Gość: widz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.12, 18:47 ktos to oglądał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Alicja Rosiak w DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 19:43 Dużo ciekawych rzeczy powiedziała o sposobie rządzenia szelemeja, warto aby większość zapatrzonych wałbrzyszan to obejrzało i przemyślało. Może radni zrozumieją jak są manipulowani a dobre imie nie jest warte żadnych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld Re: Alicja Rosiak w DAMI IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.03.12, 20:10 Ala Rosiak na Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Alicja Rosiak w DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 20:21 ...Ukrainy, na miejsce Tymoszenko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Alicja Rosiak w DAMI IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.03.12, 21:33 brzydszej baby dawno nie widziałem a chciwa jak lis to chyba po meżu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bortol. Re: Alicja Rosiak w DAMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.12, 22:27 Kiedy w końcu przestaniemy gloryfikować ZERA takie jak ta Pani, której największym osiągnięciem w życiu było rozśmieszenie narodu nawiedzoną fryzurą. Nic nigdy nie zrobiła. Żadnych osiągnięć poza nałogowym wsadzaniem kija w szprychy. Inteligencja, która nie pozwoliłaby zrobić przedwojennej matury. Żałość, żal i zgrzytanie zębów. Na miejscu Szelemeja to bym się wstydził, że mam taką opozycję, bo nawet wrogów to trzeba mieć z klasą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
graabarz Re: Alicja Rosiak w DAMI 19.03.12, 23:19 Nareszcie ktoś napisał jasno to co większość myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Alicja Rosiak w DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 23:42 graabarz napisał: > Nareszcie ktoś napisał jasno to co większość myśli. .................... A ci na cmentarzu to tak w ogóle jeszcze myślą ? Odpowiedz Link Zgłoś
chocholitan Re: Alicja Rosiak w DAMI 19.03.12, 23:55 No, jak już się dobieracie do fizjonomii Alicji to niewątpliwa oznaka , że robi się niektórym ciepło w gatkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz do chocholitana IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.12, 06:54 Fryzura to nie fizjonomia, imbecylu. A z tych jej kudłów to akurat pompa była od zawsze, więc nic nowego. Ciepło w gatkach to się może Lońkowi zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: do chocholitana IP: *.internetia.net.pl 20.03.12, 09:51 o - widzę, że karczkowi i rączce puszczają już zwieracze... sami sobie odpowiadają... to dobrze... znaczy koniec waszego pana już bliski Odpowiedz Link Zgłoś
chocholitan Re: do telewidza 20.03.12, 11:57 Nazywając mnie imbecylem sugerujesz, że jesteśmy skoligaceni, a jest to nieprawda. Dementuję. W zasadzie kto zna telewidza osobiście jak ja, to wie że jego ryj jednoznacznie określa jego proweniencję, która nawet wśród mieszkańców Wałbrzycha jest rzadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: do telewidza IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.12, 12:30 Aleś się spiął! Żeby cię łeb nie rozbolał od tej finezji. Gdybyś jednak jaśniej to spróbował napisać, to może byłoby łatwiej skumać, o co chodzi. Że mnie znasz? A niby skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: do telewidza IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.12, 16:19 Może z tej samej sali w Tworkach? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Alicja Rosiak w DAMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.12, 07:19 pomijam swoje sympatie i antypatie polityczne ale jak słyszę te pseudointeligentne wywody Rosiakowej to mdło mi się robi;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Alicja Rosiak w DAMI IP: *.204.83.143.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.03.12, 08:25 zal wam dupe sciska oslizje gnidy bandyty z ratusza, juz niedlugo ciebie muullerze tez pogonimy, lajzo przebrzydla, a od alicji wara ci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Alicja Rosiak w DAMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.12, 09:25 Zanim kolejny raz zarzucisz mi, że jestem z ratusza to idź się loniek zbadaj na schozofrenię, nazwisko też mam ciekawsze a ratusz widuję najczęściej z ulicy niż ze środka;] Jesteś tak rozpoznawalny z tym swoim typowym stylem wypowiedzi i adresem ip z t-mobile , że chociaż byś 100x nick zmienił to i tak wiadomo z kim mamy do czynienia;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? do "egonów" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 09:41 Gość portalu: egon napisał(a): > ...to i tak wiadomo z kim mamy do czynienia;] _________________ To ilu tych "egonów" tu jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: do "egonów" IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.12, 12:27 tylu ile tylko Twój umysł jest w stanie ogarnąć i jeśli to da wam psychiczny spokój i spełnienie to możecie sobie nawet ubzdurać, że wszyscy pracują w urzędzie:], najlepiej w biurze promocji;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: do "egonów" IP: 189.201.240.* 20.03.12, 13:09 Bez przesady. Nie trzeba angażować umysłu aby zauważyć,że nie potrafisz prawidłowo formułować zdań i odpowiadać na proste pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś