Dodaj do ulubionych

Kolejny, dziennikarz oskarżony -pedofil!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 12:10
wiadomosci.onet.pl/regionalne/wroclaw/dziennikarz-oskarzony-o-pedofilie-grozi-mu-10-lat,1,5104815,region-wiadomosc.html
Kto się czwartej władzy dobiera do d..y?
Obserwuj wątek
    • Gość: sl Re: Kolejny, dziennikarz oskarżony -pedofil! IP: *.dynamic.lte.plus.pl 04.05.12, 12:20
      lepiej powiedz ilu twoich kolegów to pedofile. pod przykrywką badań lekarskich macają dzieci tam gdzie nie powinni w sposób jaki nie powinni
      • Gość: walbrzych do sl IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.12, 12:36
        A skąd wiesz że pod przykrywką badań lekarskich i gdzie nie powinni badać ?
        • Gość: sl Re: do debila IP: *.dynamic.lte.plus.pl 04.05.12, 13:50
          no bez przykrywki tez sa przypadki. Wybacz, źle napisałem
      • Gość: walbrzych Re: Kolejny, dziennikarz oskarżony -pedofil! do sl IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.12, 14:10
        No ale jednak nie odpowiedziałeś skąd u ciebie taki tekst " pod przykrywką badań lekarskich macają dzieci tam gdzie nie powinni w sposób jaki nie powinni "

Skąd wiesz jaka jest procedura badań ?

skąd wiesz że macają tam gdzie nie powinni ?

i w sposób w jaki nie powinni ?

Skąd u ciebie taka wiedza na ten temat ? i gdzie to widziałeś ? a jeżeli to widziałeś to dlaczego tego nie zgłosiłeś ?
        • Gość: sl Re: do debila z dialogu IP: *.dynamic.lte.plus.pl 04.05.12, 14:16
          a ty psem jestes, ze tyle pytan zadajesz?
          Rzuciłeś mięsem w dziennikarza gdzi jest on oskarzony a nie skazany czyli jest jeszcze niewinnym człowiekiem. Siejesz ferment jak byś był kiedyś wydymany przez jakiegoś pedofila.
          Ogarnij się człowieku.

Co do lekarzy, ksiezy i innych grup zawodowych to jest zmowa lilczenia lub solidarnosc zawodowa.

Nie zapominaj też, ze było wiele przypadków uniewinnień od Jacksona do prowadzących program dla dzieci Tik Tak
          • Gość: walbrzych do idioty sl IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.12, 14:23
            No ale skąd ty możesz takie rzeczy wiedzieć i opisujesz je na forum, przecież ty nie znasz procedur medycznych i wykonywania badań ? to na jakiej podstawie siejesz zamęt ? mało tego nawet nie mogłeś widzieć czegoś takiego jak lekarz bada, więc się gamoniu nie ośmieszaj i ogarnij.
            • Gość: sl Re: do debila z dialogu IP: *.dynamic.lte.plus.pl 04.05.12, 15:43
              nie mogłem widzieć bo lekarz nakazuje wyjść rodzicowi...
              I tu jest problem. Lekarz może robić co chce a potem wpierać wszystkim tak jak ty teraz ze nie zna procedur medycznych podczas badania.

Czyli tez jesteś pedofilem (domniemanym)
              • Gość: Wałbrzych do sl IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.12, 16:23
                Ale ja nie badam nie jestem lekarzem, tylko dziwi mnie twój wpis skąd ty możesz wiedzieć jak lekarz badał i pierwsze co słyszę że lekarz każe rodzicom wyjść z gabinetu, jeszcze w życiu mi jako dziecko i mojemu dziecku nic takiego się nie przytrafiło, żeby lekarz wyprosił z gabinetu bo bada dziecko, coś tu koloryzujesz.
          • Gość: * Re: do debila z dialogu IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.12, 16:05
            Gość portalu: sl napisał(a):

> a ty psem jestes, ze tyle pytan zadajesz?

Nie, dziennikarzem
            • Gość: sl Re: do debila z dialogu IP: *.dynamic.lte.plus.pl 04.05.12, 16:41
              > Nie, dziennikarzem

Normalnie bym ci kazał iśc sie do piaskownicy pobawic z ludźmi na twoim poziomie ale mogło by to być uznane za podżeganie...
              • Gość: * Re: do debila z dialogu IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.12, 19:19
                Jeśli często bawisz się z dziećmi w piaskownicy, to może podzielisz się z nami swoimi spostrzeżeniami? Może na łamach jakiejś gazety?
      • Gość: ls Re: Kolejny, dziennikarz oskarżony -pedofil! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 16:43
        Moi koledzy to kierowcy i nie macają dzieci ino babki i nie pod przykrywką ino w lasku grochotowskim.
        Są wśród nich homosie ale pedofila nie znam.
        Ostatnio red. Ziętarski też jak ty, jako narodowy mędrzec miał podobne odruchy obronne. Dokładnie jak ty, "dzielny mścicielu". Czujesz się winny?
    • Gość: Lewak Re: Kolejny, dziennikarz oskarżony -pedofil! IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.12, 14:43
      Pedofilstwo to następny krok w drodze do swobód seksualnych .
      Przyzwyczaicie się .
      • Gość: lewica Re: Kolejny, dziennikarz oskarżony -pedofil! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.05.12, 15:08
        liberalność i pseudodemokracja prowadzi do wynaturzeń
        • Gość: lewak Re: Kolejny, dziennikarz oskarżony -pedofil! IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.12, 16:01
          Takie trendy w Europie .
          Mohery razem z klechami nie mają szans. Rozgnieciemy najpierw mohery , potem KK.
          Będziemy je..ć wszystko i wszystkich.
          Niech żyje antifa. Precz z faszyzmem. Wiwat RP.
          • Gość: Moherka lat 20 do lewaka IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.12, 16:26
            Ale ty też kiedyś będziesz moher, czy wierzysz w wieczną młodość ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka