IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 11:57
Czy jest wolny termin gdzieś w jakimś lokalu na 3 czerwca ,żeby zrobić komunię na 20 osób ? Znacie ceny ? Bardzo by mi to ułatwiło życie .Bo zmieniła nam się sytuacja w pracy .Mieliśmy inne plany , miało być domowo ,ale praca ponad wszystko !!! Proszę o pomoc, tylko bez głupich komentarzy .Musimy zrobić gdzieś w lokalu .Taka jest sytuacja w pracy u żony i u mnie ,że prosimy was o zrozumienie i o pomoc .
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: komunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 15:04
      Proszę podać telefon to Państwu pomogę, będziecie na pewno zadowoleni. Bardzo dobra kuchnia i wspaniała organizacja , przystępne ceny.
      • Gość: 8-barnaba Re: komunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 16:03
        Dziękuję bardzo 889-829-909 Ala lub Marek pzdr i z góry dziekuję proszę dzwonić po godz 21
      • Gość: 8-barnaba Re: komunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 16:09
        Dziękuję bardzo 889-829-909 Ala lub Marek pzdr i z góry dziekuję proszę dzwonić po godz 21 ponieważ dopiero wtedy wracamy z pracy
        • Gość: gość Re: komunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 21:34
          3 czerwca mało kto ma komunie więc pewnie większość lokali ma wolne terminy, najlepsze lokale są z polecenia, proszę popytać znajomych, nie proponuję robić w miejscu którego się nie zna, w koncu to wyjątkowy dzień:-)
          • Gość: były I Komunista Re: komunie IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.12, 22:17
            Ale was wszystkich pojebało od dobrobytu.
            Przyjęcie dla chrzestnych oraz moich rodziców, z okazji mojej I Komunii w latach sześćdziesiątych odbyło się w domu i był to uroczysty obiad.

• Gość: mama Re: komunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 23:15
              Pani Alu wiem bo sama w tym roku miałam komunię swojej córki robiliśmy komunię pod lwami w szczawnie i naprawdę gorąco polecam . Mimo tego że były tam jeszcze inne komunie byliśmy bardzo zadowoleni z jedzenia i obsługi . Mieliśmy osobną salę i było bardzo przyjemnie. Naprawdę gorąco polecam za dwa lata z pewnością zrobię tam komunie syna.Lokal poleciła mi znajoma
            • Gość: Fox Re: komunie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.05.12, 12:49
              A może nie każdy ma na tyle miejsca w domu żeby wyprawić I komunię swojego dziecka...pomyśl zanim coś głupiego napiszesz!!
              • Gość: były I Komunista Re: do Foxa IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.12, 13:16
                Pieprzycie trzy po trzy Fox.
                Zapraszacie w chwili obecnej na I Komunię wszystkie pociotki, to i miejsca brakuje.
                Jeden przed drugim się popisujecie.
                Prezenty z okazji I Komunii to dzisiaj komputery, quady, rowery.
                Ze skromnej uroczystości rodzinnej robicie szopkę w najgorszym wydaniu.
                I już sama I Komunia staje się uciążliwym dodatkiem do waszej zabawy, często zakrapianej na boku mocniejszym trunkiem.
                • 57jurand Re: do Foxa 21.05.12, 20:10
                  I Komunista dobrze to określiłeś popieram w calości czysta fanfanorada to dziecko i tak kiedyś oleje ten cały syf.
                  • Gość: były I Komunista Re: do 57jurand IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.12, 20:36
                    Ty 57jurand się nie podpinaj.
                    To są sprawy ludzi wierzących. Nie interesuj się tym.
                  • Gość: gosc Re: do Foxa IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.12, 20:37
                    Szkoda, że tak późno piszecie, na zamówienie do 25 osób w domach robię komunię, wszyscy są zadowoleni.
                    Wygląda to tak, że z pracodawcą jedziemy do sklepu na zakupy, najpierw uzgadniając co ma być, później gotowanie, ozdabianie mieszkania, od 3 lat nikt się nie poskarżył oprócz dzieci (Pop cornu brak:)
          • Gość: 8-barnaba Re: komunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 14:13
            Dziękuję bardzo wszystkim za pomoc ,po prostu tak się złożyło z pracą i dlatego musimy ją zrobic w lokalu ,znależliśmy dzięki wam lokal .Nie będę robił reklamy .Nasz syn ,,komunista " tegoroczny nie wie ,że może dostać prezenty z tej okazji .Może to kogoś zdziwi ,ale rozmawiamy z nim w innym kontekście o I komunii niż o prezentach .pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka