Dodaj do ulubionych

CIZ Wałbrzych

03.09.12, 08:56
Pozdrawiam
Czy wiecie coś o wałbrzyskim CIZ-ie? A właściwie DCIZiDN w Wałbrzychu. Są tam przyjęcia do pracy i zastanawiam się czy się nie zgłosić, ale nie wiem jak tam jest. Czy ktoś mi podpowie czy warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: CIZ Wałbrzych IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.12, 16:30
      Chłopie nie idź tam!!! Tam ludzi traktuje się jak bydło, a nawet czasami gorzej! Szkoda słów. Pracę wykonujesz za dziesięciu a zarabiasz za jednego! Robiłem tam i nigdy więcej!
      • Gość: Wałbrzyszanin Re: CIZ Wałbrzych IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.12, 17:41
        Zgadzam się ze zdaniem gościa. Moja żona tam pracowała przy projekcie unijnym. Tak naprawdę to gdyby nie ten projekt to by ten cały ciz został zamknięty w pi...du. I dobrze by zrobili. Kierownictwo jest do bani, wyzywają się na ludziach, a sami są ciemni jak diabli. Moja zona przychodziła zapłakana, jak ją poniżali. Człowiek pracuje najlepiej jak potrafi, kosztem domu i dzieci, ciągle w papierach, nawet po nocach.A w tym burdelu nawet tego nie doceniają, jeszcze drą się na człowieka, pomiatają nim. Dziękuję to tam nie usłyszysz! A więcej tam rządzących niż pracowników. Wszyscy chcą rządzić a dwie lewe ręce do pracy mają! Człowieku, jak masz choć trochę szacunku dla siebie, to tam nie idź! Moja żona jest teraz w domu i wszyscy jesteśmy zadowoleni i spokojniejsi. Mam nadzieję, że się ktoś w końcu dobierze do d...y tym w cizie co podnoszą sobie własne ego poniżając pracujących ludzi!
        • Gość: CIZia Re: CIZ Wałbrzych IP: *.de 03.09.12, 19:07
          Piszecie tu tylko o złych stronach pracy w CIZ-ie. A są i dobre, jedną z nich jest możliwość pójścia na wódkę z panem Piotrem.
    • Gość: gość Re: CIZ Wałbrzych IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.12, 14:10
      Przyjęcia są bo ostatnio wszyscy odchodzą. Mówie oczywiście o tych kompetentnych, bo ci zatrudnieni po znajomości, których jest tam coraz więcej, którzy mają dwie lewe ręce do pracy i kwalifikacji żadnych to oczywiście siedzą bo gdzie im będzie lepiej. Wiedzy o realizacji projektów nie mają wogóle. Ludzie z kwalifikacjami charują za nich za o wiele gorsze pieniądze. No ale trzeba było pozapychać "swoich", stworzyć im sztuczne stanowiska na których umierają z nudów. Natomiast projekt, który obejmuje swym zasięgiem cały Dolny Śląsk toczy się dalej i schodzi "na psy". Przykre co sie tam wyprawia. Trzeba chyba zatrudnić czwartego dyrektora bo w tak "ogromnej" placówce trzy derektorki nie dają sobie rady.
    • Gość: Znam ich Re: CIZ Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.12, 10:38
      NIE IDŹ TAM!!! Znajomym też powiedz chyba, że komuś źle życzysz to niech złoży papiery. Ogólnie rzecz biorąc teraz to jest jeden wielki BURDREL. Znam ich od ponad 6 lat. Kiedyś było całkiem inaczej jak żyła Poprzednia Pani Dyrektor Świętej Pamięci Pani Małgorzata Jeżewska. Sama potrafiła wszystko ogarnąć, każdy wiedział co ma robić i poszanowanie dla człowieka też było. Teraz to jeden wielki syf. Są trzy dyrektorki, jedna mądrzejsza od drugiej, a o projektach nie wiedzą generalnie nic. Jedna z nich pracowała kiedyś w DWUP-ie i ona ma jeszcze jakieś pojęcie. Poszanowania dla człowieka tam juz wogóle niema. Pi.....nie to niedługo z wielkim hukiem. Zatrudniają samych znajomków. Jest kilka osób, które znają się na projektach i to ciągną, ale jest ich coraz mniej bo się sami zwalniają co jest bardzo dziwne w obecnych czasach gdzie jest problem ze znalezieniem pracy. W jednym czasie same zwolniły sie trzy osoby z 4 osobowego zespołu. Ale Szanownych Pań Dyrektorek to chyba wogóle nie zastanawia. Widać więc jakie mają kompetencje, a o "inteligencji Głównej Pani Dyrektor to już nie wspomnę". Ostatnio zwolniło sie stamtąd 8 osób. Generalnie SYF, SYF i jeszcze raz SYF. Słoma z butów i tyle. To co się tam dzieje od śmierci Poprzedniej Pani Dyrektor woła o pomstę do nieba. Możnaby książkę o tym napisać. Jakby ktoś był ciekawy to może coś jeszcze napiszę.
      • Gość: prezy_dent Re: CIZ Wałbrzych IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.12, 13:58
        Rany! Za cholerę tam nie idę! Dzięki za ostrzeżenie, bo bym wdepnął w niezłe gó...no. Czy ktoś tam nie powinien zrobić porządku. Robią projekt za unijne pieniądze, to powinno wszystko chodzić jak w zegarku, a nie jakiś burdel sobie robić!
        • Gość: gość Re: CIZ Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.12, 14:52
          Myślę że trzeba zawiadomić odpowiednio nadzorujące instytucje aby przeprowadzić tam dokładną kontrolę.
    • Gość: gość Re: CIZ Wałbrzych IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.12, 15:22
      Najgorszemu wrogowi tak źle nie życze. Praca w tej firmie to pomyłka. Za niekompetencje całej dyrekcji odpowiadają niewinni pracownicy, ci którzy rzeczywiście coś robią. Garstka pracowników DCIZiDN w Wałbrzychu, która posiada wiedze na temat realizacji projektów unijnych odwala robote zarówno za siebie jak i lidera projektu jakim jest Urząd Marszałkowski we Wrocławiu. No i jak to zwykle bywa jeszcze dostaje za to po głowie. DRAMAT
    • Gość: RBRP Re: CIZ Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.12, 13:36
      Moja żona też tam pracowała. Sama się zwolniła. Nie polecam. Generalnie za dużo nerwów za niewielkie pieniądze. Wymagania mają ogromne a płacą niedużo.
      • prezy_dent Re: CIZ Wałbrzych 14.09.12, 13:32
        Czytam Wasze wypowiedzi i mam 100 % pewności, że nigdy tam nie pójdę. Ale też mnie zastanawia fakt, że nikt nic z taką sytuacją nic nie robi. To nie jest przecież prywatna firma, w której właściciel może robić co tylko mu się podoba i traktować ludzi podle. Sprawdziłem kilka rzeczy i przecież to jest placówka państwowa (a dokładnie to oświatowa), która podlega pod urząd marszałkowski dolnego śląska, więc jest utrzymywana z państwowych pieniędzy, a jeszcze dodatkowo unijnych. Więc pytam, dlaczego wszyscy dają przyzwolenie na takie traktowanie ludzi? Przecież dawny ustrój, w którym dyrektor był panem i władcą już nie funkcjonuje! Więc nie wazne ile jest tam dyrektorek, żadna nie ma prawa w ten sposób traktowac ludzi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka