Dodaj do ulubionych

radna Wierzbicka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 10:01
Jesteśmy wdzięczni ze mamy w radzie taka mądra i elokwentna obronczynie ludzi. Zna sie na finansach a jak coś powie to czysta poezja. Naprawdę ta kobieta to miód na serce .panie prezydencie chwała panu za taka radna
Obserwuj wątek
    • Gość: pigmej Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 10:04
      poziom inteligencji rysia :)
      • Gość: Gosc Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 10:16
        O jakim wy poziomie mówicie !? Ta pani to zwykła karierowczka i tylko lansuje sie zza cudze pamietam jak doradzała mi w urzędzie pracy jak mam robić żeby nic nie robić.
        • Gość: tedi Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 10:18
          czyli polała Ci miód na serce :)
    • Gość: Gosc Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 10:26
      Pocieszam sie myślą ze to tylko sarkazm. Prawda była by bolesna..........oj bardzo!!!!
      • Gość: tedi Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 10:27
        przykro mi.
    • Gość: zakonnica Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 10:38
      Pani Renata zawsze z księdzem pod pachę :)
      • Gość: Hehe Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 10:42
        Z księżmi!!!!
        • Gość: Walbrzyszanka Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 11:50
          Wydaje żywność z Caritasu( a nie swoją własna ) i tu trzeba sie zastanowić w jakim celu jest to działanie ........?! Mądry od razu będzie wiedział .
          • Gość: xyz Re: radna Wierzbicka IP: *.sattom.pl 28.01.12, 12:59
            Ludzie czy istnieje ktoś godzien was? Wierzbicka nie, Rosiakowa nie, Leszczyńska nie, to kto?
            Kogokolwiek nazwisko pada na tym forum zaraz jest obsmarowany. Wybory są dla wszystkich można spróbować swoich sił czemu tego nie robicie?
            • Gość: kandydat Re: radna Wierzbicka IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 28.01.12, 13:01
              Byłbym dobry , ale nie ma mnie kto wypromować.....
              • Gość: anna Re: radna Wierzbicka IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.12, 13:29
                To jest właśnie społeczeństwo..... kobieta mu podpowiadała a cymbał pisze o tym na forum, szkoda, że bez szczegułów. Zastanówcie się czasami nad sobą!
                • Gość: Walbrzyszanka Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 13:54
                  Co by kto nie powiedział o wierzbickiej ja i tak wiem ,ze to zwykła karierowiczka nie ważne z kim aby do przodu . Lans ma we krwi, tylko czemu cudzym kosztem.......
                • Gość: Tu Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 16:15
                  A skąd ta wiedza ze ta pani pomagała ? ???
            • Gość: ovo Re: ordynacja, ordynacja IP: *.play-internet.pl 31.01.12, 20:47
              Nie kandydujemy z uwagi na konieczność przynależenia do jakiejś partii i ciemnych układów.
              Porządni ludzie się tym nie babrają.Już jasne?
          • Gość: Xy Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 14:18
            To dobry wątek myśle ze trzeba to rozwinąć i zastanowić sie nad tym poważnie .
            • Gość: W Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 21:41
              Pani renia jest typem gwiazdy ,która nie wie czy na dole czy na górze ma świecić i ciagle wybiera pomrocznosc
    • Gość: Kazio Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 14:35
      Ta pani to ma piękne oczy tylko nie wiadomo w która stronę patrzy. Szkoda bo myślałem ze na mnie . Rozmazylem sie troszeczkę
      • Gość: antylans Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 17:12
        Jak tak czytam te wypociny ułomków o lansie a to Wierzbickiej, a to Rosiakowej to rzygać mi się chce. To radne którym nie obce są problemy zwykłych ludzi i mocno stąpają po ziemi nie zapominając o tych którzy je wybrali i którch reprezentują w radzie. Brawo dla obu Pań bo o takich radnych nam chodzi - takich którzy mają swoje zdanie a nie takich którzy głosują tak jak kazał im ich wielki wódz Roman.
        A z drugiej strony jak tak się patrzy na Torbusa, Olaninową, Sochę, Pawełkową, Krzyżowskiego, Welca, Mielczarka, Szpura (to największe rozczarowanie) to co się dziwić, że to miasto wygląda tak jak wyglada.
        Mam nadzieję że dojdzie do nowych wyborów i Szełemej nie bedzie miał tak łatwo jak ma do tej pory.

• Gość: Obserwatorka Re: radna Wierzbicka IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.12, 17:21
          Brawo wałbrzyszanka.Sama prawda.
          • Gość: Y Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 20:12
            O czym wy mówicie pomoc zwykłym ludzia, biednym !? A na czym sie wybijesz lepiej( i jeszcze głośno musisz mówić ze to robisz) znam ludzi którzy dużo pomagają a tak sie nie lansuja jak ta pani.
    • Gość: Y Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 21:46
      I chwała parafiana ze ja wybrali.
      • Gość: Y Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 22:40
        Tak to racja najsłabszym społecznie ludzia każda pomoc okazywana medialnie to czysty lans!!! Ta pani nic nie robi bez mediów Niestety
        • Gość: X Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 09:16
          Ciekawe czy pani radna wie coś na temat handlu obwoznego?
          • Gość: Koko Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 16:15
            O co godzi z tym handlem??....
            • Gość: az Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 17:22
              Ale miała na ostatniej sesji bardzo ładne buty.
              • Gość: X Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 10:10
                Ciekawe gdzie kupiła........
            • Gość: ula Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 20:12
              slyszalam ze dorabia w ten sposob?...........
    • Gość: tadzio Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 20:04
      czy ktos sie zainteresowal co ta pani w ogole ma wspolnego z p.o???? skoro ciagle jest od rosiakow!!
      • Gość: lol Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 20:08
        ta kobietA ze wszystkimi........ aby byc na gorze i to jest porazka!!!!!!!
    • Gość: Tus Re: radna Wierzbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 21:07
      Baby do garów !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka