Gość: widz IP: *.play-internet.pl 04.01.12, 22:29 Danka Marosz robi lodzika szelejmowi za bycie dyr teatru nigdy do teatru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chyba raczej picz Re: MAROSZ gorsza od PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 22:46 Jestes glupi jak galicyjski chlop. Teatr jest instytucja urzedu marszalkowskiego i szelemej niewiele ma tam do powiedzenia. Doczytaj, dowiedz sie a pozniej pisz matole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobiesław Re: MAROSZ gorsza od PO IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.01.12, 22:54 A swoją drogą to z taką kulturą to może niech się w teatrze nie pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tancior Re: MAROSZ gorsza od PO IP: *.play-internet.pl 04.01.12, 23:10 a zespół tanca wałbrzych to kultura? Bo tez romek likwiduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: MAROSZ gorsza od PO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.01.12, 23:20 byłem w tym całym teatrze, bilety drogie jak cholera, a widownia w remoncie. krzesła poustawiali przy samej scenie, wszyscy ściśnięci, duszno, nie wywietrzone. Ciężko dotrwać w takich warunkach do końca spektaklu - byłem na stasiu i nel. Złe warunki, w kasie nawet nie poinformowali że sala w remoncie. Wcześniej też było jakieś przedstawienie i jak się skończyło to weszła nasza grupa. Krzesło przy krześle a rękami ocierasz się o sąsiada. Gorąco, ukrop, pot po ciele leci i można dostać zawału w takich warunkach jak na wydzielonym kawałku posadzki przy scenie ustawi się kilkadziesiąt może 30 a może 50krzeseł. Tragedia, powinni zwracać kasę za bilety bo w takich warunkach nie da się oglądnąć przedstawieniaTragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: MAROSZ gorsza od PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 00:26 A po ile bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: MAROSZ gorsza od PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 11:25 a to zespół tańca jeszcze istnieje? pewnie koncertują w mongoli i chinach bo w wałbrzychu jakoś o nich nie słyszałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: MAROSZ gorsza od PO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.01.12, 06:45 Szelemej moze bardzo duzo w urzedzie marszlakowskim bo kilka lat zajmowal się tam sluzbą zdrowia i byl prawą reką marszalka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aska Re: MAROSZ gorsza od PO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.12, 00:15 bilety jakoś tak po 30 PLN Odpowiedz Link Zgłoś