IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.12, 16:42
Mam pytanie do poważnych forumowiczów, jeśli podejrzewam kogoś o popalanie marichuany to czy ktoś wie po czym bezpośrednio to poznać jeśli nie wyczuwa się zapachu , który jest dosyć charakterystyczny? testy jak narazie nie wchodzą w grę, chodzi mi o pierwsze podstawowe oznaki. Martwię się o kogoś a nie chciałabym wyjść na głupią oskarżając naprzód. Bardzo proszę o poważne potraktowanie w/w pytania, dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 16:48
      daj mu/jej spokój, to nic groźnego wbrew temu co media Ci wpoiły ;)
    • Gość: nie dziękuj Re: pytanie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.05.12, 16:48
      www.google.pl/search?source=ig&hl=pl&rlz=&=&q=objawy+zazywania+marichuany&oq=objawy+zazywania+marichuany&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=igoogle.3...663.4805.0.5027.27.17.0.7.4.1.241.1908.1j10j2.13.0...0.0.F0sNtOv00kY#hl=pl&sa=X&ei=mmyyT-yTGcb24QTN94SJCQ&ved=0CBsQvwUoAQ&q=objawy+zazywania+marihuany&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=978ed1df9a6fd1f4&biw=1280&bih=687
      • Gość: Marycha Re: pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.12, 16:56
        Wedle raportu opracowanego przez Uniwersytet w Amsterdamie na zlecenie WHO, nad którym pracowano aż 15 lat, stwierdzono, że szkodliwość marihuany jest wyraźnie mniejsza niż szkodliwość tytoniu i alkoholu.

www.racjonalista.pl/kk.php/s,667
    • Gość: ALEX Re: pytanie IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.12, 20:45
      SORKI MOI DRODZY GDZIE KUPIĘ WIAGRĘ I CZY JEST BES RECEPTY?????????????????/ PILNE
      • Gość: Yossarian Re: pytanie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.05.12, 20:59
        "nie dziekuj" udzielił chyba optymalnej informacji. Co do "pool-acor" - to wiedziałem, że brakuje ci rozumu ale jak przyznajesz brak ci jeszcze innych przymiotów mężczyzny -hahaha
        • Gość: ulung Re: pytanie IP: *.play-internet.pl 15.05.12, 21:31
          Spróbuj kupić kolego wiagrę w Czechach, tam większość leków jest bez recepty.

A ty koleżanko nie wpierniczaj się w czyjeś życie z powodu używek dopóki ta osoba ciebie nie krzywdzi. Idz umoralniać alkoholików, alkoholizm to takie silne i destruktywne uzależnienie jak heroinizm. A tych masz tu dostatek, tyle że bez nich padłby cały mops i podatek akcyzowy.
          • Gość: Mania Re: do ulung IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.12, 18:02
            jeśli jesteś zwolennikiem jarania to git- w końcu nie z tobą żyję! ale uważam, że osoba zakładająca rodzinę powinna w końcu dorosnąć. Czy mnie to krzywdzi? A czy alkoholicy krzywdzą swoich bliskich???
            • Gość: . Re: do ulung IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.12, 18:11
              a czy osoba pijąca piwo co drugi dzień jak większość Polaków to alkoholik ? Haha jacy wy wszyscy troskliwi :D

Nauczcie się wreszcie komuszki że można pić często alkohol i nie być alkoholikiem tak samo jak można często palić marihuanę i nie być narkomanem ;)

Czy była byś szczęśliwa gdyby ładował dwa piwka codzień po pracy ? Czy to go uczyni wzorowym ojcem ? ;)
              • Gość: Mania Re: . IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.12, 18:17
                racja,ideałów nie ma ale co do tematu ,to gdybym miała pewność co do jarania to na cholerę mi taki chłop? takiego nałogu pełno w W-chu i nie interesuje mnie
    • Gość: klaun_szyderca Re: pytanie IP: *.play-internet.pl 16.05.12, 18:15
      ja sądzę że osoby że osoby wstrzykujące sobie marihuanę są niezwykle groźne dla społeczeństwa
      • Gość: :) Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.12, 19:17
        Jak się napali to ma dobry humor zależy z kim przebywa i o czy rozmawiają, ale ubaw jest z byle czego, z byle kogo co wyobraźnia przyniesie, gdy mu przechodzi to potem chce mu się jeść wszystko co popadnie słodkie, kwaśne, śledzia z dżemem i ot potem potem jest już wszystkim znudzony. Oczka mu się szklą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka