Dodaj do ulubionych

Chcą zamknąć małego Shella

13.09.12, 10:08
Podobno dziś zebranie w tej sprawie. I rzeczywiście, ruch tam jakby mniejszy niż na innych stacjach, bo np. nie ma myjni. Ale mało kto wie, że tylko tam (no może jeszcze na Pieprzyku) obsługa się tak stara, że np. umyją szybki, sprawdzą olej, tankną za nas i nie wiem co jeszcze. Tak więc kobitki i leniwi panowie, jeśli się Wam nie chce robić wyżej wymienionych czynności tankujcie na małym Shellu, bo mi zamkną moją ulubioną stację:)
Obserwuj wątek
    • pozor_vlak Re: Chcą zamknąć małego Shella 13.09.12, 10:31
      wch2010 napisał:

> Ale mało kto wie, że tylko tam (no m
      > oże jeszcze na Pieprzyku) obsługa się tak stara, że np. umyją szybki, sprawdzą
      > olej, tankną za nas i nie wiem co jeszcze.

jeszcze np. potrafią bezczelnie naciągnąć dziadka w dychawicznym fiacie uno na V-pałer racing. Czego byłem świadkiem. Mnie tam nie żal.
      • wch2010 Re: Chcą zamknąć małego Shella 13.09.12, 10:35
        > jeszcze np. potrafią bezczelnie naciągnąć dziadka w dychawicznym fiacie uno na
        > V-pałer racing. Czego byłem świadkiem. Mnie tam nie żal.

faktycznie, afera na miarę Amber Gold
        zamykajmy
        • pozor_vlak Re: Chcą zamknąć małego Shella 13.09.12, 11:08
          wch2010 napisał:

> > jeszcze np. potrafią bezczelnie naciągnąć dziadka w dychawicznym fiacie u
          > no na
          > > V-pałer racing. Czego byłem świadkiem. Mnie tam nie żal.
          >
          > faktycznie, afera na miarę Amber Gold
          > zamykajmy

Nic takiego nie napisałem,ale płakał nie będę.
          A na marginesie- Co jest takiego ekscytującego że pracownik stacji myje ci szyby itp? Marszczysz freda, że na 3 minuty dostałeś od korporacji własnego niewolnika?
          • wch2010 Re: Chcą zamknąć małego Shella 13.09.12, 14:06
            > Nic takiego nie napisałem,ale płakał nie będę.
            > A na marginesie- Co jest takiego ekscytującego że pracownik stacji myje ci szyb
            > y itp? Marszczysz freda, że na 3 minuty dostałeś od korporacji własnego niewo
            > lnika?

łeb mi się marszczy jak czytam takie kulturalne odpowiedzi
            • lekarzspecjalista Re: Chcą zamknąć małego Shella 13.09.12, 15:06
              A czy to nie chodziło o naciąganie i urywanie sobie zniżek z promocji?
              Ta stacja nigdy przecież nie wzbudzała entuzjazmu. I dyskusja na forum też to pokazała. Przyznam się, że też przyglądałem się i tylko czekałem kiedy ją zamkną.
              • ksgzetor Re: Chcą zamknąć małego Shella 13.09.12, 18:13
                Kompresor też tam szwankuje i kół nie można napompować. A propos miłej obsługi ... poproście którąś z pracownic, aby w zimie uzupełniła wam powietrze w kołach :) Mycie szybek to nie wszystko.
                • shellmala Re: Chcą zamknąć małego Shella 13.09.12, 19:37
                  Po pierwsze nawiązując do poprzednich watków jak możesz być świadkiem wlewania do uno V-power Racing jak akurat tego paliwa nie ma na "małym" Shellu. Głupota wyssana z palca. Kompresor szwankuje bo co niektórzy "klienci" nie potrafią sobie sami napompować kółek i wciskają na siłę końcówke od w/w sprzętu. Jeśli chodzi o pompowanie kółek zimą to do cholery nauczyłeś się jeździć to naucz się tankować pompować itd. a pracownice są od obsługi klienta na sklepie a nie na podjeździe. Ludzie palnijcie się w te swoje łepetynki. Może i nie lubicie naszej stacji ale to nie powód żeby aż tak na nią najeżdżać!!!
                  • dr.pierog Re: Chcą zamknąć małego Shella 13.09.12, 21:33
                    Niech obniżą ceny to i ludzie tankować będą
                  • lekarzspecjalista Re: Chcą zamknąć małego Shella 13.09.12, 21:59
                    No, to widzę niczego nie zrozumiałaś.
                    Może jak dostaniesz pracę "na lince" tak jak ci "ludzie" co to się mają "palnąć", to cię nauczy rzetelności i dbania o klienta.
                    forum.gazeta.pl/forum/w,168,133132065,133164572,Za_tydzien_bojkot_kolejnej_stacji_sieciowej.html
                    • shellmala Re: Chcą zamknąć małego Shella 14.09.12, 08:08
                      Czy wg. ciebie dbanie o klienta to napompowanie mu kółek, zatankowanie mu auta?? Akurat tankowanie pojazdu klientom jest w standardzie obsługi klienta na podjeździe, tak samo jak zapytanie o przemycie szyb czy sprawdzenia stanu oleju. Więc bardzo proszę o nie pisanie takich głupot że załoga stacji nie dba o klienta.
                  • lekarzspecjalista Re: Chcą zamknąć małego Shella 13.09.12, 23:43
                    mala: czytamy ze zrozumieniem!!! Nie napisałam że nie pracuję na Shellu, tylko że nie pracuje na stacji na armii krajowej! A poprzednia wypowiedź była ironiczna!!! i proszę mi wtykać że kłamie!! Bo znając życie jesteś typowym forumowiczem który tylko pisze a nic innego nie robi!!!! Dużo gadasz mało robisz! po prostu żal mi cię :)
                    ... no i się skończyła kariera kolejnego forumowego pyskacza ...
                    • shellmala Re: Chcą zamknąć małego Shella 14.09.12, 08:12
                      skąd wiesz czy się skończyła :) to że zamykają jedna stację nie znaczy że osoby z tej zamykanej nie będą pracować na kolejowej :) lol
                  • pozor_vlak Re: Chcą zamknąć małego Shella 14.09.12, 09:32
                    shellmala napisał(a):

> Po pierwsze nawiązując do poprzednich watków jak możesz być świadkiem wlewania
                    > do uno V-power Racing jak akurat tego paliwa nie ma na "małym" Shellu. Głupota
                    > wyssana z palca.

Faktycznie chyba nie ma (przejeżdżalem dzisiaj obok i kuknąłem) w takim razie chodziło o jakiś inny cudowny eliksir dla naiwnych różny od Pb95 tudzież ON.
                    Było to tego lata, w sierpniu raczej, po poludniu, dnia słonecznego zajechałem po szlugi. Dziadek wku...ony awanturował się przy kasie, mówił że nie zapłaci, kobitka za ladą odpowiedziała, że ona tym bardziej bo pracuje za najniższą krajową, a "pistoletowy" coś tam cwaniaczył. Obok jakiś gostek w okularach kupował pomarańczowe coś (fanta, mirinda?). Fiat mógł być ew. Punto pierwszej generacji -ciemnozielony.
                    Nie waż się, ku..., nazywać mnie KŁAMCĄ!

• sceptykk Re: Chcą zamknąć małego Shella 14.09.12, 10:47
                      Byłem tzw. "niefortunnym" klientem tej stacji. Po tankowaniu do pełna podczas ubiegłorocznych mrozów zamarzło mi paliwo (olej napędowy). Ostatnio chciałem zakupić żarówki których nie było itp. Stacja ta nie należy do ulubionych choć nie jestem zwolennikiem zamykania czegokolwiek w Wałbrzychu ...
                    • shellmala Re: Chcą zamknąć małego Shella 14.09.12, 13:07
                      Kłamcą nikogo nie nazwałam.
                      Skoro kupowałeś tylko szlugi więc skąd wiesz jaka była rozmowa przy dystrybutorze??!! byłeś tam przy nich że wiesz że "pistoletowy" wlał na chama w/w paliwo?? Podjazdowy fakt ma za zadanie sprzedać jak największą ilość paliw z rodziny V-power ale na pewno nie robi tego na siłę nie pracuję tam rok i znam ich wszystkich i wiem na co można sobie pozwolić
              • wch2010 Re: Chcą zamknąć małego Shella 14.09.12, 09:03
                Z wszelkim prawdopodobieństwem można stwierdzić, że wśród największych pyskaczy są byli pracownicy i ci, którzy nigdy tam nie tankowali. Nawet taki specjalista jak Ty podejrzewam opiera się na teorii.
                • shellmala Re: Chcą zamknąć małego Shella 14.09.12, 13:10
                  hm możliwe ze najwięcej piszą gadają Ci co mało wiedzą bądź opierają sie o informacje od innych a nie na swoich odczuciach, przypadkach itd...
                  • lekarzspecjalista Re: Chcą zamknąć małego Shella 25.09.12, 19:26
                    Ktoś w lutym (28.12.2012) napisal tak:
                    Już minęło parę dni i jest komplet powodów do zmiany obsady w tej stacji.
                    Być może będzie parę zwolnień, może pojawi się miejsce pracy dla uczciwej osoby?
                    Łatwo w obecnej sytuacji "utracić zaufanie do pracownika" i zatrudnić nowego, bez zachowywania okresu wypowiedzenia.
                    Miejsce wygodne, praca dobra, ciepło i wysoki standard.
                    "A u was w Wałbrzychu podobno pracy brakuje?"
                    Fakt, nadal stacji, w których jest tanie,j znajdzie się parę, ale żeby marka Shell się przebiła w tym mieście, musi być stały poziom.
                    Nie wystarczy przypadkowy nabór "wykonywaczy" lub podejrzanych typków.
                    W takiej lokalizacji powinny być obroty 3x większe.
                    I solennie ci obiecuję, że niedługo będą.

Troską firmy Shell jest by być dobrymi sąsiadami w społecznościach, w których funkcjonuje. Oznacza to coś więcej, niż tylko bezpieczne i czyste prowadzenie naszej działalności: oznacza to także współpracę z lokalnymi społecznościami i podejmowanie działań, które mają na uwadze ich problemy, jak również dzielenie się korzyściami płynącymi z naszej działalności.
                    shellmala! nie odrobiłaś lekcji, pora na wereyfikację!
    • romeksz1 Re: Chcą zamknąć małego Shella 13.09.12, 22:55
      To wina takij małej chudej kierownik ona sie drze na tych ludzi , kilka razy słtszałem ,tragedia jak mozna byc takim nieudolniakiem i w takim miejscu rozwalic biznes ? Co na to SHELL?
      • shellmala Re: Chcą zamknąć małego Shella 14.09.12, 08:04
        No nie jest to wina tej chudej kierowniczki, bo ona tam zarządza, sprawuje by był porządek no i jest pracodawcą. Shell wie o tym wszystkim, bo to góra taką decyzję podjeła. A niestety co niektórzy chyba nie wiedzą co to jest i na czym polega obsługa klienta. Praca na lince a na stacji benzynowej to zupełnie dwie różne sprawy. Ja każdego klienta traktuje z szacunkiem, bo każdy nawet największy gbur zasługuje na szacunek.
        • ukas77 Re: Chcą zamknąć małego Shella 23.09.12, 12:25
          szkoda tej stacji...często tam tankuje
        • lekarzspecjalista Re: Chcą zamknąć małego Shella 23.09.12, 23:04
          Kretyństwo pracowników może być winą kierowniczki.
          Nawet chudej.
          Ale faktycznie nie musi.
          Może być idiopatyczne.
          Na tym szelu wszystko co złe to wg malaszela wina klientów.
          Jak się zamknie szela i postawi lukoil to klienci może nie będą przeszkadzać. A piepszyk to nawet ziemniaki zaniesie na pakie.
          • shellmala Re: Chcą zamknąć małego Shella 24.09.12, 15:09
            OOOOOOO SPECJALISTA się pojawił :)
            Wiesz szkoda mi Ciebie, bo i może rzucasz czasami mądrymi hasłami (pewnie słowniki leżą na stole), aleś głupi jak cep...
            Nie napisałam, że wszystko co złe to wina klientów, czy chudej kierowniczki. Lukoil robi tak samo jak Shell (przynajmniej ten na Podzamczu) zamyka obsługę całodobową, zredukowane są etaty itp, itd...
            PIEPRZYK a nie PIEPSZYK może i zaniesie na pakie ziemniaki i to pewnie takim burakom co Ty.
            • lekarzspecjalista Re: Chcą zamknąć małego Shella 24.09.12, 15:53
              Jak to się mówi?
              Na kim czapka gore?
              Ja nic o tobie nie napisałem, przeczytaj uważnie (skoro odróżniasz błędy w nazwach to wiesz o co "kaman").
              A ty się wijesz jak ... na mękach.
              Piekarski????
          • shellmala Re: Chcą zamknąć małego Shella 24.09.12, 16:10
            lekarzspecjalista napisała:

> Na tym szelu wszystko co złe to wg malaszela wina klientów.

Co nie napisałeś??
            Cały czas się zastanawiam jakim to specjalistą jesteś??
            i chciałabym konfrontacji "na żywo" a nie przez forum, ciekawa jestem czy byłbyś równie mądry co tutaj.
            Zastanawiam się co masz do tej stacji, bo we wcześniejszych postach też nie zbyt miło wyrażałeś się o niej? Co pracownicy/kierowniczka Ci zrobili? Nie mam bladego pojęcia :)
            Nie będę wchodzić w niepotrzebną dyskusję, ale wiedz o tym ze po zamknięciu tak znienawidzonej przez Ciebie stacji część osób będzie bez pracy.
            Zadowolony??
            • pozor_flack Re: Chcą zamknąć małego Shella 24.09.12, 16:40
              > wiedz o tym ze po zamknięciu tak znienawidzonej przez Ciebie stacji część osób będzie bez
              > pracy. Zadowolony??

Pewnie, że zadowolony. I to jak? Przecież sama niedawno pisałaś, że:

to że zamykają jedna stację nie znaczy że osoby z tej zamykanej nie będą pracować na kolejowej :) lol
              • shellmala Re: Chcą zamknąć małego Shella 24.09.12, 21:27
                ok fakt, bo część osób przechodzi tam, ale niestety nie wszyscy. Bo jak łatwo sie domyślić jedna stacja nie zatrudni wszystkich.
            • lekarzspecjalista Oto dlaczego warto zamknąć takiego szela! 24.09.12, 21:39
              Czym?
              Zaczęło się wcześniej gdy ja i moi koledzy byliśmy regularnie tam oszwabiani - nie liczono np punktów zniżkowych za paliwo.
              Jednym z efektów był wątek:
              forum.gazeta.pl/forum/w,168,133132065,133132065,Nie_tankujemy_na_Shellu_w_ten_weekend_.html
              Mam ci przypomnieć twoje wypowiedzi?
              A byłoby inaczej gdyby:
              1. Nie wciskano lewych promocji.
              2. Uczciwie informowano o braku możliwości doliczania punktów.
              3. Życzliwie podchodzono do kierowcy (jakoś na Kolejowej kompresor i myjnia działają!).
              4. Pomagano przy tankowaniu (nie każdy ma ciuch, który może uwalać kurzem zmieszanym z paliwem).
              5. I najważniejsze: OBNIŻONO CENĘ
              • shellmala Re: Oto dlaczego warto zamknąć takiego szela! 25.09.12, 05:24
                to skoro poczułeś się oszukany czemu na bieżąco nie zgłaszałeś swoich uwag?? Smart. Warszawa itp.. Z tego co wiem kiedy klient zgłosił taką sytuację np do Smarta dostał ekstra punkty, a do tego kupon zniżkowy na paliwo
                Nie rozumiem stwierdzenia lewa promocja
                Jeśli chodzi o rabat wystarczy chwila żeby nie było autoryzacji, żyjemy w świecie gdzie wszystko odbywa się przy użyciu komputera
                Każdy klient jest obsłużony z szacunkiem, to że kompresor nie działa no niestety tu akurat nie jest winą pracowników (wciskanie na siłę końcówki od kompresora do swoich kółek) no myjnia fakt nie działa :)
                Zauważ na to że u nas każdy jest obsłużony, czy na kolejowej ktoś spytał się o sprawdzenie stanu oleju w Twoim samochodzie?? nie?? u nas to norma
                obniżono cenę ze względu na to iż kolejowa miała mniejszy obrót sprzedaży paliw V-POWER
                • lekarzspecjalista Re: Oto dlaczego warto zamknąć takiego szela! 25.09.12, 16:51
                  Właśnie, sama sobie odpowiedziałaś.
                  Zgłaszał nasz pełnomocnik.
                  • shellmala Re: Oto dlaczego warto zamknąć takiego szela! 25.09.12, 19:11
                    nie rozumiem stwierdzenia, że sama sobie odpowiedziałam.... na co???
                    Może macie tak fachowego pełnomocnika że nic nie załatwił??
                    czas wymienic go na nowszy model
                    • lekarzspecjalista Re: Oto dlaczego warto zamknąć takiego szela! 25.09.12, 19:14
                      Mądrego to i miło poczytać.
                      Jestem jednak za zarejestrowaniem was.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka