Dodaj do ulubionych

Prosba do forumowych klakierow

IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 09:18
poinformujcie szeryfa zeby spojrzal na demolke na placu magistrackim i z laski swojej zabronil rosnac chwastom. Niedlugo bede siegac jaj malego slonia, niech je uspokoi albo wysle kogos kto zrobi z nimi porzadek. Skoro mamy byc miastowi, to troche nie przystoi. Krzywo poustawione gablotki szkolne z nowa idolka niestety tego nie zaslaniaja.

No chyba ze to jest nowy pomysl na brak sanitariatow.
Obserwuj wątek
    • Gość: klakier Re: Prosba do forumowych klakierow IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 10:10
      Słuchaj Rebel, bodajże wildowski znajduchu.
      Pl.Magistracki interesował nas do chwili kiedy nadawał się do rozpierd.chy, co i się ku chwale magistratu stało.
      Teraz juz nam zwisa, juz tam nic więcej nie można zlikwidować.
      • Gość: Rebel Yell Re: Prosba do forumowych klakierow IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 10:36
        Co wy z tym Wildem? Kompleks jakis macie na jego punkcie, tak jak na punkcie Rosiakow?
        Nie jestem znajda od Patryka i jego przyjaciela Rysia SpongeBoba, nie kocham sw Szymona ani nie jestem fanem Panstwa R. Zabawne jednak jest jak przeszkadza wam kazda opozycja.

Lapac sie za motyke a nie wrogow systemu wypatrywac.
        • Gość: klakier2 Re: Prosba do forumowych klakierow IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 10:45
          zabawne jak wam przeszkadza to że ktoś moze lubic naszego prezydenta
          • Gość: Rebel Yell Re: Prosba do forumowych klakierow IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 11:17
            Lubic to ja moge guinnessa, krewetki z grila, analogsow i kobielki.

Od wladz miejskich oczekuje rozsadku, uczciwosci i pracowitosci tym bardziej kiedy
            reprezentuje partie, ktora przez ostatnie lata skompromitowala sie w tym miescie
            i nie zostaly wyciagniete z tego zadne konsekwencje.
            • Gość: klakier2 Re: Prosba do forumowych klakierow IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 11:23
              no dobra, lubię sposób w jaki pracuje mr president, pasi?
              • Gość: Rebel Yell Re: Prosba do forumowych klakierow IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 11:42
                Rozumiem ze moze ci sie podobac ze pracuje, co wczesniej nie bylo takie oczywiste, natomiast nadal jest pomiedzy tymi samymi ludzmi i ukladami. Pakujac sie do PO w ramach
                zobowiazan nie rozliczyl tego co powinien, pytanie ile musi a ile chce. Temat mobruku
                nadal aktualny, Park Sobieskiego zaczyna nazywac obszarem lesnym, zajezdnia, opozniony
                Aqua Park, PKS, promowanie ksieznej, masakra magistrackiego, brak parkingow i sanitariatow, jest pare innych tematow co najmniej kontrowersyjnych. Rozumiem ze lubi styl
                dzialania w stylu Chucka, tylko na przykladzie chwastow sprzed jego okien widac ze moze
                byc problem z ogarnieciem wszystkiego.

No ale w opisie rewitalizacji Parku jest wspomniane ze teraz beda klasc rury na monitoring na na ktory teraz nie ma kasy ale mam nadzieje bedzie w przyszlosci. To znaczy ze ktos mysli.
                Wiec nie jest tak ze plusow ni ma.

Na razie trzeba lapac sie za motyke.
            • sol.77 Re: Prosba do forumowych klakierow 01.08.12, 11:25
              Gość portalu: Rebel Yell napisał(a):

> Lubic to ja moge guinnessa, krewetki z grila, analogsow i kobielki.
              >
              > Od wladz miejskich oczekuje rozsadku, uczciwosci i pracowitosci tym bardziej ki
              > edy
              > reprezentuje partie, ktora przez ostatnie lata skompromitowala sie w tym miesci
              > e
              > i nie zostaly wyciagniete z tego zadne konsekwencje.

No nie zostały - ale to wina naszego wymiaru (nie) sprawiedliwości.Zastanawiam się czy sąd w Szczecinie taki łaskawy dla wszystkich?
              Jeżeli tak - to jak kiedyś mi się zdarzy coś .... to proszę o poddanie mnie sprawiedliwości w Szczecinie :D
        • sol.77 Re: Prosba do forumowych klakierow 01.08.12, 10:50
          Gość portalu: Rebel Yell napisał(a):

> Co wy z tym Wildem? Kompleks jakis macie na jego punkcie, tak jak na punkcie Ro
          > siakow?
          > Nie jestem znajda od Patryka i jego przyjaciela Rysia SpongeBoba, nie kocham sw
          > Szymona ani nie jestem fanem Panstwa R. Zabawne jednak jest jak przeszkadza w
          > am kazda opozycja.
          >
          > Lapac sie za motyke a nie wrogow systemu wypatrywac.

Tak,bardzo prymitywne myślenie - nie podoba mi się Szełemej, Mobruk to od razu od Wilda - nie podoba mi się PO to na pewno ktoś z PIS - a guzik prawda !!!!!!
    • Gość: klakierów 2óch Re: Prosba do forumowych klakierow IP: *.16.213.lan.EkoNet.info 01.08.12, 10:33
      już lecę zameldować! Panie Romku, panie Romku uprzejmie melduję.....:P
      • Gość: klakier Re: Do Rebel IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 12:13
        >Słuchaj Rebel, bodajże wildowski znajduchu.
        > Pl.Magistracki interesował nas do chwili kiedy nadawał się do rozpierd.chy, co i się ku chwale magistratu stało.
        >Teraz juz nam zwisa, juz tam nic więcej nie można zlikwidować.

Miałem cię za kumatego gościa, ale ty nawet prostego tekstu nie potrafisz rozkminić.
        Qurwa z kim tu iśc naprzeciw prezydenta ?
        • Gość: Rebel Yell Re: Do Rebel IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 12:33
          Przepraszam ale na slabe prowokacje nie bardzo reaguje. Zamiast na prezydenta idz z motyka na chwasty.
          • Gość: do Rebel Yell Re: Do Rebel IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 12:58
            Ty sam jesteś taki chwast, skaczesz do wszystkiego i do wszystkich, nawet skakałeś do tego co co utrzymuje i dba o ruch miedzy miastowy mówię tu o panu Tomaszu Dydo, nawet tego faceta się przyjebałeś że chce utrzymać ruch autobusowy pomiędzy Wałbrzychem a Lubinem, szkodniku zajebany internetowy klakierze z opozycji.
            • Gość: Rebel Yell Re: Do Rebel IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 13:09
              "szkodniku zajebany internetowy klakierze z opozycji"

Rozbawiles mnie pastuchu, jedz w nagrode sprzedawac sznurowadla na rynku w Lublinie.
              Nawet nie wiesz cieciu ze polaczenie ma sie tyczyc Lublina nie Lubina, a chcesz ze mna dyskutowac, globus sobie najpierw spraw.
              • Gość: do Rebel Yell Re: Do Rebel IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 13:14
                Z byle czym to ja nie dyskutuje
    • radcom Re: Prosba do forumowych klakierow 01.08.12, 20:50
      Można ze stadniny w Książu przyprowadzić konia. Koń naszczy na chwasty razy kilka i będzie spokój. W razie jakby nie chcieli dać konia, to można podlać chwasty, czystą wodą spod Mobruku...

Pozdrawiam, radcom
      • Gość: kermid Re: Prosba do forumowych klakierow IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 20:54
        > czystą wodą spod Mobruku...

Nie łapię, to tam jest woda ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka