pozor_vlack Re: Złe, wróciło na Forum 12.03.13, 22:46 Ja juranda cenię, w porównaniu z innymi nie jest taki głupi. Co to jest kaczyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Złe, wróciło na Forum 13.03.13, 19:52 pozor_vlack napisała: > Ja juranda cenię, w porównaniu z innymi nie jest taki głupi. O japie.. dole Ten Ruch Palikota to tęgi umysł. Tam wszyscy są tacy mądrzy hahah. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Złe, wróciło na Forum 13.03.13, 20:34 forummm napisał(a): > pozor_vlack napisała: > > > Ja juranda cenię, w porównaniu z innymi nie jest taki głupi. > > > O japie.. dole Ten Ruch Palikota to tęgi umysł. Tam wszyscy są tacy mądrzy haha > h. -------- Juz większych ćwoków niz w PIS nigdzie nie znajdziesz, to i nawet palikotowcy na tym tle jawia się jak elita intelektu, zreszta nie tylko oni , sadzeniaki z PSL również. Odpowiedz Link Zgłoś
emilek_2005 Re: Złe, wróciło na Forum 14.03.13, 13:53 yann17 napisał: > forummm napisał(a): > > > pozor_vlack napisała: > > > > > Ja juranda cenię, w porównaniu z innymi nie jest taki głupi. > > > > > > O japie.. dole Ten Ruch Palikota to tęgi umysł. Tam wszyscy są tacy mądrz > y haha > > h. > -------- > Juz większych ćwoków niz w PIS nigdzie nie znajdziesz, to i nawet palikotowcy n > a tym tle jawia się jak elita intelektu, zreszta nie tylko oni , sadzeniaki z P > SL również. Prawda jest taka, że ludzi ograniczonych można zlaleźć w każdym ugrupowaniu! Moim zdaniem najwięcej jest ich w PSL i PiSie, ale udowodnić tego nie potrafię i z tej racji sa to moje osobiste spostrzeżenia. Czy złe wróciło na forum - pewnie tak zakładając, że Vlak (z uwagi na ograniczony zasób słownictwa) jest złem samym w sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Złe, wróciło na Forum 14.03.13, 16:55 emilek_2005 napisał: > > Juz większych ćwoków niz w PIS nigdzie nie znajdziesz, to i nawet palikot > owcy n > > a tym tle jawia się jak elita intelektu, zreszta nie tylko oni , sadzenia > ki z P > > SL również. > > Prawda jest taka, że ludzi ograniczonych można zlaleźć w każdym ugrupowaniu! Mo > im zdaniem najwięcej jest ich w PSL i PiSie, ale udowodnić tego nie potrafię i > z tej racji sa to moje osobiste spostrzeżenia. > Czy złe wróciło na forum - pewnie tak zakładając, że Vlak (z uwagi na ograniczo > ny zasób słownictwa) jest złem samym w sobie :) ------- Mamy podobne spostrzeżenia. Te dwa ugrupowania biła na tym polu jedynie śp. Samoobrona. Odpowiedz Link Zgłoś
emilek_2005 Do yann17 14.03.13, 19:58 Ciekawy jestem Twojej opinii - jaki poziom inteligencji może posiadać autor poniższych wypowiedzi: forum.gazeta.pl/forum/w,168,143158971,143158971,Zle_wrocilo_na_Forum.html forum.gazeta.pl/forum/w,168,143182576,143205480,Re_Uroczystosc_przywitania_nowego_Papieza_Franci.html Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Do yann17 14.03.13, 20:04 emilek_2005 napisał: > Ciekawy jestem Twojej opinii - jaki poziom inteligencji może posiadać autor pon > iższych wypowiedzi: > > forum.gazeta.pl/forum/w,168,143158971,143158971,Zle_wrocilo_na_Forum.html > forum.gazeta.pl/forum/w,168,143182576,143205480,Re_Uroczystosc_przywitania_nowego_Papieza_Franci.html --------- Co tu gadać - typowe katolickie kołtuństwo i prostactwo. Na więcej szkoda słów. Do pary dorzuciłbym jeszcze forummma. On jak sie zdenerwuje to wali chrześcijańską miłoscia na ....na odlew, nawet matki Ci nie oszczędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Do yann17 15.03.13, 20:53 yann17 napisał: > > Ciekawy jestem Twojej opinii - jaki poziom inteligencji może posiadać aut > or pon > > iższych wypowiedzi: > > > > forum.gazeta.pl/forum/w,168,143158971,143158971,Zle_wrocilo_na_Forum.html > > forum.gazeta.pl/forum/w,168,143182576,143205480,Re_Uroczystosc_przywitania_nowego_Papieza_Franci.html > --------- > Co tu gadać - typowe katolickie kołtuństwo i prostactwo. Na więcej szkoda słów. > Do pary dorzuciłbym jeszcze forummma. On jak sie zdenerwuje to wali chrześcijań > ską miłoscia na ....na odlew, nawet matki Ci nie oszczędzi. I bardzo dobrze bo jak cie matka wykluła, to powinna cię wychować, a nie żeby się inni z tobą użerali pasożycie świdnicki. Co ty tu w ogóle buraku świdnicki robisz na wałbrzyskim forum ? nie masz swojego forum ? czy już tak macie tak zakorzenione pasożytowanie że nawet do forum się przyklejacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Do yann17 15.03.13, 21:33 forummm napisał(a): href="forum.gazeta.pl/forum/w,168,143182576,143205480,Re_Uroczystosc_przywitania_nowego_Papieza_Franci.html" target="_blank" rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,168,143182576,143205480,Re_Uroczystosc_przywitania_nowego_Papieza_Franci.html</a> > > --------- > > Co tu gadać - typowe katolickie kołtuństwo i prostactwo. Na więcej szkoda > słów. > > Do pary dorzuciłbym jeszcze forummma. On jak sie zdenerwuje to wali chrze > ścijań > > ską miłoscia na ....na odlew, nawet matki Ci nie oszczędzi. > > > I bardzo dobrze bo jak cie matka wykluła, to powinna cię wychować, a nie żeby s > ię inni z tobą użerali pasożycie świdnicki. Co ty tu w ogóle buraku świdnicki r > obisz na wałbrzyskim forum ? nie masz swojego forum ? czy już tak macie tak zak > orzenione pasożytowanie że nawet do forum się przyklejacie ? ===== Moją misją jest by takie ćwoki jak ty i vlack użerali się ze mną. Czym więcej waszej "aktywności" tym większa dla mnie satysfakcja. No to do dzieła parafiańskie ćwoczki. Odpowiedz Link Zgłoś
emilek_2005 Re: Do yann17 16.03.13, 18:07 Ponad 60% europejczyków to ateiści i wyznawcy innych niż katolicyzm religii. Katolicy w Europie stanowią mniejszość, gdyż zrozumieli prawdziwe oblicze KK (obłudę, kult pieniądza, sprzeniewierzenie się naukom Chrystusa). Z tego powodu KK szuka owieczek poza Europą, tam gdzie analfabetów jest najwoęcej, tam gdzie najłatwiej manipulować owieczkami! Czy tego nie dostrzegacie? Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Do yann17 16.03.13, 20:05 emilek_2005 napisał: > Ponad 60% europejczyków to ateiści i wyznawcy innych niż katolicyzm religii. Ka > tolicy w Europie stanowią mniejszość, gdyż zrozumieli prawdziwe oblicze KK (obł > udę, kult pieniądza, sprzeniewierzenie się naukom Chrystusa). Z tego powodu KK > szuka owieczek poza Europą, tam gdzie analfabetów jest najwoęcej, tam gdzie naj > łatwiej manipulować owieczkami! Czy tego nie dostrzegacie? Te 60 % to wyliczyłeś z twoimi nickami które posiadasz czy tak na twoje zyzowate oko ? Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Do yann17 16.03.13, 20:04 > ===== > Moją misją jest by takie ćwoki jak ty i vlack użerali się ze mną. Czym więcej w > aszej "aktywności" tym większa dla mnie satysfakcja. > > No to do dzieła parafiańskie ćwoczki. Pasożycie Świdnicki idź na swoje forum. W ogóle twoje urojenia powinien zbadać lekarz, ale w sumie w Świdnicy to norma to może dlatego cię nikt nie zbadał. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Do yann17 16.03.13, 21:08 forummm napisał(a): > Pasożycie Świdnicki idź na swoje forum. W ogóle twoje urojenia powinien zbadać > lekarz, ale w sumie w Świdnicy to norma to może dlatego cię nikt nie zbadał. Który to emilek? Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Do yann17 16.03.13, 21:12 pozor_vlack napisała: > forummm napisał(a): > > Pasożycie Świdnicki idź na swoje forum. W ogóle twoje urojenia powinien z > badać > > lekarz, ale w sumie w Świdnicy to norma to może dlatego cię nikt nie zba > dał. > > Który to emilek? Ch..j wie tam tyle tych debili Świdnickich mieszka że nie wiadomo który jest który. Odpowiedz Link Zgłoś