chodzmystad 02.01.13, 11:29 Tu usuwają.. Tu nie pozwalają wyrażać swoich myśli.. Tam nie potrzeba zakładać konta.. Tam można rozmawiać o wszystkim.. Tam admin jest z Wałbrzycha i rozumie problemy tego miasta.. Chodzmy stąd. Forum.Walbrzych.Pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwe33 Droga wolna! 02.01.13, 11:43 chodzmystad napisał(a): > Tu usuwają.. > Tu nie pozwalają wyrażać swoich myśli.. > > Tam nie potrzeba zakładać konta.. > Tam można rozmawiać o wszystkim.. > Tam admin jest z Wałbrzycha i rozumie problemy tego miasta.. I żeby nam to powiedzieć, założyłeś nowe konto - trolu? Może, gdybyś zapoznał się z regulaminem i nie opluwał swoich rozmówców, nie usunięto by Cię? > Chodzmy stąd. Forum.Walbrzych.Pl Odpowiedz Link Zgłoś
chodzmystad Re: Droga wolna! 02.01.13, 13:25 Zaskoczę Cię, ale byłem tylko obserwatorem na tym forum. Nigdy nie miałem konta. Kiedyś używałem tego forum, gdy potrzebowałem uzyskać szybko jakiś informacji o naszym mieście. Ale gdy trzeba było założyć konto - podziękowałem. qwe33 - może Ty masz taki styl bycia, że opluwasz innych, ale ja takich rzeczy nie robiłem i nikt mi nigdy nie usunął konta. A to forum - forum.walbrzych to ciekawa inicjatywa mojego znajomego z klasy podstawowej. Nie utrzymujemy kontaktu ale wspieram go bo to co robi jest naprawdę ciekawe. Może nie do końca szata graficzna ale już mu o tym pisałem na forum. qwe33 napisał: > chodzmystad napisał(a): > > > Tu usuwają.. > > Tu nie pozwalają wyrażać swoich myśli.. > > > > Tam nie potrzeba zakładać konta.. > > Tam można rozmawiać o wszystkim.. > > Tam admin jest z Wałbrzycha i rozumie problemy tego miasta.. > > I żeby nam to powiedzieć, założyłeś nowe konto - trolu? > > Może, gdybyś zapoznał się z regulaminem i nie opluwał swoich rozmówców, nie usu > nięto by Cię? > > > Chodzmy stąd. Forum.Walbrzych.Pl Odpowiedz Link Zgłoś