Dodaj do ulubionych

pluje na ten kraj

IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 13:48
Za co kocham polske? za nic-kiedy politykierzy tworza gnioty zamiast ustaw,gdy jedna swinia w garniturze zwany poslem buntuje ludzi w niby slusznym celu po to aby to jemu zylo sie lepiej.Za polityke prorodzinna i zasilki rodzinne ,ktore odbierane sa gdy dochod przekroczy nawet 20 gr.za wchodzenie uni w dupe i wprowadzanie bzdurnych przepisow.Pluje na ten kraj za oszczednosci na obywatelach a kosciol ma tylek rozryty wchodzeniem mu w dupe za pomoca roznych ulg i dotacji.Rzygam na ten kraj gdzie ludzi dotyka bieda a dzieci gloduja,niech sie wala prezesi i premierzy tego zadupia za to za caly ten burdel.
Obserwuj wątek
    • pozor_vlak Re: pluje na ten kraj 23.03.12, 14:39
      Było napisać Plwam na ten lechitów padół przeklęty, to by wyszło bardziej dramatycznie i literacko.
      • Gość: ? Re: pluje na ten kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 14:46
        Kraj, jaj kraj i nie wierzę abyś Go nienawidził. Wqrwiają cię te zorganizowane bandy przestępcza, która wypowiedziały wojnę narodowi.
        A przy okazji. Na kogo głosowałeś o ile w ogóle głosowałeś ?
        • pozor_vlack Re: pluje na ten kraj 23.03.12, 15:10
          Ojczyzna moja - to te ciche pola,
          Które od wieków zdeptała niewola,
          To te kurhany, te smętne mogiły -
          Co jej swobody obrońców przykryły.

Ojczyzna moja - to ten duch narodu,
          Co żyje cudem wśród głodu i chłodu,
          To ta nadzieja, co się w sercach kwieci,
          Pracą u ojców, a piosnką u dzieci!
    • Gość: Q Re: pluje na ten kraj IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 16:04
      To co tu jeszcze robisz???? SPADAJ - tam gdzie będzie ci lepiej!!!!
    • Gość: anach racja Re: pluje na ten kraj IP: *.ip.netia.com.pl 23.03.12, 17:15
      szacun anach ja SR/AM na ten jebany kraj który nic mi nie dał tylko wszystko mi zabiera nawet mieszkania nie mam i pracuje ponad pół wieku aaa zresztą szkoda słów nie ma o czym pisać ...
      • Gość: ovo Re: pluje na ten kraj IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 17:23
        Wojna informacyjna przez polski naród przegrana. Ludzi dotknęło najwyższe stadium ogłupienia. Mocarstwa ościenne mogły by zająć kraj priwiślański bez większych strat.
        • Gość: do ovo Re: pluje na ten kraj IP: *.ip.netia.com.pl 23.03.12, 17:29
          już zajęły... chyba na tyle jesteś inteligentny że to zauważyłeś ... niewolnicy unii i obozy w strefach i nie tylko
      • Gość: ramol Re: pluje na ten kraj IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.03.12, 17:28
        Istotnie, wszyscy "nasi" politycy którzy dorwali się do władzy po 1989r. zachowują się jak okupanci ! Jedynym ich celem jest rozgrabienie wszystkiego co się da, a czego się nie da zagrabić to zniszczyć. TAK ZACHOWUJE SIĘ TYLKO OKUPANT.
        • Gość: ... Re: pluje na ten kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 17:44
          Jacy "politycy" ? Toż to szubrawa polska mentalność. Myślisz, że z jakiego powodu przez 123 lata nie było tego kraju na mapie świata ?
          A zaczęło się dokładnie tak jak teraz.
          • Gość: do ... Re: pluje na ten kraj IP: *.ip.netia.com.pl 23.03.12, 17:48
            i tak samo się skończy tyle że unia rozbierze tym razem
      • Gość: anach Re: pluje na ten kraj IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 17:31
        Dokladnie nic ten kraj nam nie dal !Analogowo cisna sie na usta slowa Kennedyego o tym co ty morzesz zrobic dla kraju bla bla Wszedzie tylko nie w tym zasranym katolickim ,ubabranym aferami i debilami w sejmie Mordorze.Walic rzad i klechow ,ktorzy ciemierza nas od stuleci.
      • Gość: szczepan Re: pluje na ten kraj IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.12, 17:47
        Masz racje: "nie ma o czym pisać ..." A właściwie o kim? O człowieku który jak dziad proszalny czeka aż ktoś, coś mu da. Kraj nie jest od dawania kochany Panie! Trzeba mieć odrobinę oleju w głowie.
        • Gość: do szczepana Re: pluje na ten kraj IP: *.ip.netia.com.pl 23.03.12, 17:53
          tee oleju w głowie z takimi zarobkami to możesz znaleźć sobie pustostan na palestynie i dziko go zająć albo kanał pozostaje co najwyżej pusta sztolnia lub jakiś szyb nie zasypany tyle co masz od tego swojego kraju !!!
    • Gość: do ? Re: pluje na ten kraj IP: *.ip.netia.com.pl 23.03.12, 17:27
      a było na kogo głosować ??? bo wszyscy są jednakowi i tylko o jedno wszystkim chodzi !!!
    • Gość: analizator Re: pluje na ten kraj IP: *.ip.netia.com.pl 23.03.12, 17:32
      prawdziwy rozbiór tego kraju nastąpił w 1989 roku i trwa bez przerwy już 22 lata to chyba widać gołym okiem i niestety czuć z każdej strony
      • Gość: Rycerz Moria Re: pluje na ten kraj IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.12, 17:46
        A może w tym coś jest?
        strefatajemnic.onet.pl/teorie-spiskowe/co-planuja-iluminaci,1,4875534,artykul.html
        • Gość: ... Re: pluje na ten kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 18:08
          Zachęcam cię do zapoznania się z tym opracowaniem:
          www.israelshamir.net/Polish/Polish8.htm
          • Gość: szczepan Re: pluje na ten kraj IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.12, 18:47
            Ożesz ty! Co za zbiór przychlastów??? Życzę przyjemnej wymiany spostrzeżeń.
            • Gość: ... Re: pluje na ten kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 19:19
              Tobie dedykuje informacje, która ilustrujące obłąkańców twojego pokroju, destabilizujących normalne funkcjonowanie tego kraju:

Wziął tabletkę na ból głowy. Zabrali mu prawo jazdy
              Z kraju;2012-03-22 ["Gazeta Wyborcza"]

"Bartek, student UAM, stracił prawo jazdy, bo - zanim wsiadł do samochodu - zażył tabletkę od bólu głowy. A w tabletce, którą można kupić bez recepty, znajduje się figurująca na liście środków odurzających kodeina. - To kompromitacja sądu - komentuje znana karnistka.

Policja zatrzymała Bartka do kontroli w grudniu ub.r. na Piątkowie. - Powiedzieli, że takie audi jak moje jest ostatnio często kradzione. Kiedy zobaczyli, że wszystko jest OK, postanowili zbadać mnie narkotestem - opowiada student UAM.

Wynik wskazywał, że Bartek mógł zażyć narkotyk, więc policjanci zabrali go na pobranie krwi do szpitala przy ul. Lutyckiej. Lekarz, który ją pobierał, zaznaczył w protokole, że student nie jest pod wpływem substancji odurzających.

Bartek: - Nie wiedziałem, o co chodzi. Nie biorę żadnych narkotyków. Zanim wsiadłem za kierownicę, zażyłem Solpadeine na ból głowy. To lek, który można kupić w aptece bez recepty.

Po dwóch tygodniach Zakład Medycyny Sądowej stwierdził w ekspertyzie, że we krwi studenta była kodeina, czyli pochodna morfiny, która działa przeciwkaszlowo, uspokajająco i przeciwbólowo. Jest ona, co zaznaczył w opinii prof. Roman Wachowiak, składnikiem Solpadeine. "Stwierdzone stężenie kodeiny we krwi jest zawarte w dolnym zakresie poziomu terapeutycznego" - napisał profesor. Ale dodał: "Niewysokie stężenie kodeiny oraz brak widocznych symptomów zażycia opiatów pozwala wskazać na stan po użyciu środka odurzającego". Skąd taki wniosek? Bo - jak zaznaczył Wachowiak - kodeina znajduje się w wykazie środków odurzających.

Sprawę studenta skierowano do policjantów wyłapujących narkotykowych dilerów. A ci ją umorzyli. - Stężenie środka odurzającego we krwi okazało się nieznaczne - tłumaczy Tomasz Górny z wielkopolskiej policji.

Ale na tym się nie skończyło. Komisariat z Piątkowa skierował do sądu wniosek o ukaranie Bartka. A sąd - bez rozprawy (w tzw. trybie nakazowym) - na 10 miesięcy zabrał mu prawo jazdy i nakazał zapłacić 550 zł grzywny. Student dowiedział się o tym z listu.

- Taki wyrok obniża prestiż wymiaru sprawiedliwości. Sąd nie jest po to, by przyklepywać decyzje policji. Ale, niestety, wszyscy żyją dzisiaj wyrabianiem statystyk. Na myślenie brakuje czasu - komentuje prof. Monika Płatek, karnistka z Uniwersytetu Warszawskiego. I podkreśla: - Zabranie prawa jazdy na 10 miesięcy za wzięcie tabletki przeciwbólowej jest drastycznym ograniczeniem swobody poruszania się i decydowania o sobie.

Zdaniem dr. Piotra Kładocznego, karnisty z Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka, Bartek powinien starać się o uniewinnienie, bo trudno dopatrzyć się tu społecznej szkodliwości: - Przecież po tabletce chłopak nie poczuł się gorzej, tylko lepiej. Nie stanowił więc dla nikogo zagrożenia.

Bartek już zaskarżył wyrok. - Nie wiedziałem, że tabletki zawierają nielegalne substancje - przekonuje. - Nie miałem przy sobie ulotki dołączanej do Solpadeine. Ale później sprawdziłem, że jest na niej tylko ogólna informacja o kodeinie. Nie jestem chemikiem, żeby wiedzieć, że kodeina to narkotyk.

Sprawdzamy: na ulotce jest tylko zapis, że Solpadeine może powodować zawroty głowy i senność. I że z tego powodu nie należy jej stosować w czasie prowadzenia pojazdów. Ale ani słowa o tym, że po zażyciu leku można stracić prawo jazdy, bo test wykaże obecność narkotyku w organizmie.

Czy takie ostrzeżenie powinno się znaleźć na ulotce? - Sami nie możemy podjąć takiej decyzji, bo Solpadeine jest produktem zarządzanym globalnie. Ale zgłoszę taką propozycję do globalnego zespołu przygotowującego treści materiałów - mówi Małgorzata Michałków z GlaxoSmithKline, koncernu produkującego lek.

Sąd sprawą Bartka ponownie ma się zająć w kwietniu. - Jeśli obwiniony wnosi sprzeciw od wyroku nakazowego, jak w tym wypadku, wyrok uznaje się za niebyły, a sąd przeprowadza proces - mówi Jarema Sawiński, rzecznik sądu okręgowego. ("Gazeta Wyborcza")"

• Gość: anach Re: pluje na ten kraj IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 19:57
        Glosna ostatnio sprawa postawienia przed trybunalem stanu ziobry i kakelstaina-tak brzmi nazwisko tego pokemona ucichla,ciagla kompromitacja rzadzacych ,machloje i zlodziejstwo.Miast zajac sie poprawa ekonomiczna kraju-tematy zastepcze.wale ich w ryj-na calej lini,faktyczny rozbior majatku narodowego ,trwajacy od ponad dwoch dekad.Ciekawotka jest fakt skad taki solidaroch jak Frasyniuk czy inny Rydzyk bedac golodopcem przed 89r,w chwili obecnej jest milionerem.Czy nikt ich nie rozliczy?Dla porownania w normalnym kraju za takie machloje idzie sie do pierdla,a nam daleko do normalnosci.
        • Gość: ovo Re: przyczyny IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 20:27
          Ok. Teraz czas pomyśleć. Co jest przyczyną tego bagna? Przecież jeszcze ze 6 lat temu było całkiem znośnie.
          • Gość: do ovo Re: przyczyny IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 20:32
            PIS ?
        • Gość: ls Coś dla pluja, może zrozumie .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 22:46
          sztukatulka.pl/index.php/2012/03/23/lalki-z-auschwitz-zaglada-w-teatrze/
          • Gość: ciekawy Re: Coś dla pluja, może zrozumie .. IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 23:01
            Mógłbyś rozwinąć swoją q... myśl ?
          • Gość: ... Re: Coś dla pluja, może zrozumie .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 23:20
            Niemoralne widowisko z gatunku szmatławego halloween dla bez mózgowej gawiedzi. Robić teatr kukiełkowy na nieopisanym nieszczęściu milionów ludzi to nawet nie profanacja. To zwyczajne barbarzyństwo.
            Są granice, których przekraczać nie można.
            • Gość: ciekawy Re: Coś dla pluja, może zrozumie .. IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 23:27
              Granice są po to aby je łamać.
              Jest kasa, to trzeba się nad nią pochylić.
              • Gość: ... Re: Coś dla pluja, może zrozumie .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 23:37
                Jak żeś taki obrotny, to odpie,rdalaj biletowane jasełki na grobach swojej rodziny.
                • Gość: ciekawy Re: Coś dla pluja, może zrozumie .. IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 23:55
                  Ups, sorki nie wiedziałem , że spektakl dotyczy twojej rodziny .
                  • Gość: ovo Re: Coś dla pluja, może zrozumie .. IP: *.play-internet.pl 24.03.12, 00:09
                    Niestety, dalej nikt nie ruszył dyńką, czemu jest mu zle. Ale za moment wszyscy znowu zaczną narzekać i kwiczeć z bólu egzystencjalnego.
                    • Gość: kwiczoł Re: Coś dla pluja, może zrozumie .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 00:18
                      Wystarcza, że ty ruszasz za nas dyńką, to i kwiczeć też możesz za nas.
    • Gość: wolf Re: pluje na ten kraj IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.12, 18:23
      ANACH
      • Gość: Brunner Re: pluje na ten kraj IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.12, 18:25
        Ten Geibel to ma poczucie humoru .... żeby Zająca nazwać Wolfem, .... no nie :)
        • pozor_vlack Re: pluje na ten kraj 24.03.12, 19:03
          A kibole tak :

wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,11410206,Kibole_walcza_z_komuna__Karykatura_bojownikow_o_wolnosc.html
          , i komentarz wybiórczego redaktora.
      • Gość: anach Re: pluje na ten kraj IP: *.play-internet.pl 24.03.12, 21:14
        Tak! olac ten kraj gdzie rzadzi uklad katolsko-debilski,gdzie staruszek wybiera jedzenie ze smietnika,gdzie biedne dzieci nie maja na buty a jedrne geby biskupow-pedofilow karza uczyc sie pacierza na pamiec.Gdzie nasza duma i honor ,gdzie nasz patriotyzm?Wglebokiej dupie chyba.Na szczescie pracuje w Skandynawi ,ktora dala mi dobra ,bezstresowa prace ,stabilizacje i godnosc ktorej brakuje nam w polsce.A gdy przyjezdrzam tu na chwile bierze mnie obrzydzenie.Zycze wszystkim aby w koncu ,kiedys nastala normalnosc o ktora tez w 81r walczylem
        • chocholitan Re: do anacha 24.03.12, 21:37
          Głupi cwaniaku , za krótko tam jesteś aby tak pajacować. Ale za głupi jesteś , aby to zrozumieć.
        • Gość: szczepan Re: pluje na ten kraj IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.12, 21:40
          Ovo-!!!! w twoim przypadku nie wystarczy zmienić nazwę nicka i pier..smuty o rzekomej pracy w Skandynawii czy bohaterstwie w 81. Dlaczego jak mężczyzna nie przyznasz: mam kłopoty ze świadomością, zrozumcie to koleżanki i koledzy i wybaczcie, kiedy po mocniejszych lekach tracę kontakt z rzeczywistością. Naprawdę rozumiemy Twój stan i być może w jakiś sposob możemy Ci pomóc?
          • Gość: lekarzspecjalista Do szczepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 21:50
            Po co ta złośliwość?
            Napisz, że nie masz argumentow, i ovo cię przekonał ale chcesz mu za wszelką cenę przy.....ć!
            • Gość: szczepan Re: Do lekarza IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.12, 22:04
              [i]LEKARZU![i] Na pewno nie jesteć specjalistą-okulistą. Do czego miał mnie ovo przekonać?
    • Gość: Maniek Re: pluje na ten kraj IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.12, 01:02
      100% racji dla autora jak słyszę o patriotyźmie to mnie na wymioty bierze mam prawie 40 na karku a ten chory kraj jest na każdym kroku przeciwko nam
    • Gość: HANS Re: pluje na ten kraj IP: *.pools.arcor-ip.net 26.03.12, 16:50
      Ja tez mam wyjechane na ta wies!
    • Gość: max Re: pluje na ten kraj IP: *.play-internet.pl 27.03.12, 12:05
      nik cie tu pajacu nie trzyma i nie potrzebuje zawsze mozesz stad wypi..... i sie nie ogladac za siebie w ue jest pelno kibli do mycia
      • Gość: Lila Re: pluje na ten kraj IP: *.adsl2.static.versatel.nl 27.03.12, 12:55
        w kiblu to ty siedzisz, skoro masz wykształcenie to nie musisz myć kibli w UE wyjechałem z Wałbrzycha do tej UE i jakoś mogę pozwolić sobie na owiele więcej niż przeliczanie czy starczy mi kasy do następnej wypłaty
        • Gość: do maxa Re: pluje na ten kraj IP: *.ip.netia.com.pl 27.03.12, 15:25
          w przeciwieństwie tutaj w eu płaci się za mycie kibli koleś !!!
        • Gość: max Re: pluje na ten kraj IP: *.play-internet.pl 27.03.12, 17:42
          ja nie musialem wyjerzdzac i nie musze sie martwic od 10 do 10 jak sie chce mozna wszedzie zyc na poziomie a tam zawsze bedziesz obcy jak u nas ukraincy zawsze bedziesz drugiej kategori
          • Gość: ovo Re: pluje na ten kraj IP: *.play-internet.pl 27.03.12, 19:00
            Bezrobotny bez prawa do zasiłku i we własnym kraju jest obcy, nawet czestokroć dla rodziny. Znam takie przypadki. Dla nich obcość obcego kraju nie będzie tak uwłaczajaca jak wykluczenie we własnym. Powie ci to prawie każdy młodszy emigrant.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka