Dodaj do ulubionych

aparaty słuchowe

IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.12, 12:44
gdzie kupie aparat poprawiajacy komfort słyszenia
Obserwuj wątek
    • Gość: wiem Re: aparaty słuchowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.12, 07:22
      To spory wydatek-około 2000 tys.zł
      • haba.baba Re: aparaty słuchowe 28.05.12, 13:26
        Załatw sobie grupę inwalidzką na Limanowskiego,złóż dokumenty do NFZ oni refundują.Załtwiałam sąsiadce aparat kosztował 2450 zł,a ona dopłaciła 120 zł,oczywiście jest dochód brany pod uwagę ona była samotna nie mogła przekroczyć 1800 zł brutto a tego nie posiadała.Tak że warto się trochę potrudzić.
        • janek291 Re: aparaty słuchowe 23.08.12, 11:12
          NfZ fofinasowuje aparat w kwocie 560 zł. W punktach protetycznych honorujw wnioski z NFZ i pomniejszaja koszt aparatu. Nie wiem jakiego konkretenie apratu potrzebujesz,ale z tego cio sie orientuje w geersie maja party w róznych cenach nawet od 800 zł. Moze warto sie rozejrzec tam. bez problemu uwzgleniaja refundacje NFZ.
    • danuta_kk Re: aparaty słuchowe 31.10.12, 14:31
      Po aparat najlepiej wybrac sie do jakiegois dobrego salonu. w duzym, markowym salonie proetycznym maja szeroki wybór i ceny przstepne. Ja kupowłam w geersie przy Konopnickiej, jesli sie nie myle. aja ciekawa oferte i duzy rzostrzał cenowy. Koleżanka kupiła u nich aparat dla swojego taty i dała za niego niespełna 1000 zł.
    • apa_rat Re: aparaty słuchowe 25.05.15, 12:27
      Ostatnio koleżanka poleciła mi aparat słuchowy firmy MEYER'S www.telezakupy.tv/zdrowie-aparaty-sluchowe-c-9_19.html i jestem mile zaskoczona. Ze względu na cenę nie byłam pewna co do niego, ale moje wątpliwości przeszły. APARAT jest zadawalający oraz jego cena. Kupiłam model klasyczny z akumulatorem. SUPER OKAZJA !!!
      • asia1056 Re: aparaty słuchowe 29.05.15, 10:47
        Polecam kupno tego wzmacniacza. Jest swietny o ile wasza wada nie jest duża to sprawdzi się idealnie :) firma MEYER'S postarała się. Produkt dyskretny jest niewidoczny. /można właśnie zakupic na stronie www.telezakupy.tv
        • 0agatac Re: aparaty słuchowe 30.05.15, 11:58
          Jeśli szukacie aparatu słuchowego to polecam zajrzeć na strone www.brandvital.eu/pl/aparaty.
          Mają spory wybór i przystępne ceny!
          • kwiatekpolny7 Re: aparaty słuchowe 01.06.15, 07:49
            Ja polecam zajrzeć na stronę telezakupy.tv :) są dosyć tanie te aparaty :)
    • tamnapolustoikrowa Re: aparaty słuchowe 03.06.15, 08:10
      Zgłoś się do AURIS-MED w przychodni na piaskowej górze. Miła atmosfera, profesjonalna obsługa. Firma rodzinna z tradycjami i szacunkiem do klienta :d
      • 224adam Re: aparaty słuchowe 08.06.15, 08:07
        moja babcia posiada aparat słuchowy z telezakupy.tv chyba to jest firma MEYER'S dobrej jakości aparaty :)
        • patrykk126 Re: aparaty słuchowe 11.06.15, 08:14
          Również polecam te aparaty słuchowe z telezakupy.tv Sprawdzają się świetnie. Dziadkowie od razu lepiej słyszą
          • 232maria Re: aparaty słuchowe 12.06.15, 09:07
            Ja polecam aparat dyskretny z akumulatorem marki ACUSTIC EAR. Świetnie się sprawdza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka