Gość: ppp IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.12, 14:32 Cześć! Znacie jakiegoś psychiatrę na NFZ, do którego są w miarę krótkie terminy oczekiwania? Tylko nie Anima na Piaskowej Górze, tam już nie chcę nigdy wrócić... Z góry dzięki za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Psychiatra na NFZ IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.07.12, 01:02 podobno przyzwoity psychiatra jest w przychodni na Podzamczu, nie wiem jakie terminy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Psychiatra na NFZ IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.12, 11:05 Wiem o doktorze, który przyjmuje tam prywatnie. Nie mogę znaleźć informacji, żeby była tam taka poradnia na NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Psychiatra na NFZ IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.07.12, 09:25 Zadzwoń do przychodni na Browarnej, tam udzielą Ci informacji i podadzą nr rejestracji telefonicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Psychiatra na NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.12, 23:18 Psychopata na PMW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedr Re: Psychiatra na NFZ IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.12, 09:36 Polecam przychodnię Medyk w Świdnicy. Wiem, że tam jest 3 psychiatrów i bez większym kłopotów można się dostać. Zadzwoń i zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś