Dodaj do ulubionych

photoshop..

23.02.10, 18:22
Wiecie moze jak sciagnac photoshopa lub jakis inny dobry program??
Obserwuj wątek
    • elisss92 Re: photoshop.. 23.02.10, 19:21
      szukasz w necie i klikasz 'dwonload' ...
      xd
      • teqiulla Re: photoshop.. 23.02.10, 19:25
        z tego co wiem to photoshop jest programem płatnym więc jeśli ściągniesz go z neta to
        możesz zapłacić karę.
    • slodkiporanek Re: photoshop.. 23.02.10, 19:23
      Photoshop jest strasznie drogi. A ściągane programy nie są zbyt dobre. Wiem bo miałam
      jeden, i nie działał tak jak chciałam.
      • screm Re: photoshop.. 23.02.10, 19:28
        Ja mam photoshopa, ale od mojej siostry, ale KOMPLETNIE nie wiem skąd ona go
        wzięła..

Jeśli chcesz jakiś program, to musisz najpierw powiedzieć po co Ci on. Wiesz,
        np. tworzenie grafiki, obróbka zdjęć.
        • sztab Re: photoshop.. 24.02.10, 16:03
          Sztab antypiracki informuje, że rozpowszechnianie oprogramowania, w tym gier
          komputerowych bez zgody uprawnionego (twórca, producent, artysta wykonawca)
          poprzez np. publiczne udostępnienie w Internecie lub poprzez przesłanie emailem
          lub w ramach sieci P2P lub w jakichkolwiek inny sposób publicznego udostępnienia
          muzyki, filmów czy oprogramowania podlega odpowiedzialności karnej przewidzianej
          w art. 116 (bezprawne rozpowszechnianie) i art. 117 (bezprawne utrwalanie lub
          zwielokrotnianie w celu rozpowszechnienia) ustawy o prawie autorskim i prawach
          pokrewnych, tj. karze grzywny, ograniczenia wolności lub pozbawienia wolności do
          lat 2 a nawet 3 lat, jeśli sprawca działał w celu osiągnięcia korzyści
          majątkowej. Jeśli sprawca przestępstwa z art. 116 uczynił sobie z niego stałe
          źródło dochodu lub działalność przestępną, kara pozbawienia wolności wynosi od 6
          miesięcy do 5 lat.

Podstawa prawna: art. 116 ust 1-3 oraz art. 117 ust 1-2 ustawy o prawie
          autorskim i prawach pokrewnych
    • lily_95 picasa 24.02.10, 16:08
      ty weź ej, za photoshopa musisz sporo zapłacić jak chcesz go mieć.
      ja se ściągłam z netu coś takiego jak picasa3..tj za darmo i jest legalne tongue_out
      podobne to photoshopu,tylko że nie ma tylu funkcji co photoshop.. ale mi to
      wystarczy..smile
    • gabrysiaxa ;/ 24.02.10, 16:43
      Za photoshop trzeba płacić i z internetu można ściągnąć TYLKO wersję demo oraz
      trzeba założyc konto na oficjalnej stronie photoshopa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka