Gość: K IP: 87.105.201.* 05.01.12, 09:39 Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? Antyradar :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janosik Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 11:52 ja używam :) super jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 12:54 a po co skoro te nieroby tylko na wieniawskiego codziennie stoją albo na batorego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.01.12, 13:38 poczytajcie sobie troche o yanosiku na necie. to kierowcy majacy urzadzenie w aucie tworza baze danych. na mapa.korkowo.pl/ jest pokazane ile osob tego uzywa w naszym regionie. jak na chwile obecna cb jest najlepsze, przynajmniej u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyzdra Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.12, 14:23 www.youtube.com/watch?v=a6Po7mwOg_M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.play-internet.pl 05.01.12, 14:50 Ja tego używam w trasie, jest to lepsze niż słuchanie wrzasków i charkotów z CB radia. B.Dobra aplikacja na komórkę z gps-em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.12, 14:54 Sprawdza się ? Mam to zainstalowane, ale jakoś do tej pory nie uzywalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.12, 15:34 Można go pobrać z Android Market na telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.12, 18:16 sprawdza się. Jak mówią przedmówcy - znacznie mniej wkurzające od CB, nie ma mięsa, ciągłego pytania "jak mnie słychać?" .... Niestety na CB masz więcej komunikatów, możesz zapytać o utrudnienia i szybciej jest info o suszarkach i smietnikach. Myslę, że z czasem społeczność yanosikowa się rozrośnie i będzie to działać jeszcze lepiej. Na tą chwilę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GalaxyTab Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.01.12, 15:55 Mam zainstalowane ale jak pamiętam trzeba mieć jakieś konto chyba płatne ... Do tej pory nie miał kiedy się sprawdzić ale może dlatego że nie przemieszczam się przez całą Polskę dzień w dzień ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.01.12, 18:47 narazie nie dużo nas ale myślę ze niedlugo rozrosnie sie nasz Yanosik :) do tej pory sporo osób z walbrzycha zaznaczalo gdzie fotoradar albo policja nawet raz mialem komunikat o wypadku, osobiscie po pierwszym komunikacie zwraca sie urządzenie :D jak jedziesz za szybko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 10:59 ile to kosztuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.12, 11:38 allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=yanosik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Do ss IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 11:46 Jeżeli masz telefon komórkowy z Andriodem to możesz ściągnąć i zainstalować tą aplikacje z Andriod Market za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Do ss IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 11:55 czy nokia c3 nadaje sie żeby wgrać aplikację??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanboj Re: Do ss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 12:49 na iphona w appstore jest za free. I to jaki , najlepszy jak wszystko na sprzet apple Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: c3 IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 13:21 Niestety na nokie c3 nie zainstalujesz tej aplikacji. Nokia ta nie chodzi pod Androidem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: c3 IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 13:23 market.android.com/search?q=yanosik&c=apps Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.12, 18:13 ja uzywam. Zaj*bista sprawa. Do pobrania z Android Market 4 free Włączam rano jadąc do pracy i wieczorem wracając do domu. Na razie widzę niewielu użytkowników gdyż sam jako pierwszy zgłaszam śmieciarzy... tfu! miało być strażników miejskich .. niech im żony rogi przyprawiają a córki zarażą ich kiłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Janka8 Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.12, 18:36 Jaka niby drogą kiła się roznosi, bo to już poniżej pasa janosik, jak mówisz, że córki strazników miejskich maja niby wykorzystywać swoje dzieci. Albo jesteś mocno niedouczony w chorobach wenerycznych i jak komuś życzysz obyć mend nie zyskał przez przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 18:38 Albo na swoich siostrach syfa podłapali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Kto używa Yanosika w Wałbrzychu ? IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.12, 06:40 :) Odpowiedz Link Zgłoś