Dodaj do ulubionych

Tolerancja wg Palikota - pięknie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 07:29
Tolerancja wg Palikota
Obserwuj wątek
    • Gość: zboro25 Re: Tolerancja wg Palikota - pięknie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.04.12, 18:48
      tolerancja, świeckość i wrażliwość na problemy Wałbrzycha i jego mieszkańców walbrzych24.home.pl/walbrzych24/galeria/46-galeria/7950-spotkanie-noworoczne-zobacz-zdjcia
      • Gość: Fuj_fuj Re: Tolerancja wg Palikota - pięknie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.04.12, 18:58
        "przedsiębiorcy" jak zwykle zajmują pierwsze rzędy...
      • Gość: ja Re: Tolerancja wg Palikota - pięknie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.04.12, 19:59
        No wiesz - porównanie spotkania noworocznego parlamentarzystów/władz świeckich i koscielnych oraz przedsiębiorców (na zdjęciach pełna kultura) z bójką u Palikota to "lekka" przesada!!!!
        • Gość: murzyn Re: Tolerancja wg Palikota - pięknie IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.12, 22:02
          Palikoty też tam zasiadały na noworocznym spotkaniu tyle że nie odzywali się do księdza i nie patrzyli na krzyże. A tak poza tym to szkoda słów na ta Palikociranie idiotów .
      • Gość: Mała Mi Re: Tolerancja wg Palikota - pięknie IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.12, 12:39
        1:20 nagrania;
        facet nakazujący wcześniej palikotowi siedzieć i słuchać wychodzi z sali;
        w przejściu stoi jakis starszy jegomość z w garniturku i to ten wychodzacy pan szarpie go w okolicy łokcia dosyć agresywnie;
        proszę - obejrzyjcie to kilka razy;
        • Gość: ja Re: Tolerancja wg Palikota - pięknie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.04.12, 17:18
          ściągnij dziewczę okulary przeciwsłoneczne - oglądnij od początku 1:13 gość jest ciągnięty za kurtkę - Wy Palikoty zawsze widzicie tylko to co chcecie widzieć - tak przyćmione umysły swoim często zmieniającym poglądy liderem macie że szok - takie chorągiewki z której strony zawieje tam się wychylacie!!!
          • Gość: Mała Mi Re: Tolerancja wg Palikota - pięknie IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.12, 10:44
            nie dorabiaj ideologii tam gdzie jej nie ma;

w tej 1:13 minucie gośc nie jest ciągnięty,a raczej ktoś go uspokajał łapiąc palcami za rękaw jego kurtki i gość usiadł na fotel, aby za chwilę znowu wstać; więc nikt go nie szarpał; to było raczej delikatna próba uspokojenia nabuzowanego człowieka;

uważasz, że normalna dyskusja ma się toczyć takim tonem i w takiej atmosferze, ze ktoś wstaje i wydziera buzię oraz nakazuje komukolwiek co ma robić - bo on tak chce?
            tak to sobie może facet rządzić i pomiatac swoją żoną w domu, jak mu na to pozwoli, a nie na publicznym zebraniu'

zwracano mu uwagę,że nie teraz, że będzie miał głos, ale za chwilę;

pieniacze z takim nastawieniem mile są widziani jedynie na ustawkach po meczach;
            • Gość: Polak do Mała Mi IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.12, 12:23
              I tutaj się mylisz bo Palikot i reszta jego Ruchu są osobami publicznymi za nasze podatki sponsorowani i to oni są dla nas a nie my dla nich, to my ciężko zapier.. dalamy na takich nierobów, czasy komuny się skończyły że władza dyktowała jak ludzie mają żyć, teraz to ludzie mają dyktować władzy jak chcemy żyć.
              • Gość: hmm Re: do Mała Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 15:51
                Następny nawiedzony.

Nie żebym był od razu za Palikotem, ale Mała Mi ma rację, zresztą od początku miałem wrażenie, że ten gość z sali jest jakiś dziwny.
            • Gość: raczej nie... Re: Tolerancja wg Palikota - pięknie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.04.12, 17:28
              w tej 1:13 minucie gośc nie jest ciągnięty,a raczej ktoś go uspokajał łapiąc palcami za rękaw jego kurtki i gość usiadł na fotel, aby za chwilę znowu wstać; więc nikt go nie szarpał; to było raczej delikatna próba uspokojenia nabuzowanego człowieka;

Proponuję Ci się przyjrzeć nagraniu dokładniej.

01:13 - pan w kurtce dżinsowej jest ciągnięty w dół przez rękę w ciemnym gajerku z taką siłą, że siada na fotelu

01:15 - 01:16 - pan w kurtce dżinsowej wstaje z fotela i idzie w kierunku starszego pana w ciemnym gajerku

01:18 - 01:19 - zaczyna się bójka pomiędzy obydwoma panami

Nagranie nie kłamie. Pan w ciemnym gajerku sprowokował pana w kurtce dżinsowej. Próbując go "uciszyć" postąpił z nim jak z rozwrzeszczanym gó...arzem, usadzając go siłą na fotelu i tym samym naruszając jego przestrzeń osobistą. Zaczepka ewidentnie wyszła ze strony pana w ciemnym gajerku, więc proszę Cię nie staraj się wmówić nam, że to był "ktoś" z anonimowego tłumu słuchaczy.
              • 57jurand Re: Tolerancja wg Palikota - pięknie 19.04.12, 19:50
                W czym problem, Wojtek Penkalski sprawę taką potraktował by z ,,grubsza ,, i finito znane. Kiedyś zawedrowałem na otwarte spotkanie PiSu i nawet nie zdażyłem przekroczyć progu a juz byłem otoczony przez kolesi pisiorków tylko zdażyłem zamienić parę zdań z p. Bartolikiem i do widzenia. A u Palikota to gośc się chociaż sobie poużywał.
                • Gość: ja do 57Jurand Re: Tolerancja wg Palikota - pięknie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.04.12, 23:11
                  możesz może przetłumaczyć swój bełkot na mój język ojczysty - język polski. Tak na marginesie jak "ktoś Kalemu ukraść" to Kali komuś innemu też może ukraść??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka