Gość: zdziwiona IP: 176.31.202.* 09.03.12, 08:31 Co za pustak wymyślił że na nocne zwiedzanie Książa bilet kosztuje 50 PLN !! Co za barany tam pracują !!! Chciałam iść z rodziną ale nie wydam tyle pieniędzy ;( Proszę zwolnić tego idiotę odrazu !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: też mnie dziwi Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 09:16 To generalny problem władzy ,jak już się do niej dostaną zupełnie zapominają o rzeczywistości Widziałem program telewizyjny o przewodniczącym komisji finansów w sejmie ,pytali go jaka jest najniższa płaca minimalna w Polsce a gość otworzył usta myślał i przemówił : coś około i tu padła kwota z księżyca. Tak chyba jest i w tym przypadku w naszym regionie ludzi nie stać na coś co mogliby zaproponować tez w Polsce ale np.w Warszawie Może liczą na masowe wycieczki Niemców poszukujące złota z komnaty bursztynowej Może oferta nie jest dla nas z regonu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 09:41 Ten nowy szef ksiaza to nie wiele tam robi , a jak ju z cos zrobi to nie za dobrze. nie dziwcie sie 50 zl przy pensji 13 ty to nie wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.12, 09:47 LEPIEJ ZADAJCIE SOBJE PYTANIE Z KAD TA CIOTA SIĘ WZIEŁA ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broni i żywi 50 PLN - jak widać to nie dużo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.12, 12:44 Jak na razie bilety wyprzedane są na wiele tygodni naprzód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.12, 09:46 AHAHAHAhahahahahha hahahhaha 50 ZŁ A ZAROBEK NA WITKE 1200 LUDZIE TEN WASZ DOKTOR TO W KAŻDYM WYWIADZIE PJERDZIELI ŻE ON JEST ŚWIĘCIE PRZEKONANY - WIZJONER hahahahahahah hihiiihihihih a jak Szwałek w wywiadzie zapytał go co ze zwrotem skradzionej kasy PRZEZ PREZESA OSIRU BO PRZECIERZ JEST WYROK SĄDU TO DOKTOR ZMJENIŁ TEMAT WJĘC PYTAM SKORO RATUSZ NIE CHCE ODZYSKAĆ SKRADZIONEJ KASY KILKU TYSIĘCY PO PRZEZ DZIAŁANIE KOMORNIKA TO NA JAKIEJ PODSTAWJE ŻĄDA SIĘ ODPRACOWYWANIA DŁUGU ZA CZYNSZ - PRZECIEŻ MJESZKAŃCY NIE SĄ ZASONDZENI ŻADNYM WYROKIEM SĄDU ZA NIE ZAPŁACONE CZYNSZE WJĘC KTO TU JEST GŁUPCEM I CWANIAKIEM DOKTOREK CZY MJESZKAŃCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duda Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 09:59 PORAZKA ROKU dla URBANSKIEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponti Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 09:42 tylko dla ELIT! jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzo zdziwiony Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 09:49 50 zl to naprawde nie mało i niejeden wałbrzyszanin chociaż by chciał to niestety nie pójdzie ;( ciekawe kto wymyślił taką cenę naprawdę jakaś niekompetentna osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 09:58 tam teraz ten `urbanski jest prezesem, bez wyobrazni chlopczek jest, widzialam w tv jak sie tlumaczyl z tego przetargu, bo nie wie, ze to nie on, to prezydent! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duren Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.12, 08:41 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plew Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 09:57 Jak się zarabia naście tysięcy miesięcznie to się zapomina o wartości pieniądza. Gratuluje Zamkowi bo skutecznie oddziela ziarno od plew ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re:komunizm się skończył podobno w 1990 IP: *.play-internet.pl 09.03.12, 12:04 Od czasów "rewolucji" w 1990 ceny nie są regulowane urzędowo.Nie rozumiem więc, skąd ta złość? Macie przecież prosty i WOLNY wybór; -nie wydać na bilety 50 zł -wydać 50 zł -iść do kina na 2 seanse za 50 zł lub kupić litr wódki. Załóżmy że bilety były by po 5 zł. Oczywiście gmina musiała by dopłacić do tego interesu (koszta organizacyjne, ochrona, sprzątaczki , podatki,itd.) Z jakiej kur.wa racji ja, jako podatnik gminy, miałbym dopłacać do tego, aby jedna idiotka z drugą miałby prawie darmową rozrywkę wieczorną? Precz z komuną także ta mentalną. Teraz i zawsze. Niestety większość tubylców tworzy sobie swoją własną komunę w zakutych łbach. Odpowiedz Link Zgłoś
graabarz Re:komunizm się skończył podobno w 1990 09.03.12, 13:47 Hi, hi nie sądziłem, że zgodzę się z ovo. Tyle, że ten temat to takie pierdzenie by narobić smrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzyszanin Re:komunizm się skończył podobno w 1990 IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 21:46 Uważam, że cena biletu 50 zł jest mocno przesadzona. Gdyby to był Wrocław to jeszcze bym zrozumiał, ale Wałbrzych?. Cena powinna wynosić 20 zł maksymalnie. Nie oszukujmy się Wałbrzych to biedne miasto a większość zarabia 1200 zł na rękę więc kto z nich szarpnie się na taką imprezę?. To jest typowa impreza dla ludzi z "wyższych sfer" gdzie biedota nie ma wstępu. Niestety w Wałbrzychu coraz bardziej to widać. Mała grupka kolesi, którzy siedzą przy korycie i żyją jak pączki w maśle i wielka grupa Wałbrzyszan, którzy żyją za 1200 zł lub kilkaset złotych emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yossarian Re:komunizm się skończył podobno w 1990 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.03.12, 23:17 Jestem zażenowany poziomem rozmowy na ten temat. Gostek napisał, że wg, niego bilet jest za drogi ( choć bilety są wykupione na kilka m-c do przodu). Za drogi to jest dla CIEBIE! Dla innych wcale nie o czym świadczy kilkumiesięczna kolejka. Tak więc drogi forumowiczu! Czas znaleźć swe miejsce w szyku. Ps. Nie słyszałem aby afroamerykanin skarżył się na fakt uniemożliwienia mu śledzenia naocznego wręczenia Oscarów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniuszy Re:komunizm się skończył podobno w 1990 IP: *.pools.arcor-ip.net 09.03.12, 23:25 yossarian,wracaj natychmiast do gnoju !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzyszanin Re:komunizm się skończył podobno w 1990 IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.12, 11:19 Weź pod uwagę, że to jest impreza dla władzy bo skoro ktoś zarabia 10 tyś zł to co to dla niego wydać 50 zł. To chodzi oto żeby Romek i jego świta nie nudziła się a ludzie, którzy wyciągają po 1200 zł to niech tylko pracują na nich. Wałbrzych to już jest jak Ukraina czy Rosja gdzie kilka procent społeczeństwa to Oligarchia a reszta to parobki, którzy tyrają na te kilka procent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Re:komunizm się skończył podobno w 1990 IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.12, 11:22 Jakbyście nie opuszczali historii, to byście wiedzieli czym jest kapitalizm. Macie czego chcieliście. Ups ;) Dziękujcie, że wasze małe dzieci telewizorów jeszcze nie skręcają. Chociaż myślę, że z rządami PO jest to do nadrobienia. W zasadzie miał być kapitalizm - wyszedł feudalizm. Ogólnie jest ok. Może to będzie nowa nazwa partii PO po hibernacji? OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re:komunizm się skończył podobno w 1990 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.12, 12:16 mowcie co chcecie ale nowy prezes zamku to jakas ofiara losu! koty wykastrowal, opowiada bajki, niec sie w zamku nie dzieje, zwiedzanie dla elit, katastofa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowy Do ovo IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.12, 14:35 Ksiaz nie jest prywatnym zakladem. Nalezy do calego miasta i i gminy. Wszystkie koszty sa z podatkow Walbrzyszan i nic by sie nie stalo, gdyby zamiast dawac kase na jakies debilne rzeczy, gmina dolozyla by te pieniadze na zwiedzanie zamku, tym samym obnizajac ceny biletow. Jak na razie z twojego prostego i wolnego wyboru, wynika jedynie, ze nawet placac najwyzsze podatki, moze cie byc nie stac na impreze kulturalna bo jakis nierozgarniety urzednik ustala priorytety wedlug wlasnego widzimisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turystka Re:komunizm się skończył podobno w 1990 IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.12, 07:14 Raczej bym się nie zgodziła z tym komentarzem im droższy bilet tym mniejsze jest zainteresowanie a co za tym idzie mniejsze wpływy do budżetu miasta,gratuluję pomysłu zero wyobraźni.A tak na marginesie do zwiedzania są o wiele piękniejsze miejsca w Polsce i po za nią i na pewno tańsze bilety, życzę powodzenia i dużo zwiedzających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enc Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.03.12, 12:13 Tam sie przejmujecie, nocne czy dzienne zwiedzanie tarasów i pewnych czesci ksiaza skutecznie do sie uprawiac bez biletu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ovo Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 12:51 ovo błagam cię nie rozmnażaj się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.12, 14:02 Urbański to wymyślił? No cóż jaki "prezes" taki pomysł . facet nie sprawdził się MZB , zobaczcie jakie zadłużenia sa za mieszkania ok 130 milionów! a teraz doktor dał mu nową zabawkę w postaci Zamku Książ? Zniszczy ten zamek a Urbanski nadaje się tam ale tylko do sprzątania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 13:58 Z tego co pamiętam to swego czasu zamek czocha organizował nocne zwiedzanie na 30 zł od osoby. Czyli jednak można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.play-internet.pl 09.03.12, 14:32 Jedz w takim razie do Czochy , masz wolny wybór. Ja bym zrobił bilety za 100 zł i nastawił się na b.bogatych gości gdybym był włascicielem. I co mi by kto zrobił, komuszki? Mój zamek-moje prawo dysponowania własnością. Dziwne, ludzie są tutaj tak głupi , że nikt nie jest w stanie mi wysunąć logicznego kontrargumentu. (przekleństwa i złorzeczenia nie wskazują na inteligencję przybliżoną do mojej:) i dającą równe szanse w dyskusji przeciwnikowi. A tak mi brakuje mądrego przeciwnika...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 14:37 Przedsiębiorstwo "Zamek Książ" w Wałbrzychu Sp. z o. o. powstało w 1991 roku, a jego założycielem i właścicielem jest Gmina Wałbrzych Zamek Książ nie jest czyjąś prywatną własnością Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw_grabski Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN 09.03.12, 15:29 Gość portalu: Max napisał(a): > Przedsiębiorstwo "Zamek Książ" w Wałbrzychu Sp. z o. o. powstało w 1991 roku, a > jego założycielem i właścicielem jest Gmina Wałbrzych > > Zamek Książ nie jest czyjąś prywatną własnością Otóż to. W tym momencie wyszło szydło - kolega ovo jest zwolennikiem traktowania publicznego mienia jak prywatnego folwarku. Godne komunistycznego kacapa z tzw. nomenklatury PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.play-internet.pl 09.03.12, 17:58 wladyslaw_grabski napisał: > Gość portalu: Max napisał(a): > > > Przedsiębiorstwo "Zamek Książ" w Wałbrzychu Sp. z o. o. powstało w 1991 > roku, a > > jego założycielem i właścicielem jest Gmina Wałbrzych > > > > Zamek Książ nie jest czyjąś prywatną własnością > > > > Otóż to. W tym momencie wyszło szydło - kolega ovo jest zwolennikiem traktowani > a publicznego mienia jak prywatnego folwarku. Godne komunistycznego kacapa z tz > w. nomenklatury PRLu. Błędna teza. Czy troska o korzystny bilans jednostki organizacyjnej gminy jest równoznaczna z pochwałą kradzieży? Bo kradzieżą mozna by nazwać wpływy z biletów do prywatnej kieszeni, a to nie zostało udowodnione ani poruszone w tym wątku. Teza zaiste na poziomie człeczyny ogarniętego demencją starczą. Mógłbyś się wysilić , Władek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.play-internet.pl 09.03.12, 17:53 Gość portalu: Max napisał(a): > Przedsiębiorstwo "Zamek Książ" w Wałbrzychu Sp. z o. o. powstało w 1991 roku, a > jego założycielem i właścicielem jest Gmina Wałbrzych > > Zamek Książ nie jest czyjąś prywatną własnością Prywatna własnością oczywiście nie jest, ale jest WŁAŚNOSCIĄ gminy. Zarządca za ramienia gminy ma dbać o jak najkorzystniejszy rachunek ekonomiczny tego obiektu. To że coś jest gminne, nie znaczy że jest niczyje i ma być deficytowe, wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.12, 18:45 Więc ja płacąc podatki chciał bym coś z nich miec. A z tego co wiem Gmina Wałbrzych jest utrzymywana z naszych podatków więc raczej należy nam sie dostęp do obiektów publicznych które utrzymywane sa za moje jak i reszty mieszkańców podatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorowy ptak Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 18:54 nie ma nic do tego płacony podatek, to zupełnie inna sprawa, chodzi o sam pomysł, czy ktoś sie zastanawia czy mieszkańcy maja pieniądze na takie atrakcje czy jest to bardzo elitarna rozrywka????? bilet do kina 22 zł, do teatru 30 zl do filharmonii 20 zl. świadczy to tylko o braku znajomości rynku! pogratulować! polowa chętnyc to darmowe wejścia, koledzy, rodzina i dziennikarze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ochódzki Nie ma Pańskiego płaszcza i co mi Pan zrobi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 15:54 Gość portalu: ovo napisał(a): > Jedz w takim razie do Czochy , masz wolny wybór. Ja bym zrobił bilety za 100 zł > i nastawił się na b.bogatych gości gdybym był włascicielem. I co mi by kto zro > bił, komuszki? Prezentujesz mentalność szatniarza z "Misia". Tacy za komuny donosili na SB, płaszczyli się przed bogatymi gośćmi i okradali pijaczków. Dzisiaj gotowi do wszelkich łajdactw by podlizać się trzymającym władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolko Hochberg Re: Nie ma Pańskiego płaszcza i co mi Pan zrobi? IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.12, 16:11 Milczcie chamy i oprowadzajcie zwiedzających po swoich zatęchłych mieszkaniach. Prawowitym właścicielem Książa jest Bolko Fürst von Hochberg vel von Pless wnuk księżnej Marii Teresy Oliwii Hochberg von Pless. I taka jest prawda . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: Nie ma Pańskiego płaszcza i co mi Pan zrobi? IP: *.play-internet.pl 09.03.12, 18:05 Dokładnie. Jestem za ponownym wprowadzeniem monarchii, w której rządziłby nami spadkobierca Hochbergów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Nie ma Pańskiego płaszcza i co mi Pan zrobi? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.03.12, 16:12 szczerze wam powiem, ze mnie to nie wzrusza ten kto ma ochote i stac go pojdzie, a tak jak ja gdzie naprawde szkoda mi 50 zl nie pojde wole to przeznaczyc na co innego. Czy Urbanski nie jest przypadkiem synem dyr. MOPS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleps Re: Nie ma Pańskiego płaszcza i co mi Pan zrobi? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.12, 17:34 Szełemej lepiej by zrobił jak by Urbański zaczął oprowadzać po biedaszybach myślę że 100zł za taką wycieczkę nocą zrobi furorę. jak macie inne propozycję dla Szełemeja to piszcie. Gdzie i za ile oprowadzać turystów w Wałbrzychu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuracjusz Re: Nie ma Pańskiego płaszcza i co mi Pan zrobi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 17:43 Gość portalu: pleps napisał(a): > Szełemej lepiej by zrobił jak by Urbański zaczął oprowadzać po biedaszybach myś > lę że 100zł za taką wycieczkę nocą zrobi furorę. > > jak macie inne propozycję dla Szełemeja to piszcie. Gdzie i za ile oprowadzać t > urystów w Wałbrzychu??? Inhalacje parą wodną w uzdrowisku mobruk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzyszanin Re: Nie ma Pańskiego płaszcza i co mi Pan zrobi? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.12, 17:56 Dzieciorobów rozmnażających się jak królice nigdy nie będzie stać na nocne zwiedzanie Książa. Mnie stać i idę :) Na dokładkę fundnę rodzinie wystawę kotów za 9 zeta od łebka, a wieczorem wpadnę jeszcze do multikina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: Nie ma Pańskiego płaszcza i co mi Pan zrobi? IP: *.play-internet.pl 09.03.12, 18:03 Rysiu, też mógłbyś się wysilić, bo twoje twierdzenie przewracam równie łatwo jak domino; Co ma porada z dziedziny marketingu do twoich zarzutów o donosy? Jak piernik do wiatraka? Bardziej już na miejscu jest zarzut podlizywania się, jednak nie jest on w kontekście moich wypowiedzi na inne tematy tego forum, w których to bez litości grilluję władzuchnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Nie ma Pańskiego płaszcza i co mi Pan zrobi? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.12, 18:28 temat trafiony debilizm do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: Nie ma Pańskiego płaszcza i co mi Pan zrobi? IP: *.play-internet.pl 09.03.12, 21:16 Co to w ogóle jest za składnia zdania: "temat trafiony debilizm do kwadratu".? Napisał to robot do tłumaczeń tekstów firmy "google"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: translator Re: Nie ma Pańskiego płaszcza i co mi Pan zrobi? IP: *.pools.arcor-ip.net 09.03.12, 21:28 ovo jestes idiota - wrzuc monete - ovo jestes idiota - wrzuc monete - ovo jestes idiota - wrzuc monete !! PS No ku... wrzuc ta monete bo zostaniesz debilem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: Nie ma Pańskiego płaszcza i co mi Pan zrobi? IP: *.play-internet.pl 09.03.12, 21:31 całuj ovo w kuper, śmieciu o moralności alfonsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLOSS Re: Nie ma Pańskiego płaszcza i co mi Pan zrobi? IP: *.webpack.hosteurope.de 09.03.12, 21:38 Wunderbar ovo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: translator Re: Nie ma Pańskiego płaszcza i co mi Pan zrobi? IP: *.pools.arcor-ip.net 09.03.12, 21:42 Ovo jestes alfonsem - wrzuc monete ovo jestes alfonsem - wrzuc monete............... PS Wrzuc ku... wreszcie ta monete bo zostaniesz meska safona !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT A co hołocie się po Książu łazić zachciewa?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.12, 11:04 Zamki są dla szlachty a nie dla pospólstwa. Sio! Sio! Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN 10.03.12, 17:12 Panie przewodniku zamkowy,p. Andrzeju oto moja propozycja rozszerzenia oferty. Płonace czarownice na stosie ,małe nocne potyczki husytów z katolikami oraz wstajace z grobow umarlaki w pasiakach ofiary mordow w hitlerowskich podobozach na terenie okalajacych zamek parkowych lasow.W scenerii nocnej będzie to jazda ekstremalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.03.12, 17:32 Czytam i oczom nie wierzę. Każdy każdego opluwa, obraża, i narzeka jak to źle jest w Wałbrzychu. Może zacznijcie od siebie, a miasto samo wstanie z kolan. Niezależnie od opcji politycznej większość lokalnej społeczności ma nastawienie roszczeniowe i syndrom psa ogrodnika - w wyniku czego zalewa tą swoją żółcią forum - po co ? Lepiej wam jak nawrzucacie sobie nawzajem "anonimowo" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posmiornica Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 19:39 chcieliscie platformersów to macie :D niedlugo to i jajka bedą po 2 zł sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.12, 19:53 Lubię jajka po 2 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucza Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.12, 07:40 ja bym wprowadził (po co zaraz wyzywać od debili) specjalny bilet dla mieszkańców Wałbrzycha za pół ceny, tak jak Jedlina na park linowy dla jedliniaków. legitymujesz sie z dowodu i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.play-internet.pl 11.03.12, 10:57 Równie dobrze gmina mogłaby zacząc rozdawać inne usługi i uciechy za pół ceny: np wizyta w wałbrzyskiej agencji towarzyskiej; dla wałbrzyszan zniżka 50 % bo burdel płaci lokalne podatki. Niestety takie rozwiązanie się nazywa socjalizm i było przyczyną upadku układu warszawskiego poprzez swoja ekonomiczną nieefektywność. Nikt was nie będzie oprowadzał po zamku za pół ceny i sprzątał pyłu weglowego którym upapracie marmurowe posadzki. Ludzie , zacznijcie w końcu myśleć jak zacząc żyć na SWÓJ a nie cudzy koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.12, 11:01 iLE płacisz za pucowanie butów? Czy jest duża konkurencja? Gdzie wysyłać CV i list motywacyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.play-internet.pl 12.03.12, 11:04 Wystarczy zgłosić działalność gosp. na druku EDG,zapacić za miejsce na stołek i podnóżek dla klienta, zaopatrzyć się w pastę, szczotki , sciery i juz jesteś samowystarczalny. W tej pracy szefem jest twój klient. Chyba że chcesz się pode mnie podpiąć jako pracownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.play-internet.pl 13.03.12, 17:47 to że jesteś baranem mogę zrozumieć ale po co się zaraz tym chwalić to żaden socjalizm, tylko program lojalnościowy lepszy klient stały i pewny niż niepewni przyjezdni, taki przyjdzie raz a potem wróci i przyciągnie np. rodzinę odwiedzającą na święta tak trudno to zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.play-internet.pl 13.03.12, 19:06 Zatrudnij się więc w biurze promocji miasta i tam obnażaj swoje marketingowe pomysły . Zaproponuj dodatkowo sprzedaż hot-doga i nagrody za zebranie punktów, np. darmowy przydział wiadra węgla skonfiskowanego kopaczom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 10:33 wstyd mi za takich ludzi ciekawe jakie tam w ksiazu maja pensyjki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kordi Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.03.12, 17:02 na pewno niemałe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimimi Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 00:05 no to wypalili :) gratuluje nowemu prezesowi (nie powiem czego ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 06:43 ilość miejsc ograniczona :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.12, 12:33 Gość portalu: kamila napisał(a): > ilość miejsc ograniczona :D Mocno ograniczona - przez prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.12, 14:19 mysle ze ta cena specjalnie jest taka zeby pokazac ze zamek tylko dla elit, ciekawe czy bedzie swieto kwiatow, czy za bardzo bazarowa impreza na zamek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.play-internet.pl 24.03.12, 13:59 Byłam wczoraj na tym nocnym zwiedzaniu, klimat fajny ale 50zł za 80 minut zwiedzania to trochę za dużo. Właściwie to nie zabardzi było co zwiedzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajeczko Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 13:38 za 50 zl mogę kupić 71 jaj !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.12, 17:58 tez byLam , niestety wszyscy którzy mnie zniechęcali mieli racje, zwiedzania niewiele, ciekawostek wcale, na 50 zl to naprawdę naciąganie! a i nie mogłam się nadziwić ze robią organizatorzy z tego takie wielkie wydarzenie jak by to byla jakas nowość , ale to chyba swiadczy o zacofaniu, bo wszędzie w miejscach tego typu są różne atrakcje, a tu jedna i to wychwalana jako najlepszy pomysł... miernie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.03.12, 20:00 Też byłem w piątek. Niby fajnie się chodziło po starych, niewyremontowanych częściach zamku, ale jednak dreszczyku emocji w tym nie było. Przede wszystkim wielkie zapowiadane "przedstawienie" wcale nie było wielkie. Wiało nudą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haba.baba Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 13:51 ilość osób miała być ograniczona do 35,byliśmy wczoraj ze znajomymi,było ok.50osób w tym grupa podchmielonych imprezowiczów, przez która nie było wiele słychać i z atrakcji nici.a szkoda,nie po to wywalalismy kase, zeby co chwila upominac pijanych uczestników ganiających "zjawy". byłoby super, gdyby ktośdopilnował liczby osób i zrobił porządek z tymi niesubordynowanymi "atrakcjami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danuta Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.12, 13:59 chyba żartujesz, przecież nikt z Zamku się tym nie interesuje, płacisz 50 dych i tu koniec! byliśmy ze znajomymi to odbywało się to raczej pre noga, ale jak zamawiałam bilety to 'cotomialaoniebyc". potem zadzwoniłam żeby powiedzieć ze nie spełniało to zwiedzanie tych zapewnień, to Pani powiedziała ze ona pracuje do 16.00 i sprzedaje bilety, potem nie wie co się w zamku dzieje. szkoda :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.play-internet.pl 21.04.12, 15:02 A czego się spodziewaliście , disneylandu w tej złodziejskiej gminie? Aby zaoszczędzić wam rozczarowań, podajcie wasze zamiary co do spędzenia wolnego czasu , rozwieję wątpliwości. Tak jak mówię, tylko część prywatnej inicjatywy dostarcza uczciwej rozrywki. Danuta , co to znaczy "pre noga"? Prehistoryczna noga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yossarian Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.04.12, 20:12 Świetna inicjatywa i świetny pomysł! Gratulacje dla osoby która wymyśliła sposób na wyciągnięcie pieniędzy od nowobogackich. Wyszczekana "haba...", "danusia" i inne zawiedzone myślały, że za 50 zł zobaczą chyba młodego Bolka. Gdyby pisali to faceci powiedziałbym JELENIE. Skoro to kobiety -nie wypada. No może klępy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.play-internet.pl 21.04.12, 22:50 Tępe sztuki mogą być. Ale strata finansowa najlepiej oducza głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 18:47 zwolnić się nie da bo to kumpel prezydenta. w marketingu też PO m.in z MPK -mechanik kanałowy , ale z legitymacją ROZWALIC TO KOLESIOSTWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yossarian Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.05.12, 21:05 Dlaczego Piotrze chcesz "rozwalić". Wyobraź sobie ,że jestem "Nr.1". Twój podwładny wymyśla sposób jak od naiwnych jeleni ciągnąć legalnie grubą kasę. I ją CIĄGNIE!!. Gratuluję pomysłu i myślę, że przynajmniej część z tej kaski pójdzie na renowację Książa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik kanałowy Re: nocne zwiedzanie Książa DEBILE 50 PLN IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.05.12, 21:15 A jeszcze wcześniej byłem w POdstawówce. :) Odpowiedz Link Zgłoś