Gość: JanDebica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 13:11 Kiedy otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: walbrzych Re: Aqua Zdrój IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.12, 13:21 Jak się nieroby wałbrzyskie wezmą do pracy i przestaną korzystać z MOPSu i żądać za prace milionów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Aqua Zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 14:11 Ty wałbrzyszanin za ile pracujesz? jak zaczną płacić tyle co ty zarabiasz to chętni będą stali w kolejce po pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Aqua Zdrój IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.12, 14:48 No niestety ja po studiach zarabiam 800 zł a moja ze Świdnicy pracuje w szpitalu latawiec zarabia niecałe 1000 zł po studiach i musi zapierdzielać ciężko, dźwigać i się narażać i jakoś pracuje nie narzeka i kobieta.A tutaj by chcieli miliony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Aqua Zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 14:53 Niewolnictwo skończyło się wieki temu. Jeżeli godzisz się na to to twój problem widocznie ci któży się nie godzą czekają na lepszą ofertę. Podobno cierpliwość będzie nagrodzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotnik Re: Aqua Zdrój IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.03.12, 15:14 jakie studia tak płaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzych do robotnik IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.12, 15:34 A pokaż mi człowieka po studiach który zarabia na tyle aby powiedział że dobrze zarabia jak na wykształconego ??? weź strażaka zapie... 24 h na dobę, do pożaru, do powodzi, do katastrof, do wypadków, no do wszystkiego i po studiach zarabia 2200 zł, czasem nawet są ściągani w nocy w święta , z urlopów , aby komuś dupe ratować, jakoś mało zarabiają jak na wykształconych i ich praca jest bardzo ciężka, owszem narzekają na zarobki, ale pracują. Też by mogli nie pracować i czekać na lepsze i korzystać z MOPSu. A wy jesteście zwykłymi nierobami i tyle. uwaga.tvn.pl/339841,reportaze,to_nie_zawod__ale_sposob_na_zycie,wideo_detal.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: do robotnik IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.12, 15:44 A ty jesteś zwykłym przygłupem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: do robotnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 19:13 Zwykłe pytanie zdawać by się mogło, a tyle nienawiści. Zagadką dla mnie jest jak ci ludzie egzystują? No bo przecież pytanie " kiedy otwierają aqua park" nie może być trudne. Skoro nie wiem nie zabieram głosu, wiem odpowiadam planowane na czerwiec 2012 roku. Ale gdzież tam, to nie wystarczy. Trzeba wszystkich wyzwać i obrazić. Wtedy czują się spełnieni. Ich nie cieszy uśmiech przechodnia mówiącego " dzień dobry". Ich cieszy kiedy ten przechodzień się przewróci, ubłoci, złamie nogę etc. Co się dzieje? Ludzie czy wy całkiem zwariowaliście? Spróbujcie idąc jutro rano, obojętnie gdzie do pracy, sklepu itp. Uśmiechnąć się szeroko i powiedzieć głośno dzień dobry. Przestań utyskiwać na swoją dolę, na to że wszystko drożeje a cena benzyny jest z kosmosu. Uwierz mi na słowo Ja nie jestem cudotwórcą. Nie obniżę ceny benzyny, nie zmienię pogody ani tym bardziej nie dam ani nie pożyczę ci pieniędzy. Więc przestań MARUDZIĆ!!! O ile łatwiejsze będzie życie kiedy wszyscy będą optymistami. Zmieńmy codzienne szare życie. Nic cię to nie kosztuje! Kiedy ktoś zaatakuje Cię swoimi problemami powiedz NIE. Uśmiechnij się powiedz będzie dobrze i nie rewanżuj mu się opowieściami o żylakach, wrednych sąsiadach i pijakach. Na dobry początek DOBREJ NOCY WAŁBRZYSZANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zadowolonego Re: do robotnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 19:57 Cieszę się że jasteś zadowolony i cieszą się że masz zamiar być niemarudzący to ty jak ci z PO im się też wszystko podoba i jak zaczynają mówić to od słów, głęboko wierzę lub mocno wierzę. Nie dość że pogodni to jeszcze wierzący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: do robotnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 21:30 Gość portalu: walbrzych napisał(a): > A pokaż mi człowieka po studiach który zarabia na tyle aby powiedział że dobrze > zarabia jak na wykształconego ??? > > weź strażaka zapie... 24 h na dobę, do pożaru, do powodzi, do katastrof, do wy > padków, no do wszystkiego i po studiach zarabia 2200 zł, czasem nawet są ściąga > ni w nocy w święta , z urlopów , aby komuś dupe ratować, jakoś mało zarabiają j > ak na wykształconych i ich praca jest bardzo ciężka, owszem narzekają na zarobk > i, ale pracują. Też by mogli nie pracować i czekać na lepsze i korzystać z MOPS > u. A wy jesteście zwykłymi nierobami i tyle. > > rel="nofollow">uwaga.tvn.pl/339841,reportaze,to_nie_zawod__ale_sposob_na_zycie,wideo_detal.html Ja bez studiów po technikum kieruję lokalem w Duseldorfie. 1800euro netto w miesiąc. Miejscowi mówią że to i tak skromna płaca bo nawet zwykły kelner nie może zarabiać poniżej 1200euro. Teraz weź sobie ceny u siebie i ceny w Dojczlandii. Tydzień tutaj jestem po trzyletnim pobycie tam i nie mogę się nadziwić jak tutaj ludzie jeszcze dają radę wegetować ?Chyba nie myślisz że w tym leśnym kraju Polsce będziesz mógł do czegoś uczciwie dojść ? Ja pomimo tego że zarabiam więcej niż Ty i Twoja połówka (z całym szacunkiem) - jakieś 3,5 razy, jestem w szoku jak tutaj jest drogo. Nie mam pojęcia jak dajecie radę, naprawdę. Generalnie popieram ludzi wyżej, nie pracowałbym za takie datki - 800zł. To przerzucanie kosztów prowadzenia firmy na pracownika. Ciekawe czemu właściciele tych śmiesznych firm nie leją do baków koparek wody albo błota - przecież paliwo drogie. Nie leją bo się nie da ale pracownikowi zawsze można obciąć w tym lesnym kraju i się zgodzi. Jesteś takim samym kosztem w firmie jak sprzęt i nie wiem czemu dajesz na siebie koszta przerzucać. Pozdrawiam i przemyśl to, na spokojnie, bez nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: do robotnik IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.04.12, 13:47 a po 15 latach fajrant taki strazak.... to samo psy... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobs Re: Aqua Zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 21:42 zakończenie prac budowlanych październik-listopad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jon Re: Aqua Zdrój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.12, 18:41 czekamy czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość niedzielny Re: Aqua Zdrój IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.12, 09:28 Ile osób aktualnie zatrudnia Aqua Zdrój w spółce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Aqua Zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 13:42 Zarząd ma się dobrze tylko szkoda że haudasia nie ma z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Aqua Zdrój IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.04.12, 17:31 cieszymy się,że jest prezes Stanek Boguś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yossarian Re: Aqua Zdrój IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.04.12, 18:03 Kilkanaście dni temu byłem na budowie. Prace idą do przodu(jedne szybciej drugie, których jest wiekszość - wolniej). Pewne jest że w 2012r. o kąpieli w basenie nie ma co marzyć. Jako mieszkaniec tego miasta cieszę się z możliwości zrelaksowania się w tym obiekcie, choć utrzymanie Aqua-P. będzie kosztowało Wałbrzych trochę grosza.Ale m.in. na takie obiekty płacimy podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Aqua Zdrój IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.12, 13:09 sprawdźcie jakie są ceny pobytu 1h na takim obiekcie w okolicznych miastach Wrocław Polkowice i policzcie ile będzie stać przeciętnego Wałbrzyszanina razy w miesiącu tam iść ( Wrocław aquapark 1h=18zł-osoba (bilet rodzinny 2dorosłe+1dziecko 1h=41zł -sobota,niedziela-50zł) a tu wszyscy się cieszą że będzie basen+zjeżdżalnie i myślą że za złotówkę a i tak będzie taniej jechać do Świebodzic na sam basen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phelps Re: Aqua Zdrój IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.12, 16:44 Jeden jeździ na urlop na Seszele, drugi do Kołobrzegu, trzeci spędza ten czas na POD. Tak i z korzystaniem z basenu: jeden będzie korzystał częściej inny rzadziej, a większość w ogóle. Pomimo takich cen, centra wodne nie są praktycznie nigdzie dochodowe łącznie ze Świebodzicami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Aqua Zdrój IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.12, 17:21 W Świebodzicach 1h kosztuje 7zł 20gr i tłumów nie nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phelps Re: Aqua Zdrój IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.12, 18:33 Właśnie - i jaki z tego wniosek, że nie ma tłumów? (gdyby nie wałbrzyszanie i świdniczanie basen byłby do wyburzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola. Re: Aqua Zdrój IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.12, 20:45 no tak jak będę miała do wyboru iść na basen w Wałbrzychu za 50zł 1h (rodziny 2+1 w sobotę cena z aquapark wrocław/polkowice) to i tak wsiądę w auto i pojadę do świebodzic a i z podzamcza do świebodzic pewnie jeszcze jest bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś