IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.12, 21:45
Każdy z forumowiczów ma swe poglądy, z którymi inni nie muszą się zgadzać (i dobrze). Pod nickami znamy pozor vlacka, chocholitana, josariana, z którymi można się zgadzać lub nie zgadzać, znamy też wytrycha czy 57 juranda - których osobiście omijam wlk łukiem(-:) bo nie wiem czy to przez net zaraźliwe). Wszyscy jednak (mam nadzieję), trzymają się zasady własnej tożsamości. Ty masz z tym problem. Raz jesteś ovo raz ja, potem znowu inny nick. Czego sie człowiek boisz? Włąsnego ja???
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: do ovo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 21:49
      Może się obawia, że czytający pomylą go ze "szczepanem", a co gorsze: z owcą ?
      • Gość: szczepan Re: do ovo IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.12, 22:06
        widzę, że pojawiła się następna du*a a nie facet, który boi się własnego cienia
        • Gość: ovo Re: do ovo IP: *.play-internet.pl 26.03.12, 23:13
          Zadaj pytanie, z ukrytym wyrzutem, dobremu karciarzowi, po co używa karty zwanej "jocker". A tak na poważnie, jesteś naiwny jak widownia TVN. Gdybym napisał coś co by dopiekło tym pociągającym za sznurki, to nawet nick "dupa maryni" nie zmylił by mojego tropu. Więc po kiego grzyba się rejestrować. Mój styl i tak jest nie do podrobienia.
          • pozor_vlak Re: do ovo 26.03.12, 23:18
            Gość portalu: ovo napisał(a):

>"jocker".

JOKER idioto.....
          • Gość: szczepan Re: do ovo IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.12, 23:28
            Twoja odpowiedź mnie w pełni satysfakcjonuje. Faktycznie : Twój styl na normalnym forum jest nie do podrobienia. Pozostaje mi podziękować za możliwość konwersacji i życzyć dobrego lekarza.
            • Gość: ovo Re: do ovo IP: *.play-internet.pl 27.03.12, 00:17
              Ja ci szczepek, również dziękuję i życzę dysputantów na twoim poziomie. Pozostanę jednak na komentach twojej ociężałości nizli na dyskusji z lokalnym mędrkiem, bo jak powiedział Diogenes, mało interesująca rozmowa prostaka z cynikiem.

Vlak, nie odgrywaj się menelskim butowaniem za moje ostatnie pchnięcia lordowską szpadą. Wnikliwi czytelnicy i tak widzą że się wijesz jak wij pod moim kijem...Wysilił byś się raz w życiu. Wstyd.
              • pozor_vlak Re: do ovo 27.03.12, 09:32

> ostatnie pchnięcia lordowską szpadą.

O sacré bleu ! Czy wasza lołdowska mość zasłał dzisiaj łóżko?
                • Gość: ovo Re: do ovo IP: *.play-internet.pl 27.03.12, 10:28
                  Won chamie w pole robić, bo internet czworakom odłączą!
                  • Gość: . Re: do ovo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 10:35
                    Jaśnie pan właśnie zwlókł się z wyra.
                    • Gość: ovo Re: do ovo IP: *.play-internet.pl 27.03.12, 10:42
                      Stać mnie, ty ćwoku.
                      • Gość: . Re: do ovo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 10:45
                        Jasne.
                        Sprawdź ino czy zaszczanego siana nie trzeba wymienić, co byś jakiej zarazy nie przywlókł do grodu.
                      • pozor_vlak Re: do ovo 27.03.12, 10:46

> Stać mnie, ty ćwoku.
                        To jest ta "lordowska szpada"?
                        No wypas....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka