Dodaj do ulubionych

Google fotografuje Wałbrzych

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.05.12, 11:43
Rekrutacja google, prowadzona przez świdnickie Adecco, była niesamowita!
Najpierw telefon z biura świdnickiego,z informacją na temat testu z angielskiego na poziomie C2, który wyślą na maila, nastepnie zaproszenie na rozmowe w świdnicy, a głównie odpowiadanie na pytania typu jak sobie poradzisz z dziennikarzami, czy masz lęk wysokości, bo na dachu auta trzeba założyć sprzęt (samochód osobowy).
Następnie telefon z warszawy, kobieta opowiada o pracy, nie mówiąc nazwy pracodawcy, ale każdy się domyśla. Później kolejny test z angielskiego, bo na co dzień, bedziemy tylko po angielsku rozmawiać i pisać raporty, gdyż osoba w polsce odpowiedzialna za projekt jest anglojęzyczna.
Ciekawe to jest, bo:
Jadąc za granice zawsze staramy się rozmawiać w języku danego państwa, a nie odwrotnie, wiem to google im wszystko wolno, ale bez przesady, nie mogą zatrudnić polaka, który by prowadził szkolenie, z którym bedziesz się kontaktować, tylko szukają jelenia po filologi angielskiej?
Praca na max 5 miesiecy, płaca dobra bo około 2500zł netto a pracujesz tylko 7 godzin dziennie, ale wymagania i rekrutacja jak na umowie na czas nieokreślony a ten projekt tylko jednorazowy.
Panie w Adecce stwierdziły, że w CV będzie to ładnie wyglądało...
Obserwuj wątek
    • Gość: polski debilizm Re: Google fotografuje Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.05.12, 11:47
      w dwóch słowach
      • Gość: corso Re: Google fotografuje Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.05.12, 11:54
        Dokładnie
        Osobiście współczuje tej osobie, ktróa będzie miała "zaszczyt" fotografować nasz wałbrzych.
      • Gość: Mier Mieroszów już sfotografowali IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.12, 11:54
        J w Byli ostatnio w Mieroszowie
      • Gość: cv Re: Google fotografuje Wałbrzych IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.12, 11:57
        Siksy z biur pośrednictwa pracy naoglądały się seriali i świrują.
        Polski syf.
        • Gość: normalny Re: Google fotografuje Wałbrzych IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.12, 12:00
          Fotografować Wałbrzych ?
          Ja za 2500 nie podjąłbym się tej pracy.
          Trauma do końca życia.
          • Gość: otis Re: Google fotografuje Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.12, 12:24
            gnij w Świdnicy łajzo
    • Gość: ??????? Re: Google fotografuje Wałbrzych IP: *.dialog.net.pl 10.05.12, 12:07
      czy masz link do tej pracy?
      • Gość: Google Re:do ???????????? IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.12, 12:12
        Ty sie nie nadajesz.
        Jestes mało inteligentny , ja pier..lę.
      • Gość: Kasia Re: Google fotografuje Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.12, 12:16
        Google Twoim przyjacielem, poszukaj ...
      • Gość: ????? Re: Google fotografuje Wałbrzych IP: *.dialog.net.pl 10.05.12, 12:20
        nie ma tej oferty to fake
        • Gość: Kaska Re: Google fotografuje Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.12, 12:28
          Ja tam widze ta oferte, wiec zaden fake.
          • Gość: Google Re: Google fotografuje Wałbrzych IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.12, 12:32
            Pisałem , że gość ???? jest mało inteligentny ?

Juz 16 osób chętnych, paranoja.
            • Gość: Test Anglik C2 Re: Google fotografuje Wałbrzych IP: *.dialog.net.pl 10.05.12, 12:41
              Proszę rozwiązać test z angielskiego na poziomie C2
              testwiedzy.pl/game/9037.html
              • Gość: ejjjjjjjjjjjjj EJ Matoły rozwiążcie sobie ten TEST IP: *.dialog.net.pl 10.05.12, 13:16
                EJ Matoły rozwiążcie sobie ten TEST
                • pozor_vlak Re: EJ Matoły rozwiążcie sobie ten TEST 10.05.12, 13:25
                  Gość portalu: ejjjjjjjjjjjjj napisał(a):

> EJ Matoły rozwiążcie sobie ten TEST
                  Na początek zrób osiołku licencjat z wklejania linków.
            • Gość: Kaska Re: Google fotografuje Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.12, 12:52
              Wymagania

Nasze wymagania:

• Elastyczność, samodzielność, zaradność

;-))
              • Gość: Google Re: Google fotografuje Wałbrzych IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.12, 12:55
                Gość w zasadzie zaradny - pytał na Forum.
                • Gość: corso Re: Google fotografuje Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.05.12, 13:28
                  przeczytaj dwa rady post, to może zrozumiesz...Twoja odpowiedź jest nieadekwatna do postu;), a w gwoli wyjaśnienia-nie pytałem, oznajmiłem i stwierdziłem fakty.
      • Gość: corso Re: Google fotografuje Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.05.12, 13:25
        www.infopraca.pl/praca/kierowca-fotograf/walbrzych/7250683
    • Gość: qs Re: Google fotografuje Wałbrzych IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.12, 17:56
      FAJNA SPRAWA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka