Dodaj do ulubionych

Przykro czytać....

IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.12, 22:16
Brytyjski konserwatywny rząd zapowiedział w środę obniżkę podatku dochodowego i przyspieszenie cięć podatku od przedsiębiorstw. Spadek dochodów do budżetu zrekompensują dodatkowe obciążenia nałożone na banki i najbogatszych posiadaczy nieruchomości.
Obserwuj wątek
    • pozor_vlack Re: Przykro czytać.... 21.03.12, 22:58
      Ale POlacy są zadowoleni.
      W kilku miastach Polski odbyły się demonstracje w ramach "Dnia gniewu". Największa, ponad 200 osób, przeszła pod prawicowymi hasłami i sztandarami w Warszawie.
      • Gość: do jan antony Re: Przykro czytać.... IP: *.ip.netia.com.pl 21.03.12, 23:38
        jaka szkoda że tutaj nie ogłoszą czegoś takiego w polskim złodziejskim rządzie ... jaka wielka szkoda ... ogłaszają to w najbogatszym kraju oczywiście
      • Gość: 666 Re: Przykro czytać.... IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.12, 23:49
        Wcale nie przykro!
        Wręcz fantastycznie. Wreszcie widać pierwsze oazy zdroworozsądkowe na europejskiej socjalistycznej pustyni. Żeby było ciekawiej nie tylko w UK.
        Wyobraźcie sobie, że nasi bliscy bracia - Czesi - mają nie tylko świetne piwo i żarcie ale też trochę więcej od nas rozumu.
        Pakt fiskalny olali, a od 2013 obniżają stawki ubezpieczenia (ichniejszy ZUS) o 1/3.
        Dlaczego twierdzę, że fantastycznie?
        Bo są to jaskółki zmian. Mam nadzieję, że polskie media okażą się obiektywne i nie okaże się, że czeka nas "powtórka z rozrywki". Czyli "Radio Wolna Europa", słuchane pod kocem. Ale tym razem nadawane nie tylko z Londynu ale i z Cernej Hory. W powrót "Głosu Ameryki" już nie wierzę.

Więc cieszmy się, że są w bankrutującym kołchozie pod nazwą EU, tacy ludzie jak sir Bloom i Vaclav Klaus. Oni wiedzą, że ich whisky, pilsner i knedliczki są o "niebo w gębie" lepsze od "ryby po grecku" za niemieckie ojro. Francuzi i tak poczekają, kto wygra i wtedy "odpowiednio" się poddadzą.

No tak. Tylko kto to przeczyta?
        • radcom Re: Przykro czytać.... 22.03.12, 08:03
          Polska już została podzielona przez koncerny naftowe. Tu szybik, tam odkrywka, dalej wysypisko śmieci.

A wy tępe "polskie ćwoki" możecie tylko skomleć i zdychać z głodu i smrodu...

POdziękujcie własnemu rządowi, który sprzedał was jak Arab kozę...

Pozdrawiam myślących, radcom

• Gość: ... Re: Przykro czytać.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 08:46

radcom napisał:
            > POdziękujcie własnemu rządowi, który sprzedał was jak Arab kozę...

...w cenie chińskich podróbek, co skłoniło Amerykanów do nałożenia na Polaków embarga (wizowego - gdyby ktoś nie kumał).
          • Gość: zniesmaczony Re: Przykro czytać.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.12, 16:05
            Co to znaczy "Was"? Stoisz obok? Przecież ciebie także rząd jebie w kitniaka. Wqrwiają mnie takie jebane ciołki, które na lewo i prawo pie..., że to MY jesteśmy jebani, a ONI - nędzni obserwatorzy i komentatorzy rzeczywistości NIE. Radcom, twoja stara też zza Buga i dobrze o tym wiesz.
            • Gość: kola Re: Przykro czytać.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 18:57
              Zgadzam się że, Radcoma pseudointelektualistę forumowego j.ebie ostro w dekiel. Jest już prawie tak ważny i nadymany jak Durczok. Co post to złota myśl i orgazm ,że "tylko ja jestem tak mądry i przenikliwy " a reszta durnej hołoty zasługuje na wzgardę. Tak mają ludzie z małym ch..em.
              • radcom Re: Przykro czytać.... 22.03.12, 19:58

Gość portalu: kola napisał(a):

> Zgadzam się że, Radcoma pseudointelektualistę forumowego j.ebie ostro w dekiel.
                > Jest już prawie tak ważny i nadymany jak Durczok. Co post to złota myśl i org
                > azm ,że "tylko ja jestem tak mądry i przenikliwy " a reszta durnej hołoty zasł
                > uguje na wzgardę. Tak mają ludzie z małym ch..em.

Toć mnie zaszczyt kopnął. Do samego "mistrza iluzji" mnie przyrównano. No teraz to się będę trzepał...

P.S. Ja wcale nie jestem mądry. To wy jesteście ponadprzeciętnie głupi. Polska jest tego przykładem. Wyspa głupoty na mapie Europy...

PCMD, radcom

• Gość: ... Re: Przykro czytać.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 21:21
                  radcom napisał:

> To wy jesteście ponadprzeciętnie głupi. Polska jest tego przykładem.
                  > Wyspa głupoty na mapie Europy...

Nie zupełne się z tobą zgadzam. Skoro takie indywidua jak "kola" mają szansę ewoluować jak na tym obrazku, to nie można mówić o "wyspie głupoty".
                  i2.pinger.pl/pgr411/1810ae210026745a49e2d65d/human.jpg
    • lekarzspecjalista Re: Przykro czytać.... 22.03.12, 16:30
      Jest to kraj, w którym rządy jakoś muszą rządzić. Niezależnie czy to torysi czy lejburzyści są poddawani dość skutecznej krytyce. Społeczeństwa wiecznie skłóconych sobiepanków nie da się porównać z dojrzałymi (może przejrzałymi ?).
      Nie wyobrażam sobie, by ktokolwiek szukal wśród kardiologów, a zwłaszcza dobrych kardiologów, kandydata na prezydenta.
      Zostałby wyśmiany a niedoszły kandydat odprawilby go z kwitkiem.
      Specjalista kardiolog ma się zajmowac śmieciami? Ściekami? Wodociągami? Dziurami w jezdni?
      Po to chcemy wiele lat kształcić najzdolniejszą młodzież?
      To są dla nich szczyty kariery?
      Kto nas będzie leczył?
      Piotruś Kruczkowski z k...a kumplami?
      • chocholitan Re: Przykro czytać.... 22.03.12, 16:53
        Jeżeli twoją receptą na obecną sytuację w kraju , jest zwolnienie kardiologa to ch.j z takim specjalistą.
        • Gość: ovo Re: Przykro czytać.... IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 18:11
          Jedyną receptą na normalne funkcjonowanie kraju jest powołanie specjalistów od zarządzania do władzy. Ale nie takich po szkole "Zarządzanie i marketing" tylko bezideowych szefów lub prezesów większych firm z kapitałem polskim. Firm które są prężne i się rozwijają, bez jałmużny europedalskiej. Tacy sobie poradzą i z zarządzaniem miastem.
          Nie bez przyczyny krajami o silnych gospodarkach, np.Medyceusze lub Orsini w dawnych silnych gospodarczo księstwach włoskich.
          Odizolaować też należy od władzy polityków nie mających pojęcia o ekonomii oraz odizolować motłoch nie płacacy podatku dochodowego od uczestnictwa w wyborach.
          • Gość: ovo Re: Przykro czytać.... IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 18:15
            Błąd się wkradł, ma być:

Nie bez przyczyny rządziły rody np.Medyceusze lub Orsini w dawnych silnych gospodarczo księstwach włoskich, czyli rody wzbogacone na odpowiednim zarządzaniu przedsiębiorstwami handlowo-usługowymi. W UK to samo; bogata arystokracja i przemysłowcy mają decydujący głos , a nie biedny , a co za tym idzie głupi, motłoch.
            • pozor_vlack Re: Przykro czytać.... 22.03.12, 18:35
              Ja pie....ę, ovo ty nawet wklejać tekstu nie potrafisz.

• pozor_flack Re: Przykro czytać.... 22.03.12, 19:54
                Po prostu ovo zszedł na psy, jak większość forumowych mądrusiów.
                • Gość: Cholernik Re: Przykro czytać.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.12, 20:10
                  Gość chwali średniowiecze bo się w nim zatrzymał.
                  Umysłowa ciasnota aż żal patrzeć.
                  • Gość: Yossarian Re: Przykro czytać.... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.03.12, 20:54
                    forumowicze! Po przeczytaniu tych postów jest mi przykro, że obecnego rządu nie tworzą: chocholitan - min,zdrowia (ma lepsze recepty od lekarzaspecjalisty), Radcom- Min.Handlu (odkupi koze), lekarzspecjalista- min. od dupokracji (cokolwiek to znaczy), pozor-vlack- wiadomo ( umie lepiej od ovo kleić - dziury w drogach) i wreszcie ovo:
                    "Odizolaować też należy od władzy polityków nie mających pojęcia o ekonomii oraz odizolować motłoch nie płacacy podatku dochodowego od uczestnictwa w wyborach" - po przecież MSW!
                    Premier to niezaprzeczalnie wytrych
                    • pozor_vlack Re: Przykro czytać.... 22.03.12, 21:04
                      No, Yossarian, zaczynasz wreszcie kleić.
                      Nie jesteś jeszcze stracony dla społeczeństwa.
                    • Gość: ovo Re: Przykro czytać.... IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 21:07
                      Udowodnijcie m,i że cokolwiek wkleiłem. Jeśli wiecie jak to zrobić. Jeśli nie udowodnicie , to ja się będę miał powód do nabijania się:))) Jaki-to moja tajemnica na razie.

Co do zatrzymania się na średnowieczu - niektóre wynalazki i metody nie mają do tej pory sobie równych, jako przykład analogiczny podam, dalsze używanie w USA książeczek czekowych, a na lotniskach na całym globie używa się do unieruchomiania samolotów na płytach lotnisk zwykłego klina oberżniętego z drewna, mimo mikrochipów na pokładzie.
                      To samo się niestety tyczy metod rządzenia państwem. Prawa przyrody i ekonomii nie podlegają rozwojowi i ewolucji.
                      • Gość: Yossarian Re: Przykro czytać.... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.03.12, 21:26
                        A tak prawdę mówiac to "ovo" skąd się ulęgło? To ovo ma coś wspólnego z hurtownia narzędzi na Wrocławskiej ( chyba nie bo firma solidna), może coś z erotyką ( "gorące kotki i te klimaty). Ten ovo to prawie dorównuje wytrychowi (bracia od butelki czy ki h...)
                        • Gość: Wytrych Re: Przykro czytać.... IP: *.pools.arcor-ip.net 22.03.12, 21:31
                          Szukasz zjebki ??
                          • Gość: wyborca Re: Przykro czytać.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.12, 16:36
                            Cmoknij mnie w wytrych !
                    • Gość: Premier Wytrych Re: Przykro czytać.... IP: *.pools.arcor-ip.net 22.03.12, 21:26
                      Masz jak w ruskim banku !! Bedziesz zapierniczal nygusie do 90-tki !! Masz jeszcze jakies Wünsche ??
                      • Gość: Yossarian Re: Przykro czytać.... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.03.12, 21:34
                        NYGUS oznacza człowieka, który ucieka, unika pracy). Więc skoro teraz nie muszę pracować żyjąc sobie świetnie i bawiąc się m.in. konwersując z takimi jeleniami jak TY - ta groźba mi zwisa smętnym kalafiorem
                        • Gość: ovo Re: Przykro czytać.... IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 17:20

No i co , ćwoki , mieliście mi udowodnic plagiat:))) Nie potraficie skorzystać nawet z panoptikonu firmy gugle?
                          Co do emerytury, to każdy powinien żyć z tego co sobie odłozył lub ze swoich inwestycji. Co, też się nie zgadza z waszym socjalistycznym światopoglądem w którym obowiązuje cwaniactwo?
                          • Gość: 666 Re: Przykro czytać.... IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 00:27
                            I jednak zgodzę się z autorem wątku.
                            Przykro czytać...
                            Jak zwykle wątek, w którym można przekazać wartościowe treści, kończy się szczeniacką pyskówką.
                            Przykro czytać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka