Gość: ja IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.12, 10:58 Za czyje pieniądze dzisiaj po rozpoczęciu roku szkolnego jest bankiet? Czyżby nasz Prezydent go zasponsorował? Może po swoim wystąpieniu będzie głodny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Bankiet w ZSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 11:56 Jeżeli to prawda co piszesz to zaoszczędzili ale tylko pozornie i dla naiwnych na zlikwidowanych szkołach. Fałsz, obłuda i całkowita bezkarność w podejmowaniu bezmyślnych decyzji. Czas pokarze kto miał rację ale błędów już się nie da naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bankiet w ZSI IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.12, 12:14 Tylko media "pozytywne" zostały zaproszone. Wycinanie ozdób z owoców? Jedzenie? A mogliby dzieciom coś na rozpoczęcie roku dać poczęstunek. Chcieli bankiet mogli tak zrobić żeby rodzice nie widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Bankiet w ZSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 13:50 Nie liczą sie z niczym i nikim, zatracili się w swojej bezczelności. Ale nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka, już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
ireneusz.lubienicki Re: Bankiet w ZSI 03.09.12, 13:58 Jasne. Ja nawet rozumiem wściekłą opozycję która by rządzących obecnie puściła boso i w jutowych workach. Nieudaczniki zawsze będą zazdrościć zaradnym. Zwłaszcza, że obecna władza radzi sobie dobrze i aby sie było czego przyczepić to już czepiają się kanapki z serem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bankiet w ZSI IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.12, 17:59 Siostro naszego prezydenta bądź pokorna... dlaczego jeden z Twoich synów dostał się do USA na staż? lepiej cicho być.... Szczawienko jest małe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Bankiet w ZSI IP: *.play-internet.pl 03.09.12, 19:53 Uczelnia zaprosiła? Czy gmina żydowska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bankiet w ZSI IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.12, 11:49 Kto mieszka w pobliżu ten wie o co chodzi......... Odpowiedz Link Zgłoś