Gość: Gina IP: *.sattom.pl 06.02.12, 16:46 Gdzie można wynając sale w Wałbrzychu na 30 osób?(Na przyjęcie okolicznościowe) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Wynajęcie sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 17:51 chcesz mieć całą salę dla swoich gości??!to tylko małe grajdoły typu fantazje(te wszystkie knajpy na podzamczu w pawilonach) itp. żadna restauracja nie wynajmie Ci raczej na 30 osób, robiłam urodziny na 23 osoby ale byli również inni goście w restauracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czart Re: Wynajęcie sali IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.12, 21:33 kiedys wynajmowały sale ogródki działkowe ,ale nie wiem czy to jeszcze istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ar-bat Re: Wynajęcie sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 17:05 Tylko Karczma Gospocha na Żeromskiego .Normalne ceny ,3 osobne sale ,nie łączą imprez .Blisko do St Zdroju i B Kamienia .Dobre ceny polecam.Oni robią tylko imprezy i najważniejsze nie łączą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Wynajęcie sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 17:52 boze jak ty polecasz karczme gospocha to Ci gratuluję!wiekszego syfu chyba w Wałbrzychu nie ma!!!no ale mozna tam swoją wóde wnieść, co tez o nich świadczy...totalna porażka:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ar-bat Re: Wynajęcie sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 18:17 Wiedziałem ,że jak coś napiszę z poradą to zaraz się jakiś ,,bywalec " ,albo konkurencja odezwie.Jak ludzie mają zapłacić za konsumpcję ,alkohol itd to się okazuje ,że ich nie stać .A w Wałbrzychu to już norma ,że ludzi nie stać .Wydaje mi się ,że lepiej zrobić ukłon do klienta i pozwolić ,żeby miał swój alkohol czyli to co jest w lokalu b.drogie ,niż tak jak w innych lokalach targować się 2 butelki moje 4 lokalu . Żenada ! Zresztą widać jakie tłumy są w restauracjach .Myślę ,że wiele razy polecę moim znajomym ten lokal .pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Wynajęcie sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 19:07 nie konkurencja, córka kuzynki robiła tam urodziny, żarcie-jedzeniem tego nie nazwe tragedia, jedna arogancka kelnerka w brudnym ubraniu...brrr jak nie mam kasy to wole w domu zrobić, nigdy więcej!normalnym ludziom nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar-bat Re: Wynajęcie sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 10:41 Byłem pewien ,że to ty się odezwiesz jak myślisz dlaczego ?Czy to nie jest dziwne ,że tylko ty zabierasz głos najczęściej głos w opiniach o wszystkich lokalach ? Koniec na ten temat .Ludzie w Wałbrzychu bez kasy ,a ty komentujesz jak za 30 zł od osoby zrobić urodziny ???? Ja też nie wiem .Może u jakiejś czarodziejki ? Ale to już chyba nie w Wałbrzychu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oglądałem Re: Wynajęcie sali IP: 78.9.31.* 09.02.12, 08:32 na Chrobrego, przy pokojach gościnnych, oglądałem dwie sale - jedna duża, druga mniejsza, kameralna na ok 40 osób. nie wiem jak ceny i obsługa, bo nie korzystałem (obie na raz okazałe się za małe). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Wynajęcie sali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.12, 12:42 A ja wynajmowalem (ta mniejsza oni na to oranzeria mowia) zadowolony jestem, imprez nie lacza, wejscie osobne, obsluga ok. Tu linka: www.sala.pokoje-konrad.pl/galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Wynajęcie sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 15:17 a ja organizowałam swoje przyjęcie w lwach na górze na 35 osób . Całą górę mieliśmy tylko dla siebie byłam bardzo zadowolona z jedzenia i obsługi. Salę poleciła mi znajoma która też tam robiła przyjęcie. Bałam się ,że ceny będą wysokie ale były bardzo przystępne. Spokojnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Wynajęcie sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 15:19 mam jeszcze kom tel do właścicielki z pod lwów 0696-045-622. Pozdrawiam forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ile Re: Wynajęcie sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 16:23 przystepne ceny tzn ile od os.?i co było w cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: Wynajęcie sali 09.02.12, 20:42 można się dogadać z właścicielem kortów w szczawnie zdroju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Wynajęcie sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 16:16 płaciliśmy 98 zł za osobę jedzenia było bardzo dużo ( nawet za dużo) , zapakowano nam to i zabraliśmy do domu:-). Dodam jeszcze ,że moglismy mieć swój alkohol ciasta owoce itp. Naprawdę bylismy bardzo mile zaskoczeni wszystkim. Nikt nas nie poganiał i mimo to ,że lokal był czynny do 1 siedzieliśmy dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik Re: Wynajęcie sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 11:46 TAM śmierdzi spalinami i jest za duży hałas samochodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wynajęcie sali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.12, 11:03 Chyba tam nie byles, ja tam robilam urodziny na 26 osob, bylo naprawde profesjonalnie, fajna sala, menu i obsluga. Zadnego halasu, spalin itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Wynajęcie sali IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.12, 12:33 ja polecam lokal "Pod pretekstem"art cafe na Rycerskiej .Kameralny lokal ceny przyzwoite.Miło i spokojnie.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Wynajęcie sali IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.04.12, 19:44 Polecam Kryształową. Robiliśmy tydzień temu przyjęcie i mieliśmy tą drugą salę tylko dla siebie. i nie płaciliśmy dodatkowo za wynajęcie. warto spytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: Wynajęcie sali IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.12, 13:04 na poniatowie na przeciw stawów między budynkami. gospoda pod kasztanem Odpowiedz Link Zgłoś