Gość: domino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 19:18 Dzis dostalem mandat za predkosc zeby to jeszcze bylo naprawde duzo ale o 20km ludzie bez przesady przeciez 40 -stka nie bede sie wlokl do domu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuzia Re: policja - mandaty IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.12, 21:28 Żalisz się czy chwalisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: policja - mandaty IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.12, 21:47 O.o A jak bym Ci napisał, że okradłem babcie z renty bo nie będę wstawał o 6 do pracy? No kurde.... Są przepisy, trzeba się ich trzymać. Przeskrobałeś to płać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anybełkot Re: policja - mandaty IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.12, 22:54 Pierdol.isz jak potłuczony. Legalista się znalazł. Fusy od herbaty wywalasz do kubła czy myjesz poprostu wraz ze szklanką? Nikt mnie tak nie wku...a w życiu jak tacy faceci jak ty. Na wszystkim się znasz i wszystko pewnie robisz idealnie? Wspólczuje twojej rodzinie a szczegolnie żonie. Od niej pewnie wymagasz orgazmu w 7mej minucie bzykania bo statystyki tak mowią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalmen Re: policja - mandaty IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.12, 23:16 określasz się jako antybełkot a bełkoczesz jak pokręcony. Popełniłeś wykroczenie,przekroczyłeś przepisy- płacisz karę. Chyba normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: policja - mandaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.12, 09:11 Dokladnie, popieram, zeby nie powiedziec ze wrazie wypadku z udzialem pieszego przy 40 km/h ma on szanse na przezycie, przy 60 km/h juz nie ... Zeby nie wspomniec o drodze hamowania. Ale co tam niektorzy sa ponad to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: policja - mandaty IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.12, 11:53 jedź 40km/h i zobacz ile osób Cię wyprzedzi, he? zrób taki test... a oni jak wyprzedzają to nie mają już 40 na liczniku i robią to zazwyczaj niebezpiecznie... a teraz jedź 60km/h i zobacz ile osób Cię wyprzedzi? kiedy stanowisz większe zagrożenie?? jadąc 60km/h i widząc wszystko przed sobą czy 40km/h wkurzając i prowokując do wyprzedzania tych z tyłu... a oni przy wyprzedzaniu nie będą widzieli drogi tak dobrze jak Ty... w dodatku będą zirytowani twoją flegmatyczną jazdą co dodatkowo wpłynie na ich jakość prowadzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: policja - mandaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.12, 09:06 To jak juz tak lubisz eksperymenty to zrob sobie eksperyment z droga hamowania z 40 i z 60 km/h ... Gdyby wydarzylo sie cos nieprzewidzianego, chcby dziecko wbieglo na droge i gdyby, czego nie zycze, cos sie wydarzylo ciekawe jak wytlumaczysz sie pzred policja i prokuratura z drogi hamowania i lamania przepisow? Moze tak: "kiedy stanowisz większe zagrożenie?? jadąc 60km/h i widząc wszystko przed sobą czy 40km/h wkurzając i prowokując do wyprzedzania tych z tyłu... " Mysle ze nie bedzedzie to niestety tlumaczenie ... Przepisy sa po to by je respektowac i dotyczy to kazdego, nauczmy sie jezdzic zgodnie z przepisami a nie ciagle naginac i dopasowywac je pod siebie. Gwarantuje ze bedzie o niebo bezpieczniej i nie bezie zalenia sie na mandaty itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: policja - mandaty IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.12, 12:08 www.kciuk.pl/Dlatego-warto-miec-dobre-hamulce-a97014 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wytrzeszcz Re: policja - mandaty IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.12, 09:29 >> Od niej pewnie wymagasz orgazmu w 7mej >> minucie bzykania bo statystyki tak mowią Czyje statystyki tak mówią? :) Chyba królików :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FREklin Re: policja - mandaty IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.12, 11:48 ja właśnie od pewnego czasu tak z ciekawości zacząłem przestrzegać przepisów... wiesz co się dzieje? wiesz jak się za mną wk*****ą jak jadę sobie przez całe Szczawno powolutku 40-stką, albo Wyszyńskiego, a później przez cały Wałbrzych 50-tką...? wiesz co robią Ci za mną? podjeżdżają pod samą dupę i tylko kombinują jak tu wyprzedzić... i nie patrzą, że skrzyżowanie czy pasy dla pieszych, byle wyprzedzić... stwarzają na prawdę mega zagrożenie, a gdybym jechał 60km/h to tylko nieliczni idioci by wyprzedzali... no cóż ale ja przestrzegam przepisów, niech ten kto się tym irytuje i w złości będzie wyprzedzał takiego ofermę jak ja na pasach i niech zabije dziecko... no ale ja sumienie będę miał czyste tak, mimo tego, że z pełną premedytacją jechał 40km/h wiedząc jak to denerwuje tych za mną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: policja - mandaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 12:41 A co szkodzi wyprzedzić przed przejściem jak widoczność dobra ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: policja - mandaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 13:18 Adam jestem, miło że się przedstawiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: policja - mandaty IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.12, 13:52 bo nie widzisz czy przede mną nie ma kogoś na pasach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: policja - mandaty IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.12, 14:59 Facet zalozyl watek myslal ze tu ludzie na forum go pochwala a tu taka niespodzianka Nikt na policje nie narzekal a sameu sie oberwalo heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: policja - mandaty IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.06.12, 12:13 jest tak ze jadę w Szczawnie 50 czyli te umowne 10 więcej niż można jak się tylko luka zrobi to już myk przede mnie jadę wysockiego 60 zjeżdżam do krawężnika i nie ma problemu niech wyprzedzają to ze ktoś się spieszy to nie znaczy ze ja muszę zbierać punkty i łapać mandaty a wyprzedzający i tak za chwile będą mi się "wlekli" przed maska bo pasy bo światła bo skrzyżowanie staram się jechać zazwyczaj w tej granicy błędu za którą się drogówka nie czepi i fotoradar nie pstryknie a tego ze to moja wina ze ktoś wyprzedza w głupim miejscu wmówić sobie nie dam. pozdrawiam śpieszących się bardziej Odpowiedz Link Zgłoś