Dodaj do ulubionych

Car pooling

23.11.13, 20:42
Witam,

szukam kierowcy dojeżdżającgo z Wałbrzycha do Świdnicy do pracy, pracującego poniedziałek - piątek w godz. 8:00 - 16:00, w celu wspólnych dojazdów do/z pracy, za opłatą.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt na e-mail walbrzych_swidnica@gazeta.pl

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • walbrzych_swidnica Re: Dojazd do Świdnicy - Car pooling 06.12.13, 21:12
      Halo,

czy nie ma osoby, która mieszka w Wałbrzychu i pracuje w Świdnicy?

Może znacie sąsiada albo macie kuzynkę, etc., którzy chcieli by wspólnie dojeżdżać w sympatycznym towarzystwie, jednocześnie oszczędzając na koszcie paliwa?
      • pozor_vlack Re: Dojazd do Świdnicy - Car pooling 06.12.13, 21:41
        walbrzych_swidnica napisała:
        > czy nie ma osoby, która mieszka w Wałbrzychu i pracuje w Świdnicy?

Jest taki gość ueshiba1980, on szukał klienta do wożenia, tylko jak jesteś katolem to się nie przyznawaj, bo będzie cię woził jak bydło.I wybadaj czy nie jest heterofobem.

forum.gazeta.pl/forum/w,168,147434286,147434286,dojazd_autem_do_pracy_do_Katow_Bielan_Swidnicy.html
        • fryziaw Re: Dojazd do Świdnicy - Car pooling 06.12.13, 22:45
          Ja dojeżdżam ale do Wałbrzycha
          Moi znajomi dojeżdżają autem w 3 ale też do Wałbrzycha
          • walbrzych_swidnica Re: Dojazd do Świdnicy - Car pooling 06.12.13, 23:11
            dobre i to, dzięki :)
        • walbrzych_swidnica Re: Dojazd do Świdnicy - Car pooling 06.12.13, 23:13
          dzięki, godziny trochę nie pasują, bo to Wrocław, niemniej doceniam pomoc
          • pozor_vlack Re: Dojazd do Świdnicy - Car pooling 06.12.13, 23:18
            walbrzych_swidnica napisała:

> dzięki, godziny trochę nie pasują, bo to Wrocław, niemniej doceniam pomoc

Ale ten bezbożnik gotów jechać przez Świdnicę.
            • walbrzych_swidnica Re: Dojazd do Świdnicy - Car pooling 08.12.13, 12:16
              tak, ale on wyjeżdża o 7 z Wałbrzycha, to już ok. 7:30 byłby w Świdnicy, nieco za wcześnie, a z Wrocka wraca o 16:30, to znowu późno.
          • fryziaw Re: Dojazd do Świdnicy - Car pooling 06.12.13, 23:18
            Mogę załatwić tobie koleżankę jeździ sama do Wałbrzycha
            ale z nią strach jechać dlatego ja nie jeżdżę z nią
            • walbrzych_swidnica Re: Dojazd do Świdnicy - Car pooling 08.12.13, 12:17
              ale ta koleżanka jeździ do pracy do Wałbrzycha czy do Świdnicy?
    • fryziaw Re: Car pooling 06.12.13, 23:55
      Nie chcę nic mówić ale w Świdnicy są zwolnienia <> Nauczyciele nie dostają wypłat
      Zwalniają z urzędów i nie tylko <> bardzo dużo osób korzysta z Opieki Społecznej <> jest tragicznie
      • walbrzych_swidnica Re: Car pooling 08.12.13, 12:18
        spoko, damy radę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka