Dodaj do ulubionych

Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ?

IP: 87.105.201.* 05.01.12, 09:39
Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? Antyradar :)
Obserwuj wątek
    • Gość: janosik Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 11:52
      ja używam :) super jest
      • Gość: . Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 12:54
        a po co skoro te nieroby tylko na wieniawskiego codziennie stoją albo na batorego ?
        • Gość: ss Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.01.12, 13:38
          poczytajcie sobie troche o yanosiku na necie. to kierowcy majacy urzadzenie w aucie tworza baze danych. na mapa.korkowo.pl/ jest pokazane ile osob tego uzywa w naszym regionie. jak na chwile obecna cb jest najlepsze, przynajmniej u nas.
          • Gość: pyzdra Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.12, 14:23
            www.youtube.com/watch?v=a6Po7mwOg_M
            • Gość: ika Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.play-internet.pl 05.01.12, 14:50
              Ja tego używam w trasie, jest to lepsze niż słuchanie wrzasków i charkotów z CB radia. B.Dobra aplikacja na komórkę z gps-em.
              • Gość: kiki Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.12, 14:54
                Sprawdza się ?
                Mam to zainstalowane, ale jakoś do tej pory nie uzywalem.
                • Gość: Adam Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.12, 15:34
                  Można go pobrać z Android Market na telefon.
                • Gość: janek8 Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.12, 18:16
                  sprawdza się. Jak mówią przedmówcy - znacznie mniej wkurzające od CB, nie ma mięsa, ciągłego pytania "jak mnie słychać?" ....
                  Niestety na CB masz więcej komunikatów, możesz zapytać o utrudnienia i szybciej jest info o suszarkach i smietnikach.
                  Myslę, że z czasem społeczność yanosikowa się rozrośnie i będzie to działać jeszcze lepiej.
                  Na tą chwilę polecam.
    • Gość: GalaxyTab Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.01.12, 15:55
      Mam zainstalowane ale jak pamiętam trzeba mieć jakieś konto chyba płatne ...

Do tej pory nie miał kiedy się sprawdzić ale może dlatego że nie przemieszczam się przez całą Polskę dzień w dzień ...
      • Gość: adam Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.01.12, 18:47
        narazie nie dużo nas ale myślę ze niedlugo rozrosnie sie nasz Yanosik :) do tej pory sporo osób z walbrzycha zaznaczalo gdzie fotoradar albo policja nawet raz mialem komunikat o wypadku, osobiscie po pierwszym komunikacie zwraca sie urządzenie :D jak jedziesz za szybko ;)
    • Gość: misio Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 10:59
      ile to kosztuje ?
      • Gość: ss Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.12, 11:38
        allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=yanosik
        • Gość: Adam Re: Do ss IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 11:46
          Jeżeli masz telefon komórkowy z Andriodem to możesz ściągnąć i zainstalować tą aplikacje z Andriod Market za darmo.
          • Gość: ??? Re: Do ss IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 11:55
            czy nokia c3 nadaje sie żeby wgrać aplikację???
            • Gość: Fanboj Re: Do ss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 12:49
              na iphona w appstore jest za free. I to jaki , najlepszy jak wszystko na sprzet apple
            • Gość: Adam Re: c3 IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 13:21
              Niestety na nokie c3 nie zainstalujesz tej aplikacji. Nokia ta nie chodzi pod Androidem.
              • Gość: Adam Re: c3 IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 13:23
                market.android.com/search?q=yanosik&c=apps
    • Gość: janek8 Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.12, 18:13
      ja uzywam. Zaj*bista sprawa.
      Do pobrania z Android Market 4 free

Włączam rano jadąc do pracy i wieczorem wracając do domu.
      Na razie widzę niewielu użytkowników gdyż sam jako pierwszy zgłaszam śmieciarzy... tfu! miało być strażników miejskich .. niech im żony rogi przyprawiają a córki zarażą ich kiłą.
      • Gość: do Janka8 Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.12, 18:36
        Jaka niby drogą kiła się roznosi, bo to już poniżej pasa janosik, jak mówisz, że córki strazników miejskich maja niby wykorzystywać swoje dzieci. Albo jesteś mocno niedouczony w chorobach wenerycznych i jak komuś życzysz obyć mend nie zyskał przez przypadek...
        • Gość: Gość Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 18:38
          Albo na swoich siostrach syfa podłapali.
          • Gość: Obserwator Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.12, 06:40
            :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka