Dodaj do ulubionych

Bankiet w ZSI

IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.12, 10:58
Za czyje pieniądze dzisiaj po rozpoczęciu roku szkolnego jest bankiet?
Czyżby nasz Prezydent go zasponsorował?
Może po swoim wystąpieniu będzie głodny?
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Bankiet w ZSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 11:56
      Jeżeli to prawda co piszesz to zaoszczędzili ale tylko pozornie i dla naiwnych na zlikwidowanych szkołach. Fałsz, obłuda i całkowita bezkarność w podejmowaniu bezmyślnych decyzji. Czas pokarze kto miał rację ale błędów już się nie da naprawić.
      • Gość: ja Re: Bankiet w ZSI IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.12, 12:14
        Tylko media "pozytywne" zostały zaproszone.
        Wycinanie ozdób z owoców? Jedzenie? A mogliby dzieciom coś na rozpoczęcie roku dać poczęstunek. Chcieli bankiet mogli tak zrobić żeby rodzice nie widzieli.
        • Gość: ??? Re: Bankiet w ZSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 13:50
          Nie liczą sie z niczym i nikim, zatracili się w swojej bezczelności. Ale nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka, już niedługo.
          • ireneusz.lubienicki Re: Bankiet w ZSI 03.09.12, 13:58
            Jasne.
            Ja nawet rozumiem wściekłą opozycję która by rządzących obecnie puściła boso i w jutowych workach.

Nieudaczniki zawsze będą zazdrościć zaradnym.

Zwłaszcza, że obecna władza radzi sobie dobrze i aby sie było czego przyczepić to już czepiają się kanapki z serem.
            • Gość: ja Re: Bankiet w ZSI IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.12, 17:59
              Siostro naszego prezydenta bądź pokorna...
              dlaczego jeden z Twoich synów dostał się do USA na staż?
              lepiej cicho być.... Szczawienko jest małe
              • Gość: jk Re: Bankiet w ZSI IP: *.play-internet.pl 03.09.12, 19:53
                Uczelnia zaprosiła? Czy gmina żydowska?
                • Gość: ja Re: Bankiet w ZSI IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.12, 11:49
                  Kto mieszka w pobliżu ten wie o co chodzi.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka