Gość: wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 19:43 www.youtube.com/watch?v=qcHutZMKI2I&feature=youtu.be Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: telewidz Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.12, 21:35 Że co niby te bełkotliwe wypowiedzi miałyby znaczyć? Zresztą referendum nie będzie. Założymy się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do telewidza Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 21:53 Nie zabieraj ch...e głosu bo szczujesz i obrażasz porządnych ludzi, kto dał ci do tego prawo, wracaj do ratusza i pakuj sie bo czas wyprowadzki sie zbliża. A tak wracając do pracy naszych radnych. Próbowałem spotkać się na dyżuże z radną sprytulą lub szpurem spotkać się na dyżuże w RWS Nowe MIasto i tu zong. Owi radni nie pełnią dyżuru w tej radzie bo nie są zainteresowani pomocą mieszkańcom Nowego Miasta. Nie można więc zgłosic im bolączki i sprawy w celu jej załatwienia. Ciekawe czy pamietaja co obiecywali przed wyborami. Zorganizowanie raz do roku festyniku za pieniądze sponsorów to nie działalność radnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.12, 22:02 Może gdybyś bałwanie próbował spotkać ich na d y ż u r z e to by się udało? Obrońca szkół, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 22:10 Bałwanem to ty ch...mie jesteś bo nie potrafisz bez ubliżania otworzyć ust, masz dobrych nauczycieli w PO. Czytaj ze zrozumieniem co napisałem, nie mają tam dużurów, bo nie chcą mają wyborców gdzieś. Jak chcesz sprawdić to zadzwoń i się dowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 22:18 Spoko, telewidz wie co mówi. Mi wystarczą tylko obserwacje bezprawia rządzącego gangu aby nie być takim pewnym odbycia się referendum. A propos telewidza; równie gromko zapewnie by popierał Dzyngis -chana gdyby nas podbił:)))Taki już chazarski mental... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.12, 22:22 Ovo, pomodliłeś się już z kibicami za wyklętych? Bóg - Honor - Ojczyzna!!! I Górnik Wałbrzych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 22:37 Nie zwykłem ludziom ubliżać ale tobie się po prostu telewidzeniu nie da ty jesteś jak gnida na burku, którą trzeba szybko zgnieść żeby nie ukryła się w sierści. Jest taki jeden w po, który jak rozchyla swe usta to leje się z nich jad podobnie jest i u ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cholernik Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.12, 23:30 > eś jak gnida na burku, którą trzeba szybko zgnieść żeby nie ukryła się w sierśc Gnida się nie ukryje geniuszu - to jajo wszy. Generalnie nieruchome. Ktoś tu pisał, że z tak debilną opozycją to Szełemej będzie rządził ile chce. I jak w to nie wierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 23:51 Odkuda ty polski jazyk znajesz ,telewidz, aaa? Gławnoje razwiewatielnoje uprawlienie dawało w polszie mnogo zadaczi, tak ty poduczijsia? Ili takoj , wot, nie ruskij laszek-gó...jed, rodinu-mat bezintieriesno prodawajet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojest? Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.12, 23:59 ovo , co jest ? Żaden translator nie łyka twojego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 07:34 Telewidz dobrze wie co to znaczy, na pisanie cyrylicą nie mam klawiatury:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojest Re: do ovo IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 10:08 Cмoтри ovo, a я имею. Jesteś cieniutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: do ovo IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 12:52 Heh, pewnikiem masz ruską klawiaturę do wysyłania raportów do Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: do ovo IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.12, 13:25 Długo nie miałem pewności, ale dziś mam. Ovo jest bardziej jeb.n.ięty od Wytrycha. I prawie tak samo jak Jola-z-dialin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 07:04 Olejcie telewidza , szkoda czasu na odpisywanie mu. Odpowiedz Link Zgłoś