Gość: tyu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.12, 18:55 możecie coś polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: usówanie rys na lakierze samochodowym IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.12, 19:39 Taki powinien wystarczyć: allegro.pl/malczewski-szkolny-slownik-ortograficzny-i2330501395.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: usówanie rys na lakierze samochodowym IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.12, 19:44 Nie jestem jak przedmówca złośliwa napisz na e-maila pomogę :magg123456@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: usówanie rys na lakierze samochodowym IP: *.play-internet.pl 02.06.12, 19:47 możemy ,zamontuj kamerkę i złam rękę temu kto to zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: usówanie rys na lakierze samochodowym IP: *.dynamic.lte.plus.pl 02.06.12, 20:57 ja oddalem auto z porysowanym i wypłowiałym lakierem do myjni na gagarina na terenie dawnej mleczarni. Efekt oszałamiający. Tylko głębokie rysy zostały a auto odzyskało blask. Polecam też na Beethovena warsztat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: usówanie rys na lakierze samochodowym IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.12, 21:27 to zapewne efekt pasty polerskiej i dobrego woskowania :)) pasta drobnościerna tempo (ok.8 zł), dobra sciereczka, trochę czasu i jesli rysy nie są głębokie, sam to wszystko usuniesz :) potem dobry wosk i efekt z gagarina murowany :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwx Re: usówanie rys na lakierze samochodowym IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.12, 11:02 Pasta tempo... :D:D:D:D Po pierwsze do sensownej korekty lakieru potrzebujesz polerki, po drugie całej masy produktów, daleko bardziej specjalistycznych niż pasta tempo ;) Nie wiem na jakich produktach pracują na gagarina ale sam oferując takie usługi pracuje na 3M, Chemical Guys czy Dodo i zapewniam że efekt jest zupelnie inny niż w wypadku osób niszczących lakier na dworze ręcznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu do gwx IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.06.12, 13:58 to daj namiary bo zatarłem na parkingu i potrzebuje ta ryse zlikwidowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: do gwx IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.12, 10:40 i o tym własnie pisałam poniżej :)) nie ma to jak autoreklama :D zawsze działa :D drobne ryski możesz usunąć też lakierem kupionym w salonie; są specjalne zestawy do drobnych naprawek (np po odpryskach kamieni); dzwonisz, podajesz nr lakieru swojego samochodu, albo jest na miejscu ,albo zamawiasz, płacisz 20-30 zł i po wszystkim masz satysfakcję, że zrobiłeś to sam, a nie że buliłeś krocie "fachowcowi", który uzył tych samych materiałów co i ty; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: usówanie rys na lakierze samochodowym IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.12, 10:36 rozumiem, że musisz się reklamować :) nie zmienia to faktu, że pasty tempo uzywają fachowcy, choć być może nie każdy się do tego przyzna i klientowi powie, że to 3M; oczywiście,że jesli ktoś ma najnowsze audi A1 i jakiś idiota zarysuje mi lakier, to lepiej oddać go do fachowca takiego jak ty :) pracującego na drogich materiałach i z polerkami :) jednak zwykłe lekkie zarysowanie lakieru w kilkuletnim aucie tempo i własne delikatne ręce usuwają naprawdę zadowalająco; droższe i "markowe" do samochodu to ja wolę kupować części, dzięki którym samochód będzie sprawny i bezpieczny; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOTEK Re: usówanie rys na lakierze samochodowym IP: *.play-internet.pl 03.06.12, 00:38 na Beetthovena jest MOPS a tam nie ma rys tylko pozar albo schodzi lakier płatami taka polytykA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: usówanie rys na lakierze samochodowym IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.12, 16:54 Do usówania rys polecam kretki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elo Re: usówanie rys na lakierze samochodowym IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.12, 19:32 Jeśli ktoś zaproponuje TEMPO to polecam przeczytać, pokazują tam jakie efekty osiągniemy po tej paście O.o forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=5682&highlight=tempo Odpowiedz Link Zgłoś
86dawid Re: usówanie rys na lakierze samochodowym 24.01.16, 08:55 Farekla , g3 , jest katastofa.pelno hologramów i trzeba ja z auta drapać.Cały dzień roboty a efektów niema . Lepiej wydać wiecej a efekt widać , ja uzywam extra4 i profi polish. Odpowiedz Link Zgłoś