, ustawienie statusu na gg o protescie zeby jak najwiecej sie o nim dowiedzialo. Ale do tego musimy być w kontakcie. Oczywiscie przydał by się ktoś mocniej zaangazowany co by zarejstrowal ze mna protest w ratuszu, pojezdzil po mpk, wodociagach i innych spolkach i poinformowal pracownikow, rozwiesil nie 10 a 100 plakatów. Przydał by się też jakiś nauczyciel co by skoordynował i poinformował wszystkie szkoly i uzgodnil z nimi czy sie zgadzaja na termin
              Mam juz propozycje na trasę protestu, postulaty, projekt plakatu, dzien i godzina. Tylko musimy to wszystko uzgodnic zeby wiekszosc byla zadowolona
              Piszcie na emaila bo wielu chce zaprotestowac a malo osob sie kontaktuje!
              • radcom Re: haryminks@gmail.com 22.12.11, 07:50
                A tak konkretnie to przeciw komu/czemu chcesz protestować? Cóż tak cię wk.urwiło, że postanowiłeś się zaangażować?
                Kim jesteś Hary, że pretendujesz do miana "trybuna ludu". Może cię znamy? Może od lat jesteś na naszym utrzymaniu? Powiedz Hary...

Pozdrawiam, radcom
                • Gość: walbrzych DO radcom IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.11, 11:14
                  A ty kur.. wa kim jesteś , dlaczego sapiesz do ludzi którzy wyrażają swoje niezadowolenie z rządów waszych, ludziom się wasza polityka nie podoba i wyrażają to i maja prawo , złodzieje okradli nas i Wałbrzych , zamykają szkoły spółki miejskie , dość już trzeba w końcu im pokazać kto tu rządzi i wywieź złodziei na taczkach
                  • radcom Re: DO radcom 22.12.11, 17:59
                    Ja jestem radcom...

I nie są to moje rządy. Na szczęście dla większości z was...

PCMD, radcom
                • Gość: Hary Re: haryminks@gmail.com IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.12.11, 14:19
                  nigdy ani ja ani nikt z mojej rodziny nie był w żadnej partii politycznej ani do niej nie pretendował, nie mam jeszcze 30 lat, nikt z mojej rodziny nie pracuje w likwidowanych szkolach ani moje dzieci do tych szkoł nie uczęszczają. Dla mnie szala goryczy przelała się jak wprowadzili płatne parkingi pod moim blokiem. Taka bzdura ale to mnie podgotowało. A gdy dowiedziałem się o tych szkołach do likwidacji to sie wku...... na maksa Tyle o mnie

Ciesze się że nastepna osoba się zgłosiła z podzamcza. Czekam na jakies osoby z tych dzielnic gdzie likwidują szkoły

Postulaty które muszą zostać spełnione:

-Zaniechanie likwidacji szkół
                  -Likwidacja opłat parkingowych dla mieszkanców przy budynkach w których mieszkaja
                  -Obniżenie wynagrodzen prezesów zarządów spółek miejskich o 50% ( zarządy jednoosobowe) Jak im się nie podoba to niech szukaja innej pracy albo ida na kase do reala
                  -obniżenie wynagrodzenia starosty, prezydenta, naczelników, dyrektorów w spółkach miejskich, ratuszu, um i jednostkach podległych o 50% Jak im się nie podoba to niech szukaja innej pracy albo ida na kase do reala
                  -zmniejszenie rad nadzorczych spolek w spolkach miejskich do ustawowego minimum
                  -miasto ma wynajac kancelarie adwokacką która pozwie byłych prezesów spolek za doprowadzenie ich do bankructwa
                  -prezydent ma zorganizowac konferencje z udzialem posłów, senatrow, wojewody i kogos z ministerstwa do spraw modernizacji lini kolejowej Wałbrzych- Wrocław, oraz opracowaniu rządowego planu zmniejszenia bezrobocia w powiecie Wałbrzyskim - gdzie stopa bezrobocia jest jedna z najwiekszych w Polsce
                  -usunięcie Piotra Kruczkowskiego z wszystkich rad nadzorczych społek miejskich
                  -likwidacja wysypiska Mobruk

Ktos ma jeszcze jakies dobre postulaty prosze pisac do mnie na meila. Prosze również o dalsze zgłaszanie się w celu pomocy przy organizacji protestu, bo jest nas jeszcze za mało
                  • radcom Re: haryminks@gmail.com 22.12.11, 17:54
                    Hary, mam nadzieję, że podchodzisz do sprawy poważnie. Jeżeli zależy ci na zmianach w mieście, to musisz dążyć do usunięcia wszystkich miernot. Uważam, że tylko młodzi, niezwiązani z dotychczasowymi cwaniakami, mogą zmienić to miasto.

Mam nadzieję, że wiesz co "jest w życiu pięć".

Powodzenia, radcom
                • Gość: Amado Podejrzewam ze jestes kolejny przydupas wladzy. IP: *.146.171.27.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.12.11, 19:14
                  Takich jak Ty jest duzo na tym forum.Tylko ze tych niezadowolonych jest duzo duzo wiecej.Mam prosbe zebys sie nie wcinal do spraw ktorych nie rozumiesz.Narod ma pelne prawo wyrazic swoje niezadowolenie,.To co sie dzieje w kraju a takze w Europie przekracza wszelkie granice chamstwa i obludy.To tylko tym przy korycie wydaje sie ze wszystko jest w porzadku.Tak dalej byc nie moze!
    • Gość: Ruch na rzecz SWWG Strefa Wolna od Wałbrzyskiej Głupoty IP: *.pl 22.12.11, 18:30
      Na protesty już za późno. Proponuję zbiorowe samobójstwo. To powinno rozwiązać problemy tego miasta.
      • chocholitan Re: Strefa Wolna od Wałbrzyskiej Głupoty 22.12.11, 20:06
        Słusznie Harry, musimy walczyć o swoje.
        Harry, masz dziewięć postulatów , jeszcze do kompletu brakuje dwanaście. Ja mam takie. Dołącz jeżeli możesz do swoich. I na wojnę.!!!!!!!

-redukcja cen wody i ścieków o połowę.
        -bilety komunikacji miejskiej tańsze o połowę.
        -dla bezrobotnych mieszkania za darmo.
        -nowe miejsca pracy finansowane z budżetu gminy.
        -zaprzestanie stosowania represji w stosunku do prowadzących powierzchniowe wydobycie węgla
        -pomiar prędkości samochodów przez Straż Miejską w godzinach od dwudziestej trzeciej do szóstej rano dnia następnego.
        Dokładajcie ludzie swoje. Nie czekajcie. Nic samo się nie zrobi.
        • Gość: egon Re: Strefa Wolna od Wałbrzyskiej Głupoty IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.11, 20:47
          Dorzuć proszę postulat o darmowym parkingu na Kościuszki bo mnie wku...a ciągłe wrzucanie drobniaków i jeszcze przydało by mi się umorzyć zadłużenie czynszowe. Tylko nie jakieś warunki jak to Szełemej proponuje a już całkowicie odpada odpracowanie długu. Jeśli umorzenie to bezwarunkowe i całkowite. To chyba wszystko na teraz.
          Wierzymy w ciebie hary;]
          • Gość: egon Re: Strefa Wolna od Wałbrzyskiej Głupoty IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.11, 20:50
            P.S
            przed chwilą gadałem z sąsiadem, prosił żebyś dokoptował tam do swojej listy obniżkę ceny za węgiel i koks, najlepiej o 50%. To skandal , żeby tyle płacić - mówi sąsiad.
            • chocholitan Re: Strefa Wolna od Wałbrzyskiej Głupoty 22.12.11, 21:02
              Dziekuję, widzę że Wałbrzych jeszcze nie stracony. Zrobimy z tego miasta perełkę.
              Prosimy o jeszce kilka postulatów, trochę wysiłku kochani.
              • Gość: kibic7 Re: Strefa Wolna od Wałbrzyskiej Głupoty IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.11, 21:06
                Hary, jeszcze jedna sprawa. Żądaj stanowczo pierwszej ligi dla Gurnika. Tylko Gurnik Nasz KS!!!
                • chocholitan Re: Strefa Wolna od Wałbrzyskiej Głupoty 22.12.11, 21:14
                  Uwaga. Kibic7 to prowokator , on jest z WWS
                  • Gość: egon Re: Strefa Wolna od Wałbrzyskiej Głupoty IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.11, 21:26
                    zawsze się znajdzie taki baran co to słuszną, oddolną inicjatywę próbuje zniszczyć marną prowokacją;];] Nie z nami te numery Kibic7;]
                    • Gość: kibic7 Re: Strefa Wolna od Wałbrzyskiej Głupoty IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.11, 21:34
                      Gurnik i WWS zawsze razem!!! Wiara która przetrwała. Śmierć pachołkom PZPN-u.
                      • chocholitan Re: Strefa Wolna od Wałbrzyskiej Głupoty 22.12.11, 21:45
                        A widzisz. Nigdy ani my ani nikt z naszych rodzin nie był w żadnej partii politycznej ani do niej nie pretendował.
                        Nie po drodze ci z nami. Spadaj.
          • Gość: Grabarz Re: Strefa Wolna od Wałbrzyskiej Głupoty IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.11, 21:54
            > Dorzuć proszę ....

To ja z grubej rury. A CO? !!!
            1. Obniżenie ceny benzyny o połowę.
            2. Obniżenie VAT do 11,5 % (czyli o połowę)
            3. Obniżenie podatku dochodowego do 9,5%

Z resztą sobie jakoś poradzę.
            • Gość: egon Re: Strefa Wolna od Wałbrzyskiej Głupoty IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.11, 21:58
              Kto by się spodziewał, że będzie taki entuzjastyczny odzew mieszkańców. Tyle postulatów;]
              Hary dużo już mamy chętnych?, będzie ze 4?
        • Gość: Hary radze nie czytac tych prowokacji IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.12.11, 21:48
          próbuje ośmieszyć inicjatywę abyśmy sie nie dobrali im do d.... Proszę o kontakt poważnych ludzi co chcą coś zrobić. Te wszystkie postulaty co ja wypisalem są do zrobienia i wcale nie trzeba przy tym wielkiego wysilku. Tylko sobie i swoim klakierom najmniej chce sie odbierac lepiej zamknac szkoly, co tez czynia
          • Gość: TOMEK Re: radze nie czytac tych prowokacji IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 22.12.11, 21:59
            JA TERZ DOŻUCE SWOJE BY SKUR///////KOWANE BUSIKI MOGŁY CHU//////LAĆ PO MIEŚCIE
            • Gość: yyy Re: radze nie czytac tych prowokacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 22:14
              nie rozumiem dlaczego bezrobotnym mieszkania za darmo?i tak nie mają ich z czego utrzymać:) a tak wogóle bezrobotnym się należy a osobom młodym zarabiającym grosze to już nie ja proponuje aby te pustostany sprzedać osobom nie wiem młodym niezbyt zamożnym zaczynającym start w życiu, nie będzie pustostanów, mieszkania te będą wyremontowane kasa z czynszu wpłynie do budżetu miasta ludzie zaczną zakładać rodziny i nie będzie szkół trzeba zamykać. A teraz co stoją puste i miasto je utrzymuje a o takie mieszkania ludzie by się pozabijali
              • chocholitan Re: radze nie czytac tych prowokacji 22.12.11, 22:24
                Bardzo cenne uwagi yyy.
                Dorzucamy:
                -pustostany dla młodych
                Mam nadzieję Hary , że ogarniasz to wszystko ?
    • Gość: xyz Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 22:13
      Zastanawiającym w Wałbrzychu jest , że od kilku miesięcy nalicza się kary dla wykonawców z różnych branż za niepopełnione błędy . Jest telefon - mają być potrącenia - i są. Przykładem np. Aqua Park. Prace kamieniarskie wykonane , inspektor i projekt są , praca wykonana . Tylko ludzie nie zobaczyli pieniędzy!!!
      A oświetlenie Wałbrzycha? Kto odpowie przed Sądem gdy zgodnie z przepisami jadąc ul. Pocztową na krótkich światłach przejedzie się niewidocznego pieszego ponieważ oszczędzamy na oświetleniu miasta. Gdzie bezpieczeństwo ludzi którzy po zmierzchu mają chodzić ciemnymi ulicami . Czy Gmina przejmie odpowiedzialność za napady w związku z decyzją o wyłączeniu światła.
      A szkoły? Proszę zwrócić uwagę , że po likwidacji wymienionych szkół pozostanie tylko kilka na Piaskowej Górze i Podzamczu . Tym sposobem mamy Wałbrzych A i B . Byłe miasto wojewódzkie z trzema szkołami .
      A MZB , MZUK - redukcje , zwolnienia i nakaz pracy - jeśli się nie podoba to ......
      Żenującym jest to , że liczy się tylko kasa a nie ludzie których zapraszano na wybory i proszono o pomoc .
      Charakterystyczną wypowiedzią na wystąpieniach jest stwierdzenie : ja zrobiłem , ja zrobię , albo będzie tak jak mówię albo ....
      SMUTNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • chocholitan Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, 22.12.11, 22:27
        Sprecyzuj swoje przemyślenia xyz i natychmiast dorzucimy twoje postulaty do pozostałych.
        • Gość: Ciekawe ten caly chocholitan IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.11, 22:33
          ten caly chocholitan to jenak ma cos z glowa
          • chocholitan Re: ten caly chocholitan 22.12.11, 22:38
            To nie jest wątek o głowie chocholitana. Jeżeli masz jakieś postulaty to czekamy, jeżeli nie to wypad z wątku.
            • Gość: Ciekawe Re: ten caly chocholitan IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.11, 22:45
              1 Zamknąć chocholitana w zakładzie dla psychicznie chorych
              2 Ukarać rodziców chocholitana że wydali na świat , takie coś jak chocholitan
              3 Zrobić chocholitanowi leukotomie ( lobotomie )

• chocholitan Re: ten caly chocholitan 22.12.11, 22:49
                Post zgłoszony do skasowania.
                Proszę Państwa bawimy się dalej. Czy są jeszcze jakieś propozycje ?
              • Gość: Hary Re: ten caly chocholitan IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.12.11, 22:52
                chocholitan reprezentuje interesy tych co doprowadzili te miasto do ruiny, wypisuje takie glupoty zeby osmieszyc inicjatywę i zniechęcić ludzi. Tym bardziej powinno dac wam to do myslenia Włączcie się w organizację protestu w takim stopniu jakim jestescie w stanie Jesli bedziemy wszyscy gotowi zarejstruje protest w ratuszu z miesiecznym wyprzedzeniem, poinformuje was o tym mailowo, przekaże plakaty, spotkamy się i uzgodnimy dalsze dzialania.
                • Gość: real Re: ten caly chocholitan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 23:07
                  Przykro mi Hary, nie mamy tyle kas w realu. Twój plan upadł z przyczyn obiektywnych :(
                  • Gość: ... Re: ten caly chocholitan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 23:22
                    Nie zniechęcaj się Hary i rób swoje.
                    Ogólnonarodowego zajoba może zwalczyć tylko inny zajob.
                    Zobacz jak Niesiołowski radzi sobie z Kaczynskim ;)
    • Gość: , Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, IP: *.range31-53.btcentralplus.com 23.12.11, 00:04
      Nie chce zniechecac, ale wasze postulaty to utopia. Chcecie walczyc z Mobrukiem? Jak? Nawet na referendum nie przyszliscie. A mokrzycki ma tabun doskonalych prawnikow. Do tego ceny mediow? Jak wy chcecie negocjowac te ceny? Z kim? Zwolnienie ludzi ze stolkow? Ich chorni prawo pracy. Jeszcze szkoly do tego i pare innych spraw. Na dokladke wszystko chcecie zrobic na raz. Naprawde marzyciele z was. Zaltwcie porzadnie choc jedna sprawe. To juz bedzie postep.
      • Gość: czeresniak Re: zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.11, 07:08
        Sam już nie wiem co o tym myśleć, z jednej strony bym poparł a z drugiej strony Hary otwarcie pisze, że chce się komuś dobrać do dupy;/ Chociaż byś Hary postarał się ukryć swoje partykularne interesy, tym bardziej jeśli chodzi o sprawy intymne;/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka