Gość: ja IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.12, 18:16 nie rozumiem dlaczego biorąc pożyczkę mam wpłacić 6% wartości? Wg mnie logiczne jest jak chcę pożyczyć to nie mam funduszy i dlaczego z kwoty pożyczki tego ściągnąć nie mogą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haba.baba Re: dobra pożyczka 19.07.12, 12:09 a którz to taki hojny się pojawił,już nie wiedzą jak wykorzystać potrzebującego?Zastanów się aby nie popełnić gafy. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon.123 Re: dobra pożyczka 19.07.12, 12:56 Z punktu prawa finansowego sprawa jest wyjątkowo prosta, ale tylko dla nich. Najpierw kuszą Cię dobrymi warunkami pożyczki , a potem nakażą Ci podać co najmniej dwie formy zabezpieczenia. Jedną z najtrudniejszych jest przedstawienie trzech poręczycieli, z odpowiednimi referencjami , innymi słowy z odpowiednią wysokością wynagrodzenia. Dodatkowo uważaj na termin 21 dni... kiedy wpłacisz 6% na ich konto od kwoty pożyczki, a nie obudzisz się i pisemnie nie wycofasz z umowy przedwstępnej, zapomnij o zwrocie kasy ... wszystko zgodnie polskim prawem ... jest ich zyskiem ... ( czyli kradzieżą w obliczu paragrafów) Takich naiwnych niestety mają miliony w naszym kraju, naszym coraz biedniejszym kraju. To zyski z biedy, niewiedzy i strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra ? Re: dobra pożyczka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.07.12, 13:24 www.tvn24.pl/wiadomosci-poznan,43/3-tysiace-oszukanych-na-pozyczkach,265853.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobra pożyczka IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.12, 16:03 Tam była opcja: zastaw nieruchomości, mam co zastawić a kuszą dalej .... potrzebuję gotówki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wertyuiop[] Re: dobra pożyczka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.07.12, 16:08 Sprawdź czy tu ich nie ma: www.knf.gov.pl/o_nas/ostrzezenia_publiczne/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobra pożyczka IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.12, 19:35 Nie ma ta firma swój oddział ma w Świdnicy w rynku "Dobra pożyczka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dobra pożyczka IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.12, 14:00 Nie radzę, nie znam nikogo kto dostałby tam pożyczkę mimo wpłaty opłat przygotowawczych i spełnienia zabezpieczeń. Sprawa jest w prokuraturze. Ciągnie się latami, pewnie pieniądze nie do odzyskania... Ani nie zobaczysz swojej kasy ani tej z pożyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobra pożyczka IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.12, 16:22 Dobrze, że nic nie zostało wpłacone, trudno pod zastaw czegoś pieniądze pożyczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: dobra pożyczka IP: *.sattom.pl 26.07.12, 13:42 swego czasu bylo dosc glosno o takim systemie pozyczek gdzie ludzie wplacali kase,mieli wszystkie poreczenia a pozyczki i tak niedostali. Janusz Weiss w radiu zet nawet sie tym zajmowal,oszukuja ludzii i wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś