Dodaj do ulubionych

Restauracja maria

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 19:33
Chce zrobić wesele w Marii czy to dobry wybór.? Słyszałam ,ze jedzenie złe. Proszę o zetelne potraktowanie
Obserwuj wątek
    • Gość: rr Re: Restauracja maria IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.01.12, 19:39
      rzetelnie byłem 2 razy i było ok:)
      • Gość: Wojtek Re: Restauracja maria IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.12, 12:17
        Przereklamowana i nie warta tych pieniędzy.
    • Gość: alicja ziemba Re: Restauracja maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.12, 19:44
      odradzam, znajdz sobie cos innego!
    • Gość: gość Re: Restauracja maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 19:54
      Proponuję abyś poszła na kolację lub obiad i sama ocenisz.
      • Gość: panna młoda Re: Restauracja maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 14:18
        odradzam, cena wysoka jedzenie pozostawiało wiele do życzenia. Poza tym będzie tam z pewnością jeszcze kilka innych wesel i jesteś jednym z wielu- to kiepski układ zwłaszcza że wesele robisz raz w życiu i nie jesteś traktowana indywidualnie. Bardzo żałuję ,że tam właśnie zrobiliśmy swoje wesele. Sprawdz inne oferty
        • Gość: Natka Re: Restauracja maria IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.12, 12:17
          Podali nam (Młodej Parze) zimny obiad. Wstyd.
      • Gość: Dorota Re: Restauracja maria IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.12, 12:19
        Obiad czy kolacja w restauracji nie odzwierciedli jakości posiłków na weselu, które są przemysłową paszą.
    • Gość: Jola Re: Restauracja maria IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.12, 15:24
      Proponuję ci ZDK na Białym Kamieniu pełen profesjonalizm i dobra cena
      • Gość: havana Re: Restauracja maria IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.12, 16:08
        a ja polecam tą firmę, byłam na weselu przez nich organizowanym i było super pod kazdym wzgledem www.wesele-dynamic.pl/?page=offers&id=1
    • Gość: kati Re: Restauracja maria IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.01.12, 12:08
      Ja też szczerze polecam inne miejsce, Maria jest przereklamowana i nie jestes traktowana indywidualnie tylko hurtowo, super wesele można zrobić np. w hotelu Cubus, byłam i polecam.., albo w klubie A'propos - tez byłam i polecam z własnego doświadczenia. Wszystko zależy od gustu i tego w jakim stylu chcesz wesele..
      • Gość: kasia Re: Restauracja maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 21:36
        otworzyli nową salę weselną w restauracji pod lwami, widziałam i zrobiła na mnie wielkie wrażenie. Lokalizacja fajna bo zaraz masz park
    • Gość: bobo Re: Restauracja maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 12:37
      Odradzam, wyszłam głodna
      • Gość: Gość Re: Restauracja maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 14:10
        byłam gościem na weselu 18.01 pod lwami z tego co wiem było to pierwsze wesele zorganizowane na nowej sali , sala cudowna jedzenie wyśmienite i dużo. Jedno jest pewne masz tam klasę i jakość za normalne pieniądze. Z pewnością nie wyjdziesz z tamtąd głodna
        • Gość: Olala Re: Restauracja maria IP: *.dialog.net.pl 13.02.12, 14:40
          Po firmowej kolacji miałam dolegliwości żołądkowe przez prawie 3 dni.
          • Gość: lila Re: Restauracja maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 15:04
            gdzie?
    • Gość: ela Re: Restauracja maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.12, 19:11
      daj spokoj, poszukaj sobie czegoś mniej masowego!
      • haba.baba Re: Restauracja maria 13.02.12, 20:28
        fajny lokal z dobrym kucharzem otworzyli w Strudze,
        • Gość: lira Re: Restauracja maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 16:57
          maria odpada i to przez duże O
          • Gość: michu Re: Restauracja maria IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.12, 20:05
            Jeśli robisz wesele w ,,Marii'' to tylko organizowane przez tamtejszą menadżerkę Sylwię, omijaj szerokim łukiem drugą Panią bodajże Ele - kobieta roztrzepana nie znająca się w ogóle na organizacji czegokolwiek, po prostu brak profesjonalizmu oraz intelektu.
    • Gość: jaam Re: Restauracja maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 22:51
      Szczerze polecam jeżeli chodzi o jedzenie to nie mogę powiedzieć nic złego, ponieważ jest naprawdę dobre.
      A jeżeli chodzi o salę to miałam okazję bawić się tam już nie jeden raz i polecam salę pałacyk i balową, jakoś westernowa nie przypadła mi do gustu.
      Pozdrawiam.
      • Gość: kim Re: Restauracja maria IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.12, 12:22
        Ja polecam robilismy tam wesele w 2009 roku i było super jeślii jestes konkretna i wiesz czego chcesz to wspólpraca z pania syliwa uklada sie bardzo dobrze to bardzo mila i kompetenta osoba doradza z ilosca potrawa i doborem ale jesli ktos sie uprze na jajka w majonezie w lipcu to mu je podadza a pozneij ktos ma dolegliwosci rzołądkowe . Nas wesele kosztowalo na 100 osob z poprawinami 20 tys był np stół wiejski super sprawa goscie byli zadowolneni i jedzenia duzo bylo jeszcze na poprawinach. Pewnie jesli rodzinka oszczedna to nie ma co sie pchac do mari a ja polecam i na sylwestra tez super. a hotelu qubus nie polecam bylam tam na weselu i nie bylo co jeszcze i jeszcze ta sala mala z filarami maskra ai na poprawinach kelnerzy sciszali musyke bo goscie hotelowi sie skrzyli
        • Gość: liwia Re: Restauracja maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 14:55
          byłam w ubiegłym roku na weselu w marii i czułam się niestety jak na dworcu cały czas inni goście zaglądali do nas a był to pałacyk , menu od os 200 zł i (dzięki Bogu nie ja płaciłam) ale jedzenie przeciętne. Wiejski stół cały w smalcu bo było tak gorąco że wszystko się rozpuściło. Wyglądało okropnie i zachwyty nad wiejskim stołem byłyby mocno przekłamane. Poza tym moim zdaniem sala ta jest zupełnie bez klimatu- ale każdy może mieć inne zdanie . Jeżeli salę nazywamy pałacykiem to wszystko powinno być dopracowane a to daleko odbiegało od tego jakie były oczekiwania. Opinie gości podobne osobiście szukałabym innego miejsca tym bardziej że coraz większy wybór
          • Gość: olga Re: Restauracja maria IP: *.play-internet.pl 14.05.12, 17:53
            sale w Marii to kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje natomiast jedzenie w Marii zawsze było smaczne , obsługa ok. Mam tylko duże ale co do klimatyzacji w salach szczególnie na balowej to istny koszmar . W upały mozna sie tam dosłownie ugotowac jedzenie sie topi, goście weselni zamiast sie bawic wolą (co zrozumiałe) sie siedzieć na dworze . Nie rozumiem Pani włascicielki czy dla niej liczy sie tylko kasa kasa i udaje ze nie widzi problemu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka