misiaaa132 23.02.10, 18:22 Wiecie moze jak sciagnac photoshopa lub jakis inny dobry program?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elisss92 Re: photoshop.. 23.02.10, 19:21 szukasz w necie i klikasz 'dwonload' ... xd Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: photoshop.. 23.02.10, 19:25 z tego co wiem to photoshop jest programem płatnym więc jeśli ściągniesz go z neta to możesz zapłacić karę. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: photoshop.. 23.02.10, 19:23 Photoshop jest strasznie drogi. A ściągane programy nie są zbyt dobre. Wiem bo miałam jeden, i nie działał tak jak chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: photoshop.. 23.02.10, 19:28 Ja mam photoshopa, ale od mojej siostry, ale KOMPLETNIE nie wiem skąd ona go wzięła.. Jeśli chcesz jakiś program, to musisz najpierw powiedzieć po co Ci on. Wiesz, np. tworzenie grafiki, obróbka zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
sztab Re: photoshop.. 24.02.10, 16:03 Sztab antypiracki informuje, że rozpowszechnianie oprogramowania, w tym gier komputerowych bez zgody uprawnionego (twórca, producent, artysta wykonawca) poprzez np. publiczne udostępnienie w Internecie lub poprzez przesłanie emailem lub w ramach sieci P2P lub w jakichkolwiek inny sposób publicznego udostępnienia muzyki, filmów czy oprogramowania podlega odpowiedzialności karnej przewidzianej w art. 116 (bezprawne rozpowszechnianie) i art. 117 (bezprawne utrwalanie lub zwielokrotnianie w celu rozpowszechnienia) ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych, tj. karze grzywny, ograniczenia wolności lub pozbawienia wolności do lat 2 a nawet 3 lat, jeśli sprawca działał w celu osiągnięcia korzyści majątkowej. Jeśli sprawca przestępstwa z art. 116 uczynił sobie z niego stałe źródło dochodu lub działalność przestępną, kara pozbawienia wolności wynosi od 6 miesięcy do 5 lat. Podstawa prawna: art. 116 ust 1-3 oraz art. 117 ust 1-2 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 picasa 24.02.10, 16:08 ty weź ej, za photoshopa musisz sporo zapłacić jak chcesz go mieć. ja se ściągłam z netu coś takiego jak picasa3..tj za darmo i jest legalne podobne to photoshopu,tylko że nie ma tylu funkcji co photoshop.. ale mi to wystarczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysiaxa ;/ 24.02.10, 16:43 Za photoshop trzeba płacić i z internetu można ściągnąć TYLKO wersję demo oraz trzeba założyc konto na oficjalnej stronie photoshopa. Odpowiedz Link Zgłoś