Gość: szperacz IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.12, 18:56 abo skleroza albo obluda www.romanszelemej.pl/blog/20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boumot Re: obłudnik :) 08.01.12, 19:48 cytuję zanim usuną ze strony naszego idola Pana Prezydenta "Od lat działam publicznie, obywając się bez przynależności partyjnej. To mi nie przeszkadza w porozumieniu z różnymi środowiskami. Tak było w reformowaniu służby zdrowia w Wałbrzychu i we Wrocławiu. Przekonuję polityków do własnych projektów nie dlatego, że jestem jednych z nich. Te projekty po prostu są dobre. Podobnie jest z ludźmi, którzy do mnie przychodzą. Nie obchodzą mnie ich legitymacje tylko wiedza i pomysły" to fakt - od lata pan prezydent i jego ekipa zaskakują nas samymi dobrymi pomysłami nie wiele z nich wdrożono bo okazały siię tylko medialnym kitem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom To jest lepsze................ IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.12, 20:20 Jestem Wałbrzyszaninem. Menedżerem i lekarzem kardiologiem. Kiedyś uratowałem przed upadkiem wałbrzyskie szpitale. Dziś są wzorem do naśladowania. Z Wałbrzychem będzie tak samo. Wiem jak uzdrowić nasze miasto. Wałbrzych będzie jednym z najszybciej rozwijających się miejsc. Od kilku tygodni jestem osobą Pełniącą Funkcję Prezydenta. Ten krótki czas wystarczył, aby się przekonać, że zmiany w Wałbrzychu są możliwe. Potrzebna jest tylko wiara w sukces, ciężka praca i dobry zespół fachowców. Tutaj znów będzie warto przyjeżdżać i mieszkać. Wałbrzych będzie czystym i dobrze zorganizowanym miastem. Tu warto będzie założyć rodzinę i ciekawie spędzać czas. To będzie miasto z dobrą i przystępną ofertą mieszkaniową oraz coraz większą ilością miejsc pracy. Wałbrzych będzie bezpiecznym i wygodnym miastem z najlepszą opieką zdrowotną w całym województwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio Lubicz Re: To jest lepsze................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 20:23 To jest jednak ultrapierdoła..:-). A do tego mam wrażenie że po prostu zły człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ireneusz Re: To jest lepsze................ IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.12, 20:36 Data na tym wpisie jest sprzed pół roku. Czasy się zmieniają i tylko krowa nie zmienia poglądów. Jakoś Szełemej nigdy nie krył swoich sympatii. Jeszcze jak był w szpitalu to widziałem, że dzieli ludzi na mądrych i głupich niezależnie od legitymacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: To jest lepsze................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 20:54 a on sam stał chyba w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.prezydenta Re: To jest lepsze................ 08.01.12, 21:21 tja...... jest dobrem samym w sobie nie obejmują go żadne kategorie to wyjątkowy facet, jedno jest pewene długo o nim nie zapomnimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tja........... Re: To jest lepsze................ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.12, 22:39 Faktycznie wyjątkowy facet - narcyz, dzielący ludzi na podludzi i ludzi, a on sam stoi najwyżej. Czyżby uważał, że Bóg go wybrał? Będą fałszywi prorocy chcący prowadzić tłumy... W te jego zdolności jako ULEPSZACZA nie wierzę wcale. Wolę konkretnego i działającego a nie obiecującego i robiącego z gęby cholewę. Odpowiedz Link Zgłoś
karamba.pl Re: To jest lepsze................ 10.01.12, 22:46 to jest zajebiste www.romanszelemej.pl/aktualnoci/34-facet-ktoremu-wszystko-wychodzi cyt" 'Kiedyś powiedział pan, że dzięki Bogu jednak nie został księdzem. RS: - Pomyślałem, że Bóg postanowił oszczędzić wiernym mojego gadulstwa........... Już nawet uczestniczyłem w zamkniętych rekolekcjach na wyższym seminarium we Wrocławiu i z zapartym tchem słuchałem wykładów późniejszego kardynała Gulbinowicza. No i zdecydowałem, że pójdę na ...medycynę. Stwierdziłem, że jednak bardziej mi odpowiada leczenie ciała niż duszy." szkoda tej bożej decyzji...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: obłudnik :) IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.12, 21:55 hahah a haa a aaahahaha komitet wsparcia a więc Maroszowa Radna ?????? no szkoły polecą hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do joli Re: obłudnik :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 22:06 wiesz co jola przestań brać bo mowę ci odbiera i tracisz kontrolę. Odpowiedz Link Zgłoś