Dodaj do ulubionych

co jutro robić???

IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 12:43
Witam udaję się dzisiaj na mocno zakrapianą wódą impreze i mam jeden zajebisty problem,znam swój organizm i wiem ze jutro będe dosłownie umierał z powodu mega kaca,zna ktoś może w miare skuteczny sposób na zniwelowanie lub zmniejszenie tego efektu.Z góry dziekuje za sensowne porady
Obserwuj wątek
    • Gość: JANEK Re: co jutro robić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 13:02
      Nie pić...
    • Gość: ... Re: co jutro robić??? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.02.12, 13:11
      Na kaca - tylko powietrze z materaca ;)

Na poważnie. Rano garść witaminy C na raz - 5, 6 sztuk i ostry wysiłek. Pobiegać, poćwiczyć - czyli przefiltrować gorzałę przez organizm i oczyścić z toksyn wódy wzmożoną pracą pompy. Wiem, że to koszmarne, ale po godzinie będziesz jak nowy. Gdy walniesz się na kanapie z kompresem - ten proces (na pompce na wolnych obrotach) trwa cały dzień. Generalnie męka taka sama, ale X razy dłuższa.

Chyba że wolisz głupkowatą poradę na temat kaca:
      "Na kaca najlepiej dzień wcześniej nie pić" ;)
    • pozor_vlak Re: co jutro robić??? 04.02.12, 13:21
      -dużo wody mineralnej(ale naprawde dużo)
      -końska dawka prochów na łeb (ibuprom, aspiryna, alka-seltzer czy co ci tam pomaga)
      -odespać do oporu
      -a jak już trochę dojdziesz do siebie- PIWO
      Pozdrawiam
      • Gość: Adam Re: co jutro robić??? IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 13:26
        Ale ile tego piwa??
        • pozor_vlak Re: co jutro robić??? 04.02.12, 14:48
          Gość portalu: Adam napisał(a):

> Ale ile tego piwa??
          no jedno, może być duże (0,66) i mocne, byle zimne
      • Gość: ... Re: co jutro robić??? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.02.12, 13:51
        Rada po byku.
      • Gość: ovo Re: co jutro robić??? IP: *.play-internet.pl 04.02.12, 15:02
        Zawsze wierzyłem Vlak, że jesteś typowym wałbrzyskim degeneruchem, któremu normy moralne wypalił alkohol:)))
        • pozor_vlak Re: co jutro robić??? 04.02.12, 15:38
          a ja wierzę, że jesteś żałosną pizdą z odciskami na dłoniach od walenia gruchy.
          • Gość: anna Re: co jutro robić??? IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.12, 16:08
            To fakt, tylko PIWO! Właśnie się leczę;ppp
            • Gość: miejscowy Re: co jutro robić??? IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 19:58
              Wyspac sie, puscic duzego pawia, wyspac sie, probowac cos zjesc, puscic pawia, wypic piwo, wyspac sie, wstac i zaczac od nowa.! -;]
    • Gość: pije to wiem Re: co jutro robić??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.12, 18:16
      woda po kiszonych ogórkach.
    • Gość: sar Re: co jutro robić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 19:29
      Przed położeniem się spać wypić szklankę wody z sokiem z cytryny(całej cytryny). Rano najwyżej będziesz nie wyspany.
      Przetestowałem to na sobie, zawsze pomaga.
      Witamina C wspomaga trawienie alkoholu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka