Gość: ls IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 17:26 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SKOT Re: Generał a wyginanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.12, 17:39 Dinozaury popełniły samobójstwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superpartiaK... Re: Generał a wyginanie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.06.12, 17:56 dinozaury na pewno zabił Tusk, Prezydent i ruscy oczywiście, aa... no i żydzi się wie. autor sondy jest głupi bo: a) świat teorii spiskowych opętał go do tego stopnia, że przejął kontrole nad jego życiem b) jest brzydki i zakompleksiony więc sympatyzuje z PIS oraz TV TRWAM i Radio Maryja c) po nieudanej zmianie płci postanowił opanować świat d) jest "polaczkiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superpartiaK... Re: Generał a wyginanie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.06.12, 17:58 Genialna sonda! już wiemy jak przebiegała specjalna komisja Macierewicza, która badała "zamach smoleński" istnieje tylko jedna poprawna odpowiedź! -ta, którą my uważamy za prawdziwą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizyk Re: Generał a wyginanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.12, 19:23 Jak można wygiąć ludzkość ? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Generał a wyginanie 17.06.12, 21:40 O! Prowokator! Jak to jak? Metanową sztabą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam w sobie cóś Re: Generał a wyginanie IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.12, 21:54 A ło, i jet wyginanie ludzkości www.youtube.com/watch?v=RiYyS7X5x6Q Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Generał a wyginanie 17.06.12, 22:04 No ja nie wiem czy ten mysz jest Prawdziwym, Najprawdziwszym Polakiem. Madagaskar jakiś czas już nie jest naszą kolonią, przejęli go w '69 - wiadomo kto! Bój się Boga Mazurkiewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca lemingów Re: Generał a wyginanie IP: *.tktelekom.pl 18.06.12, 08:33 Oj lemingi, lemingi .... Albo jesteście TYLKO głupi i można wam częściowo wybaczyć. Wszak wychowaliście się na kretyńskich telenowelach. Albo .... Nie. Pozostaję przy pierwszej tezie... PO może być z was dumna wszak głupcami łatwiej rządzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Generał a wyginanie IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.12, 09:08 www.bibula.com/?p=57770 Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Generał a wyginanie 18.06.12, 15:58 Towarzystwo odpowiednie dla "łowców lemingów" znajdziesz tutaj:biuro@pis.org.pl Na pewno ci pomogą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7up Re: Generał a wyginanie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.06.12, 13:35 Kto do ciężkiej cholery zagłosował za właśnie rozpoczeło się wyginanie ludzkości? ... O sorry to byłem ja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Generał a wyginanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 13:48 Wyginanie w którym kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś