Dodaj do ulubionych

Jak stworzyć tanszą benzyne ??

IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 20:48
Może wymieszać z dynaturatem czy izopropanolem. Macie jakieś przepisy ??
Obserwuj wątek
    • Gość: radca Re: Jak stworzyć tanszą benzyne ?? IP: *.play-internet.pl 22.01.12, 21:53
      Zacząć współpracować a nie opluwać się, zwolnić Tuska i zlikwidować akcyzę. Wtedy będzie jak dawniej po 3.2ozł/1l.
    • Gość: mn Re: Jak stworzyć tanszą benzyne ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.12, 22:30
      ?
      • Gość: @ Re: instalacja HHO IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.12, 04:24
        Po co ci benzyna od razu.
        www.youtube.com/watch?v=yv95fJRBuuk
        Ja śmigam na czymś takim , inni sie śmieją , a ja sie śmieje z innych ze tyle płacą na stacji.
        • Gość: Kierowca Re: instalacja HHO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.01.12, 13:38
          Jaki koszt, jakie zyski? Gdzie to montuja?
          • Gość: @ Re: instalacja HHO IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.12, 17:03
            koszt założenia około 400 zł w zależności jaka furka, tych starszych taniej.
            tankujesz H2O.

• Gość: arek Re: instalacja HHO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 17:08
              Gość portalu: @ napisał(a):

> koszt założenia około 400 zł w zależności jaka furka, tych starszych taniej.
              > tankujesz H2O.
              >

nie zrobią przeglądu z tym wynalazkiem
    • Gość: lkjh Re: przyłączcie się lepiej do protestu IP: *.play-internet.pl 23.01.12, 18:39
      Przyłączcie się do protestu bo nas wykończą cenami:

auto.dziennik.pl/paliwo/artykuly/376247,premier-i-poslowie-nie-wyjda-z-pracy-protest-kierowcow.html
      • Gość: JA Re: przyłączcie się lepiej do protestu IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.12, 19:10
        Nie obchodzi mnie rząd bo mamy kapitalizm. W takim razie pytam się czy macie przepis z czym rozmieszać benzyn aby była tania jazda i to mnie interesuje. Z tym generatorom fajna sprawa. Czekamy na nowe pomysły.
        • Gość: ovo Re: przyłączcie się lepiej do protestu IP: *.play-internet.pl 25.01.12, 15:11
          Mylisz się człecze, mamy socjalizm pełną gębą, który wyjątkowo dopuszcza elementy kapitalizmu ale tylko dla rządów i dużych korporacji. Spróbuj produkować samemu i sprzedawać paliwo to się szybko o tym przekonasz że nie ma wolnego rynku.
          Nie znajdziesz zadnych surowców i półproduktów którymi tanio zastąpisz olej napędowy lub benzynę.Nawet już węgiel rząd obłożył akcyzą pod dyktando eurosojuzu.
          • Gość: ls Re: przyłączcie się lepiej do protestu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 15:21
            Racja, ovo trafiasz w 10!
    • Gość: fifak Re: Jak stworzyć tanszą benzyne ?? IP: 81.13.173.* 25.01.12, 14:30
      No cóż, coraz bardziej nagminna jest kradzież tablic rejestracyjnych.
      • Gość: . Jeździliście na e85 ?? IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.12, 15:04
        Jeździliście na e85 ??
    • Gość: facet Re: Jak stworzyć tanszą benzyne ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.12, 08:25
      niedługo lepiej bedzie opłacało ie na rowerku zapinac albo na patykach.
      • Gość: do @ Re: Jak stworzyć tanszą benzyne ?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.02.12, 09:22
        400pln instalacja a jakie oszczędnosci ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka