Dodaj do ulubionych

I znowu Świdnica

IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 11:24
ja p....
to miasto nigdy nie przestanie mnie zdumiewać

www.wiocha.pl/691333,Ludzka_glupota_nie_zna_granic
Świdnica to nie miasto, Świdnica to stan umysłu
Obserwuj wątek
    • Gość: wałbrzyszanin Re: I znowu Świdnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.12, 11:41
      Masz rację, to jest rzeczywiście stan umysłu :
      To jest chyba bardziej odpowiednie
      • Gość: koniu Re: I znowu Świdnica IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 11:46
        fake

po fryzurze widać, że ze Świdnicy na zakupy do reala przyjechał
        • Gość: wiocha Re: I znowu Świdnica IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 14:03
          Tylko to ze Świdnicy ukazało się na głównej a to nie hehe więc Świdnica wygrała miano wioski :P
          • Gość: koniu Re: I znowu Świdnica IP: *.play-internet.pl 01.08.12, 14:09
            zresztą co tu porównywać jakiegoś wariata co się chciał popisać przed kolegami z jakąś pizdą która sprzedaje zużyte podpaski:D
            • Gość: krytyczny Re: I znowu Świdnica IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.12, 09:26
              Koniu jak coś moze zdumiewać takiego przygłupa jak ty ? Żeby ktoś był zdumiony musi posiadać odrobinę intelektu a ty jestes tylko pustym wulgarnym dupkiem .
              • Gość: krejzolka Re: I znowu Świdnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.12, 14:43
                Amen
                • Gość: modliszów Re: I znowu Świdnica IP: *.play-internet.pl 04.08.12, 13:33
                  boli was świdnickie łachy łatka bycia świdniczaninem
                  obciach w skali światowej
    • Gość: otta Re: I znowu Świdnica IP: *.play-internet.pl 04.08.12, 12:19
      Banda frustratów zadufanych w sobie. 25lat mieszkałam w Wałbrzychu, z rozkoszą wyniosłam się z tego miasta. Tutaj przynajmniej nikt nie da mi w mordę za to,że jestem zadowolona z życia.
      • Gość: Adam Re: I znowu Świdnica IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.12, 13:30
        Przed chwilą moja żona Otta dostała w mordę od sąsiada. Zaznaczam, że od jakiegoś czasu mieszkamy w Swidnicy.
        • Gość: a to co Re: I znowu Świdnica IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.12, 13:46
          Trzymał konającą kobietę w wersalce taki sąsiad ze Świdnicy

strzegom.naszemiasto.pl/artykul/946297,lezala-tydzien-w-lozku-bez-jedzenia-oprawca-oskarzony,id,t.html
          eh ta cudowna Świdnica

dsw.doba.pl/?s=subsite&id=15107&mod=1&comment=25354
          • Gość: otta Re: I znowu Świdnica IP: *.play-internet.pl 05.08.12, 11:43
            a w Wałbrzychu wzajemna miłość i szacunek.... ludzie poczytajcie o innych miastach,a nie leczycie kompleksy w jakiś dziwaczny sposób. Zajmijcie się swoim podwórkiem.

Prawdę mówiąc to sądzę, że w Wałbrzychu patologia jest już tak mocno na porządku dziennym,że nikomu się tych brudów nie chce wyciągać. W Świdnicy ludzie są wyczuleni i to,że takie sytuacje są ujawniane to oznacza,że nie jest to akceptowane.
            • Gość: gosć Re: I znowu Świdnica IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.12, 12:49
              Ten gosć z dialogu nadaję się tylko do psychiatryka oddział zamknięty ! Najlepiej nich zrobi granicę na wjeżdzie do Wałbrzycha i wydaje (co niektórym wizy) kompletny debil
              • Gość: kłapouchy Re: I znowu Świdnica IP: *.play-internet.pl 06.08.12, 13:02
                to świdnicę trzeba odgrodzić kolczatkami i drutem
                a świdnickim debilom jątrzącym (bo szanujący się ludzie z Wałbrzycha na świdnickie fora nie wchodzą, po co na wioskę wchodzić) dożywotnio odebrać internet
                • Gość: otta Re: I znowu Świdnica IP: *.play-internet.pl 06.08.12, 13:22
                  wałbrzyszanom dać zajęcie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka