Dodaj do ulubionych

Stomatog pilne

IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.12, 20:34
Czy jeszcze ktos mnie przyjmie teraz z bólem?Proszę o podanie adresu
Obserwuj wątek
    • Gość: Juri Re: Stomatog pilne IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.05.12, 11:59
      z bólem każdy dentysta cię przyjmie w przychodni lub w prywatnym gabinecie bez wyznaczania terminu. taki mają obowiązek. Prywatnie trzeba iść bo leczenie w przychodni jest fikcją mają stare materiały na plomby takie czarne ohyda a te białe znowu za chwilę wylecą. Prywatnie wyleczą ci zęba od razu ale stówkę trzeba zapłacić. No i paragonu nie dostaniesz bo wśród lekarzy panuje szara strefa. Kobieta jak na chodniku pietruszkę sprzedają albo truskawki i nie ma placowego zapłaconego to tak jej dowalą że piach i kamienie może gryźć. A lekarz cóż do kieszeni i tyle. Środowiska lekarskiego nikt nie ściga. A oni nie poczuwają się do płacenia podatków tacy patrioci.
      • Gość: To sie wie Re: Stomatog pilne IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.12, 12:47
        O , przepraszam bardzo , u Ossowskich zawsze dostaję paragon !!
      • Gość: zosia Re: Stomatog pilne IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.12, 17:18
        obowiązku przyjęcia takiego pacjenta nie ma, bo nie jest to sytuacja zagrożenia życia. służba to jest w nazwie. od swojej dentystki zawsze paragon dostaję, mimo ze o niego nie proszę. mogę ci go dać to sobie ten wyciekający z ust jad wytrzesz.
        • Gość: Juri Re: Stomatog pilne IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.05.12, 21:46
          To widocznie ja jakiś "pechowy" jestem bo jak parę razy dostałem paragon od lekarza to tylko w sytuacji gdy się o niego upomniałem. Tylko 1 raz w życiu mi się zdarzyło że lekarz wydrukował paragon na kasie. Uważam, że w środowisku medycznym jest to wielką rzadkością. U lekarzy panuje szara strefa. Oni się nie poczuwają do płacenia podatków bo "kochają" pieniądze ponad wszystko. Uważają że powinni bardzo dużo zarabiać i zawsze jest im mało. Są pazerni na kasę a tu chodzi o zasady. I to nie jad z mojej strony, tylko moje skromne subiektywne odebranie rzeczywistości. Uważam, że jak się na ulicy kobietę gania bo coś tam sprzedaje na 1metrze kwadratowym to z całym szacunkiem ale Panią Doktórkę czy Pana Doktora też powinno się "ganiać". A co to święte krowy? Przecież to jest postawa nie patriotyczna. Powinny być płatności elektroniczne aby wyeliminować tę patologie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka