Dodaj do ulubionych

Generał a wyginanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 17:26
Obserwuj wątek
    • Gość: SKOT Re: Generał a wyginanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.12, 17:39
      Dinozaury popełniły samobójstwo !
      • Gość: superpartiaK... Re: Generał a wyginanie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.06.12, 17:56
        dinozaury na pewno zabił Tusk, Prezydent i ruscy oczywiście, aa... no i żydzi się wie.

autor sondy jest głupi bo:

a) świat teorii spiskowych opętał go do tego stopnia, że przejął kontrole nad jego życiem

b) jest brzydki i zakompleksiony więc sympatyzuje z PIS oraz TV TRWAM i Radio Maryja

c) po nieudanej zmianie płci postanowił opanować świat

d) jest "polaczkiem"
        • Gość: superpartiaK... Re: Generał a wyginanie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.06.12, 17:58
          Genialna sonda! już wiemy jak przebiegała specjalna komisja Macierewicza, która badała "zamach smoleński" istnieje tylko jedna poprawna odpowiedź! -ta, którą my uważamy za prawdziwą ;)
          • Gość: Fizyk Re: Generał a wyginanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.12, 19:23
            Jak można wygiąć ludzkość ?
            • lekarzspecjalista Re: Generał a wyginanie 17.06.12, 21:40
              O!
              Prowokator!
              Jak to jak?
              Metanową sztabą!
              • Gość: mam w sobie cóś Re: Generał a wyginanie IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.12, 21:54
                A ło, i jet wyginanie ludzkości

www.youtube.com/watch?v=RiYyS7X5x6Q
                • lekarzspecjalista Re: Generał a wyginanie 17.06.12, 22:04
                  No ja nie wiem czy ten mysz jest Prawdziwym, Najprawdziwszym Polakiem.
                  Madagaskar jakiś czas już nie jest naszą kolonią, przejęli go w '69 - wiadomo kto!
                  Bój się Boga Mazurkiewicz!
                  • Gość: łowca lemingów Re: Generał a wyginanie IP: *.tktelekom.pl 18.06.12, 08:33
                    Oj lemingi, lemingi .... Albo jesteście TYLKO głupi i można wam częściowo wybaczyć. Wszak wychowaliście się na kretyńskich telenowelach. Albo .... Nie. Pozostaję przy pierwszej tezie... PO może być z was dumna wszak głupcami łatwiej rządzić...
                    • Gość: @ Re: Generał a wyginanie IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.12, 09:08
                      www.bibula.com/?p=57770
                    • lekarzspecjalista Re: Generał a wyginanie 18.06.12, 15:58
                      Towarzystwo odpowiednie dla "łowców lemingów" znajdziesz tutaj:biuro@pis.org.pl Na pewno ci pomogą :))
    • Gość: 7up Re: Generał a wyginanie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.06.12, 13:35
      Kto do ciężkiej cholery zagłosował za właśnie rozpoczeło się wyginanie ludzkości?

...

O sorry to byłem ja :D
    • Gość: hmm Re: Generał a wyginanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 13:48
      Wyginanie w którym kierunku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka