Dodaj do ulubionych

Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra

IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.12, 00:31
Palikot dzieli ludzi katolików i ateistów z żydami, ujawnił się nie dawno i już zyskał sporo poparcie , walczy z kościołem, walczy z religią , walczy z katolikami , jest znany w Polsce , potrafi manipulować ludźmi, ludzie go popierają niszczą krzyże, kościoły, najeżdżają na kościoły na katolików. Program był kręcony spory czas temu pomyłki się zdarzają, ale wiele rzecz wskazuje na Palikota, wypisz wymaluj istny Palikot a jego mała armia to Ruch Palikota.

www.youtube.com/watch?v=r_gOjrC8Mqw&feature=related
Obserwuj wątek
    • Gość: oxo Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 07:24
      Mi to bardziej pasuje na bandę Benia XVI.
      On to jawnie popiera szerzenie się HIV w Afryce (czyli śmierć tysięcy ludzi) poprzez zakaz używania kondomów.
      • Gość: oxo Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 07:33
        W 1990 roku, jeszcze jako kardynał Joseph Ratzinger, oświadczył w Parmie, że "proces kościelny przeciwko Galileuszowi był uzasadniony i sprawiedliwy".
        • Gość: , Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.range86-177.btcentralplus.com 15.04.12, 09:06
          Pierdzielenie jakiegos starego dziada. Co ty za link tu wklejasz. Poza tym, tyle zbrodni zostalo popelnionych przez katolikow wlasnie, poczawszy od wojen krzyzowych po wspolczesne czasy wojny na bliskim wschodzie.
          Nietsche, kiedy byl przesladowany przez katolikow, powiedzial - 'Niebo gwiazdziste nade mna, prawo moralne we mnie.'
          • Gość: , Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.range86-177.btcentralplus.com 15.04.12, 09:09
            Zapomnialem dodac, ze Palikot to nastepny cwany polityk, ktory wykorzystujac rosnaca, acz uzasadniona, niechec do kleru, prze na stolek premiera, bo na sejmowy juz sie dostal.
          • Gość: Fuj_fuj Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.12, 11:12
            Czysta poprawność każe mi poprawić Cię.

"Są dwie rzeczy, które napełniają duszę podziwem i czcią, niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie. Są to dla mnie dowody, że jest Bóg nade mną i Bóg we mnie."

Słowa te wypowiedział I.Kant.

• Gość: Edward Sztyc Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.12, 11:21
            'Niebo gwiazdziste nade mna, prawo moralne we mnie.'

Niebo gwiazdziste nade mna, a wszystkie banki przede mną
            • Gość: Polak Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.12, 13:36
              Na bank to jest Palikot nawet ma dwie 6 a trzecia by się gdzieś znalazła i też szerzy ludzi z chorobami, to jest na bank Palikot i armia Ruch Palikota.
          • Gość: antykatole Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.12, 13:43
            mamy nadzieje ze Palikot doprowadzi do upadku kościoła w Polsce to jest nasze największe marzenie i życzymy mu tego z całego serca, trzymamy kciuki Janusz liczymy na ciebie i czekamy
          • Gość: do oxo Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.12, 13:45
            Ratzinger to koleś Hitlera był w jego szeregach jako dzieciak to chyba wiele mówi za siebie ...
            • Gość: Obserwatorium Palikociarnia to jest zło IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.12, 13:52
              Palikociarnia niby oni są tacy dobrzy i w ogóle a tak naprawdę to oni są tym złem, zgraja pedałów , gejów, pedofili i cholera wie czego. Pamiętam jak nasi palikociaki walczyli o cmentarz bo władze miasta sprzedały teren koło cmentarza kościołowi, jaka była afera ile jadu było oni chcieli aby ludzie leżeli na ulicach a nie na cmentarzach.
              • 57jurand Re: Palikociarnia to jest zło 15.04.12, 14:25
                ..Sam RUCH PALIKOTA jest zresztą, jak sama nazwa ,,ruch '' wskazuje, bytem politycznie ewolucyjnym, nie do końca jeszcze okreslonym i ustabilizowanym .,,
                Jakkolwiek oceniać liberalizm i lewicowość , obydwa te nurty mają wspólną płaszczyznę działania - sa to wolności osobiste , takie jak prawa kobiet i rozmaitych mniejszości, przywiązanie do swieckości państwa oraz obrona demokracji przed autoratyzmem i nacjonalizmem.. I to jest właśnie abecadło PRP. Zapraszam do lektury FiM i art. Marka Kraka, pt. Między wolnością a sprawiedliwością .
                • Gość: spec do juranda IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.12, 14:56
                  Cie chyba poje..bało definitywnie weź już na temat Palikociarni i innych tematów się nie wypowiadaj. O jakich ty wolnościach osobistych piszesz ? o jakiej ty demokracji piszesz ? Wy czyli Ci Palikoci chyba nie rozumiecie pewnych pojęć, jesteście zacofani i zapatrzeni w siebie, dla Palikociarni ludzie się nie liczą tylko liczą się stołki, a Ci co są w Ciemnocie Palikockiej to są po to aby pomagali dostać się do stołków, a później jak już będą mieli zapewniony byt, to Grube Palikoty kopną resztę Palikociarni w du..pe , jak był Palikot w PO to PO dla niego było rajem, kiedy Palikota wywalili na zbity pysk jak szmatę , to PO jest złe wg. Palikota, a wcześniej było dobrze, a teraz jedzie na PO, Palikot to jest jak tania dzi... wka która się sprzedaje swoim błaznowaniem.

Przypuszczam że Palikot idiota , jak by był prezydentem czy premierem to by skakał od USA do Europy i Rosji oraz Afryki i Afganistanu , aż w końcu Polska by była uważana za błazna , a nawet by szybko rozpętał wojnę, Palikot jak reszta jego armii ma poważne zaburzenia osobowości , jest to oznaka że są to osoby które wymagają leczenia psychiatrycznego. Polska by się znalazła poważnych tarapatach przez takich idiotów jak Ciemnota Palikota.
              • 57jurand Re: Palikociarnia to jest zło 15.04.12, 14:59
                do obserwatora.Oto radni z jajami i sumieniem nie uśpionym katolicką narkozą. PIOTRKÓW TRYBUNALSKI ,radni zdecydowali ,aby bez przetargu działkę o powierzchni o,39 ha kurii sprzedac. Jednak co- nad Wisła jest sprawą precedensową -na żadną bonifikatę zgody nie wyrazili. Na teren pod pierwsza w mieście swiątynię JPII archidiecezja musiała wysupłać 725 tyś. zl .99% bonifikata jest typowym złodziejstwem na tak zwana WYRWĘ. Zawszę bedę uważal że radni ktorzy tak postepuja sa ostatnimi łachudrami jacy wystepuja w naszym społeczeństwie. Tak to ja ,Poniatow to moja sprawka , teraz przymierzam się do samowoli budowlanej na cmentarzu przy ul. Żeromskiego jakim jest postawienie krzyża bez zezwolenia .
                • Gość: obserwatorium do 57jurand IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.12, 15:22
                  Jesteście po prostu zazdrośni że wam nikt nie dał, nie możecie pojąć tego że ludzie dają na kościół a nie wam, dlatego się mścicie i próbujecie walczyć z krzyżami , aby zniechęcić ludzi, ale wam się to nie uda , bo kościół i wiarę tworzą ludzie i to ludzie decydują komu mają dać, również próbujecie walczyć z historią i kulturą Polski , krzyże i katolicyzm i kościoły są w Polsce od wielu lat, są zapisane w historii i są mocną częścią kultury Polskiej , a wy z tym walczycie i niszczycie to, wmawiacie ludziom inne wartości inną kulturę, niedługo zaczniecie wmawiać że jezyk polski to nie jest nasz jezyk, kiedyś już Niemcy próbowali pozbyć się Polski i naszego jezyka , próbowali sie pozbyć katolicyzmu podobnie jak Rosja ale im się to nie udało. Dlaczego ja nie głosuje na Palikota ani moja rodzina ? a bo dlatego że palikociarnia zajmuje się bzdurami, jakimiś krzyżami, kościołami, a nie zajmują się tym że w Polsce są złe drogi , że mamy dużą przestępczość , że jest wielki syf na ulicach, w parkach, w lasach, to że sypią się kamienice, to że ludzie na leczenie nie mają , ale oczywiście dla Palikotów najważniejsze jest krzyże i wałka z religią i obrażanie katolików i dzielenia katolików na ateistów wraz z żydami , a moja rodzina nie potrzebuje kłótni z kosciołem ani walki z religią i krzyżami.
                  • Gość: Fuj_fuj Re: do 57jurand IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.12, 15:45
                    Dlaczego z takim zacietrzewieniem bronisz tego złego, i wstydu wartego elementu naszej smutnej narodowej historii, jakim niewątpliwie jest ciemiężco zaborczy ucisk naszego narodu przez KrK ?
                    Po sposobie w jaki to robisz, po języku jakim się posługujesz, po retoryce jakiej używasz wnoszę iż jesteś jednym z jego przedstawicieli (a raczej "żołnierzy") - zindoktrynowanym, pozbawionym umiejętności samodzielnego myślenie, indolentnym, spolegliwym i zakadzonym tą mdłą paplaniną o historycznych korzeniach naszego narodu, które są nierozerwalnie związane z KK.
                    Co oczywiście uwidacznia tylko twe zaślepienie i totalną - powtórzę - TOTALNĄ i ABSOLUTNĄ ignorancję.

Jeżeli tobie pasuje rola barana i niewolnika to twoja sprawa, nie masz przez to prawa do mówienie innym że to co obiektywnie złe i szkodliwe, jest dobre i wartościowe.

Polecam na dzień dobry "Mroki średniowiecza" Józefa Puteka, łyk historii stosunków władza-kościół-pospólstwo na początek powinien ci wystarczyć. Mam nadzieję że się tym zachłyśniesz.

• Gość: znamycię Re: do fuj_fuj IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 16:07
                      A ty fuj_fuj, znany forumowy badaczu biblii, czyim jesteś przedstawicielem (a raczej "żołnierzem") - zindoktrynowanym, pozbawionym umiejętności samodzielnego myślenie, indolentnym, spolegliwym i zakadzonym mdłą paplaniną ?
                      • Gość: Fuj_fuj Re: do fuj_fuj IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.12, 19:40
                        Niczym ta małpka, niczym papużka... rozumku jak u tych zwierzaczków, tylko na powtarzanie wystarcza :-)
                        Opowiem - reprezentuję siebie, utożsamiam się z "ludzkim" rozumem, to on mną kieruje. Dlatego stać mnie na coś czego ty nie jesteś w stanie pojąć, coś czego ci brak, i to o czym wielokrotnie wspominam - samodzielność w myśleniu.
                        Pozdrawiam - nie nienawistny Fuj_fuj
                • Gość: Mała Mi Re: Palikociarnia to jest zło IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.12, 20:32
                  Jurand - trzymam kciuki;

kiedyś czarni palili na stosach; prawdziwych;

pora odpłacić pięknym za nadobne - zgodnie ze starym testamentem :D

oko za oko, zab za ząb;

tylko zamiast stosów chrustu i drewna z żywym ogniem, niech to będzie stos zbudowany przez nich z ich złodziejstwa, chciwości i bezczelności;
                  • Gość: Fuj_fuj Re: Palikociarnia to jest zło IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.12, 20:44
                    Widzę że i Ty Mała Mi jątrzysz i plwasz na narodowe świętości. Dokonujesz bezczelnej napaści na naszą historię, na tradycję, na "narodową wiarę". Gwałcisz rozum i podważasz autorytet KOŚCIOŁA !!!!!! Kościoła który jest krzewicielem jedynej prawdziwej wiary... i jedynej moralności !!!
                    Kiedyś (stosunkowo niedawno jeszcze) takie jak Ty okrzyknięto by mianem czarownicy, torturami zmuszono by Cię do złożenia obszernych relacji z tego jak to obcowałaś z licznymi diabłami, po czym by Cię usmażono na stosie - ku uciesze rozlicznej zgromadzonej trzódki wiernych.
                    ;-)
                    • Gość: Mała Mi do fuj fuj IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.12, 22:45
                      cóż drogi inkwizytorze wieku XXI :))))

ja może gwałcę rozum,

za to księża gwałcą małe dzieci;
                      chłopców ministrantów;
                      dziewczynki w wieku komunijnym;

a wszystko to z wielkiej miłości do Boga;

na szczęście zło wraca w dwójnasób do tego, który je wyrządza;
                      i ja sobie na to cierpliwie czekam :)
    • Gość: jeden z ruchu Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 17:00
      Hej pseudokatolicy a z jakiego polmosu piliście wódke na święta, imienimy i inne okazje ?
      Tak matoły tak właśnie z polmosu Palikota :D

Więc proponuję nie pić bo wam mózgi się lasują
      • Gość: bul Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 17:12
        >Tak matoły tak właśnie z polmosu Palikota

Twój pan chamie już nie ma Polmosu.
        • Gość: do obsrwatorium Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.12, 17:47
          co ty pier.dolisz ja nie mam co jeść i żyję ...
          • 57jurand Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra 15.04.12, 19:30
            dalej do obserwatorium. SZATAN ,choć wolę nazwę ,, zinstytucjonalizowane zło ,, to nic innego jak,, Kościół katolicki "- jedna z najbardziej zepsutych instytucji cywilizowanego swiata. KUBA WATŁY. ŚWINTA PRAWDA.
            Jestem antyklerykałem, ponieważ wierzę, ze antyklerykalizm jest jedną z dróg do znormalnienia procesu funkcjonowania tego państwa. I jest jedynym możliwym sposobem myślenia dla prawdziwie i zdrowo niepodległego panstwa. KUBA WĄTŁY TYŻ PRAWDA.
            • Gość: nocóż Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 19:45
              Zabrano nam przemysł, zabrano nam handel, teraz przyszedł czas aby zabrać narodowi wiarę.
              Jesteś 57jurand jedynie narzędziem w tym procesie, nawet nie wiesz w czyich dłoniach.
              Działaj, działaj........
              • Gość: Fuj_fuj Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.12, 19:55
                "Narodowa wiara" - to żeś se w kopytko strzelił.
                Rozumiem że nie rozumiesz coś tym sformułowaniem popełnił ? :-)

Jeśli mogę doradzić - nie wkładaj swoim adwersarzom oręża w dłonie.
                • Gość: no cóż Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 19:58
                  Was jest tylko ok. 200 000 , pozwoliłem sobie fuj_fuj Was pominąć. :-)))
                  • Gość: Fuj_fuj Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.12, 20:16
                    Nieliczni rządzą licznymi,
                    Liczni podporządkowują się nielicznym.

Czas zmienia wszystko.
                    Jesteśmy niczym kropla która drąży skałę :)
                    • Gość: no cóż Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 20:24
                      I z tym niestety fuj_fuj muszę się zgodzić.

A poniżej dla porządku dane z Urzędu Statystycznego
                      Główny Urząd Statystyczny
                      Wyznania Religijne
                      Stowarzyszenia Narodowościowe i Etniczne
                      Warszawa 2010

Liczba wyznawców
                      1.Katolickie 33795,4 tys. osób
                      2. Prawosławne 504,6 tys. osób
                      3. Protestanckie 158,0 tys. osób
                      4. Islamskie 2,7 tys. osób
                      5. Judaistyczne 1,4 tys. osób
                      6. Orientalne 9,1 tys. osób
                      7. Inne 133,7 tys. osób
                      9. wyznania różne o niepełnych danych 2,0 tys. osób
                      Razem 34606,8 tys. osób
                      • Gość: do no cóż Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.12, 21:31
                        to tylko 33795,4 jest tych jebniętych katoli ??... ufffff całe szczęście
    • Gość: Mała Mi chłopie!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.12, 20:29
      chłopie :)))))))

a to cię zmogła choroba :D

palikot walczy z kościołem i dobrze;
      banda czarnych nierobów okrada państwo polskie na grube miliardy rocznie!!!
      w ubiegłym roku za samą naukę religii w szkołach my podatnicy musielismy zabulić
      PONAD JEDEN MILIARD ZŁOTYCH!!!!!

jeden miliard!!! rozumiesz?!
      wiesz, że połowa z tych pieniędzy przeznaczona na słuzbę zdrowia, refundację leków - wiesz ilu ludzi mogłoby żyć???
      a umarło, bo szpital nie miał kasy na leki, wyczerpał limity itp??!!!

a dolicz do tego machloje nagminne, nawet u nas w wałbrzychu, miasa z błogosławieństwem radnych sprzedają ziemię za grosze kościołowi???

a dotacje na remonty zabytków, którymi są kościółki katolickie????
      innych wyznań kościółki w tym czasie jakoś nie spełniały wymagań do dotacji!!!

a dofinansowania przerózne dla instytucji przykościelnych, które to rzekomo mają pomagać potrzebującym i biednym,a tak naprawdę kasa koszona jest przez administrację tych przykościelnych organizacji???!!!

otwórz oczy człowieku, chyba że jesteś i slepy i głuchy, albo zakochany w swoim proboszczu;

z tym właśnie walczy palikot;
      on nie podważa wiary i istnienia Boga;
      on protestuje przeciwko złodziejstwu i hipokryzji krk;
      • Gość: jasięzabiję Re: chłopie!!! IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 20:46
        Miałem nadzieję, że tego pustaka Mi nie wypuszczą już z sanatorium ;)
        Ale cóż, przez KK zabrakło kasy na dalszą rekonwalescencję ....
        • Gość: Fuj_fuj Re: chłopie!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.12, 20:53
          "Ale cóż, przez KK zabrakło kasy na dalszą rekonwalescencję"

No widzisz, w końcu coś trafiło do zakutego łba... złapałeś właściwy trop - węsz dalej i nie poprzestawaj na tym małym intelektualnym sukcesiku !
          Powodzenia !!!
          • Gość: Mała Mi Re: chłopie!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.12, 22:49
            ze smutkiem muszę wyrazić obawę, że na tym stanie kolejną dekadę człowieczyna;

ale dobre i to;

• Gość: Mała Mi Re: chłopie!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.12, 22:47
          cóż :)))

wszystkie środki skierowano na leczenie twojej szanownej osoby i jak widać:

z marnym skutkiem :)))

• Gość: stop palikociarni do malej mi IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.12, 22:56
            co ty prostytuto pier.. dolisz a co geje robia jak nie gwalca dzieci ?to od palikociakow sie zaczely gwalty na dzieciach to palikot popiera
            • Gość: Mała Mi Re: do malej mi IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.12, 11:42
              za prostytutę możesz wyrokiem sądowym zapłacić mi minimum jakieś 10 -11 tys złotych;
              będzie jak znalazł na pomoc psychologiczną i prawną dla ofiar gwałtów księży;

dlatego nie mam nic przeciwko - obrazaj; stawka rosnie; masz jakiś majątek do zajęcia komorniczego???

• Gość: czytajacy Re: do malej mi IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.12, 14:12
                Czy ty jesteś nie normalna czy co ? nie gadaj ze jeszcze w urzędzie naszym pracujesz i za to bierzesz kasę , a tak serio to Palikociarnia to kto tam jest jak nie geje pedofile itd.
              • Gość: CIEKAWY Re: do malej mi IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.12, 14:23
                A pokażesz swego ryja na sali sądowej ??
                • Gość: Mała Mi Re: do malej mi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.04.12, 00:16
                  pokazę :D

i jeszcze ci świński przyniosę w torebce, zeby ci smutno bez towarzystwa nie było :D
            • Gość: Fuj_fuj Re: do malej mi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.04.12, 15:27
              Prostak !

• Gość: Mała Mi do fuj fuj IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.04.12, 00:17
                nie obrażaj prostaków tym porównaniem fuj fuj :)
    • Gość: Człowiek a to ciekawe IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.12, 21:19
      Oni się rzucają że księża biorą kasę a co Palikociarnia nie bierze kasy ? czy my podatnicy nie utrzymujemy takiego Tuska i takiego Palikota i jego armii ? na moje oko to Ruch Palikota bierze sporą kase za to że pajacują i to za nasze pieniądze , to za nasze pieniądze Palikot organizuje marsze gejów, to za nasze pieniądze Palikot jeździ autem służbowym, ja proponuje najpierw zacząć od siebie a dopiero od księży i reszty .

A tak się bawi szlachta Palikota za nasze pieniądze a innym potrafią wypominać a sobie nie wypomną .
      www.youtube.com/watch?v=YmAyRbDOSSc
      • Gość: do człeka Re: a to ciekawe IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.12, 21:29
        palikot może się bawić i jeździć limuzynami z gejami za nasze pieniądze ale jebany kler nie !!!
        • 57jurand Re: a to ciekawe 15.04.12, 21:58
          Jeszcze coś z KUBY WĄTŁEGO. Mam pełną świadomośc,że dla nich jestem nie Polakiem,ale jakoś specjalnie nie cierpie z tego powodu (ja też) .Zresztą jeśli miałbym być takim kołtuńskim , kmiotowatym , a w pewnych sytuacjach wręcz śmieciowatym Polakiem jak ci ,którzy takie poglądy głosza, wole pozostać nie - Polakiem. Oto sedno mojej postawy.
          Według Krk 89% Polaków jest ochszczonych a do Katolicyzmu przyznaję się 96% cuda jakieś czy raczej tak na wszelki wypadek.
          Witam Mała mi , roczna dziesięcina dla KOŚCIOŁA to 295 KM autostrad ! KAPITO czy nie KAPITO .
          • Gość: szkoda słów Re: do 57jurand IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 22:09
            www.youtube.com/watch?v=7zjaiu1PV-s
            Kapito 57jurand ?
            • Gość: Mała Mi Re: do 57jurand IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.12, 22:54
              na tyle cię stać?

to wlaśnie sobą reprezentujesz;

nie mózg, nie intelekt, nie zdrowy rozsądek ale zwykłą, pustą już (po bąku) smierdzącą doopę;
              i jesli nie zmienisz swojego światopoglądu, to w takiej pustej ciemnej doopie zostaniesz aż do końca dni swoich;
              czego ci nie życzę - chociaż czynię to ciut wbrew sobie;
    • Gość: ja do 57Juranda Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 14:05
      panie analfabeto - proszę o odpowiedź jak zamierzasz wypełnić swoje deklaracje - a mianowicie -mam do ciebie pytanie na które mi nie odpowiedziałeś na innym wątku - otóż napisałeś "żeby wszyscy w moim kraju czuli się jak u siebie" - więc pytam ponownie - wytłumacz jak to zrobić - jestem bardzo ciekaw - bo jak Ja się czuję jak u siebie to niemożliwe żebyś ty się czuł jak u siebie - ale jak ty się będziesz czuł jak u siebie to wtedy Ja się tak nie będę czuł!!
      Napisałeś jakiś nierealny slogan i jak ty do tego dążysz to sorki - walka z wiatrakami!!! "Szklanych domów" w żadnym Państwie nie będzie - chyba, że masz taki kraj to podaj przykład - gdzie każdy czuje się jak u siebie!!! - Rozumiem, że nie odpowiedziałeś mi dlatego ponieważ lista jest tak długa, że w dalszym ciągu ją uzupełniasz!! :) .
      • Gość: ... Re: Coś o Palikocie i to się sprawdza masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 16:00
        Qźva ! Oczom nie wierzę.
        " Mała Mi " znów się produkuje.
        Dobry znak, wygląda na to, że PO ze swoją 5 kolumną pedalstwa palikotowego nieźle dostaje w sondażową dupe, skoro takie larwy się uaktywniły.
        • Gość: Mała Mi do ... :D IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.04.12, 00:20
          echh :)

mnie najzwyczajniej w świecie z psychiatryka wypuścili :D
          oczywiście prezio mi to załatwił :D

w końcu jest mi coś winien za to "produkowanie się" :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka