Dodaj do ulubionych

Adwokat Pilne

IP: *.w90-48.abo.wanadoo.fr 26.04.12, 16:39
Witam wszystkich.Bardzo proszę o jakies namiary na dobrego i nie drogiego prawnika od rozwodów.Będę wdzięczna.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: macho Re: Adwokat Pilne IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.12, 17:12
      Monia nie znam zadnego adwokata od rozwodów, ale jak chcesz to moge Cie pocieszyc osobiscie
    • Gość: lex Re: Adwokat Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.12, 22:37
      Jagodzińska
      • Gość: rozwiedziony Re: Adwokat Pilne IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.12, 23:44
        Jak nie chcesz zbankrutować to wystrzegaj się znanych nazwisk.
        Ja popytałem znajomych, posłuchałem "marketingu szeptanego" i niepozorne "biuro porad" mi pomogło.
        U adwokata zapłacisz za wejście. Za pytanie również. I za następne też.
        Doświadczyłem i wiem.
        Całe szczęście, że pogoniłem mecenasów zanim nie było co dzielić.
        Życie.

Powodzenia. Serio!
    • Gość: znam Re: Adwokat Pilne IP: 78.9.31.* 27.04.12, 07:58
      Ślipko ze Świdnicy, młody, jeszcze nie zepsuty, nie podpuszcza i nie przeciąga niepotrzebnie.
    • Gość: znawca Re: Adwokat Pilne IP: *.play-internet.pl 27.04.12, 20:14
      jeżeli chodzi o rozwody to faktem jest że jaodzińska z wałbrzycha jest najlepsza w te klocki, pozwanego puści ,,z torbami''
      • Gość: Koń Re: Adwokat Pilne IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.12, 20:56
        Przy rozwodzie nie chodzi o to, aby puścić pozwanego z torbami, bo to dokonuje się w procesie o podział majątku, a to jest zupełnie inna sprawa.
        Udział adwokata w takiej sprawie jest rzeczywiście kosztowny, bo w grę wchodzi sąd okręgowy i sądzę, że za pierwszą instancję trzeba liczyć grubo ponad 2 tys. zł.
        Czy udział adwokata jest konieczny? Moim zdaniem w większości takich spraw nie jest konieczny udział adwokata i przy dobrym przygotowaniu się do sprawy można sobie poradzić.
        GN ROD "Podzamcze" udziela pomocy swoim zwolennikom także w takim zakresie i można do nas napisać - adres podany jest na stronie:
        www.bezjarzmowie.info.ke/test/?p=4406
        Hejka
    • Gość: jaga Re: Adwokat Pilne IP: *.182.235.124.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.04.12, 20:26
      Witam jak masz prostą sprawę to szkoda pieniędzy na adwokata.Sama napisałam pozew i rozwód orzeczono już na pierwszej rozprawie. Pozdrawiam
      • Gość: maryan Re: Adwokat Pilne IP: *.play-internet.pl 28.04.12, 20:50
        Jeden się sam wyleczy, drugi się sam rozwiedzie, bo przecież są obaj mądrzejsi od lekarza czy adwokata. Trzeci sam wymieni hydraulikę, ostrzyże sobie grzywę, itd. Myśląca, zapracowana większość zleca te i tym podobne sprawy specjalistom, bo to najtańsze rozwiązanie. Oszczędza czas, który jest najdroższy.
    • ona1234 Re: Adwokat Pilne 18.04.19, 21:26
      Marta Michno, bardzo polecam, pomogła mi, rzetelna, uczciwa i zna się na tym co robi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka