Dodaj do ulubionych

Do forummm

16.05.13, 23:07
Dziwi mnie fakt,że wdajesz się w dyskusję z oszołomami typy yann, jurand, emilek itp.
Olej ich -niech nakręcają się wzajemnie w tej ich kretyńskiej ideologii. Zwłaszcza na "gazecie.pl"
Obserwuj wątek
    • yann17 Re: Do forummm 17.05.13, 00:07
      On sam się nakreca , mozna odnieść wrażenie, że to sens jego istnienia. Najlepszym przykładem jest to:

forum.gazeta.pl/forum/w,239,143062888,143062888,Swidnica_patologia_wszystko_o_miescie.html
      Wprawdzie wystepuje pod innym nick'em, ale bez wątpienia to forummm (te same teksty wklejał tutaj)
    • forummm Re: Do forummm 17.05.13, 16:12
      13.wal napisał(a):

> Dziwi mnie fakt,że wdajesz się w dyskusję z oszołomami typy yann, jurand, emile
      > k itp.
      > Olej ich -niech nakręcają się wzajemnie w tej ich kretyńskiej ideologii. Zwłasz
      > cza na "gazecie.pl"

Masz rację na popaprańców życiowych nie ma rady no ale każdy post możemy zgłosić tylko raz :P

Można się z jełopów pośmiać i z ich wsi ten śmieszny janek myśli że wszyscy kochają i uwielbiają Świdnicę to jest objaw narcyzmu. Także od dziś zgłaszamy aby idiotyczne palikotowskie wątki znikały a jak nie to będziemy pisali o blokowanie tych palikotowskich użytkowników i wieśniaków ze Świdnicy.
      • yann17 Re: Do forummm 17.05.13, 16:49
        Kwintesencja PISowskiej mentalności - ktoś wyraża opinię odmienną od mojej - zakablować , ocenzurować, zakazać. I pomyśleć, że te matoły mogą wygrac wybory.
        • 13.wal Re: YANN 18.05.13, 20:34
          Masz rację: Kwintesencja PO-jebanej mentalności - ktoś wyraża opinię odmienną od mojej - za
          kablować , ocenzurować, zakazać. I pomyśleć, że te matoły mogą wygrac wybory.
          • forummm Re: YANN 18.05.13, 20:43
            13.wal napisał(a):

> Masz rację: Kwintesencja PO-jebanej mentalności - ktoś wyraża opinię odmienną
            > od mojej - za
            > kablować , ocenzurować, zakazać. I pomyśleć, że te matoły mogą wygrac wybory.

Nie wydaje mi się aby Ruch palikota banda kretynów coś w nosiła dobrego do społeczeństwa bo widać to na naszym forum jak uprzykrzają ludziom życie. Dla takich degeneratów politycznych to trzeba zamknąć forum, bo forum to nie miejsce na kampanie wyborczą, na tym forum kampanie wyborcze robili już Patryk Wild, i ekipa Rosiaków a teraz nudziarze od Palikota . Z tym że nikt z tamtych nie był tak upierdliwy jak banda palikociaków. Poza tym Ruch Palikociaków pokazał się an referendum jak jeden wypowiadał słowa Jana Pawła II to jest hipokryzja i takich polityków powinni trzymac z daleka od ludzi i internetu.
            • yann17 Re: forummm 18.05.13, 21:58
              Czy ty aesteś aż takim idiotą by każdego kto ma pogląd odmienny od twojego kwalifikować do palikociarzy ?
            • zul_swidnicki Re: YANN 19.05.13, 00:04
              Forummmku kochany nie potrzebujesz czasem słownika? Wydaje mi się, że dostałeś czkawki...
    • 57jurand Re: Do forummm 17.05.13, 20:47
      wyborcza.pl/1,75248,13917499,Ostry_spor_miedzy_duchownymi__Ksiadz_Lemanski_do_Zielinskiego_.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk#ixzz2TTut3tif
      • 57jurand Re: Do forummm 05.08.13, 15:23
        Wyżej wymieniony swojego swojego czasu zarzucił mi rasizm - no to co tu mamy.
        ,,W 2009 r. 200 tyś. Rydzykowych wyznawców Maryi też miała ubaw, gdy toruński redemptorysta
        zażartował z czarnego brata.
        -Kochani, jeszcze Murzyn - wołał z oltarza Rydzyk- Boże , gdzieś ty się nie mył? Choć tutaj bracie !.On się nie mył wcale , zobaczcie.
        Pielgrzymi śmiali się i bili brawo.''
        Brudnym Murzynem okazał się pochodzacy z Togo franciszkanin.
        O co tu chodzi piszą ,,Dyrektor Radia Maryja rasista''

A teraz zapamiętaj sobie co powiedział oj. Rydzyk
        ,, JESTEM człowiekiem i mogę mieć jakąś nieszczęśliwą wpadkę, nawet w tonacji, nawet w minie , ROŻNIE TO MOŻE BYĆ ''
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka