Dodaj do ulubionych

Do cholery jasnej co się tutaj dzieje

20.02.14, 03:09
Czy ktoś może utemperować tych kretynów.
Ile można czytać ich głupawki.
Jakaś kretynka lansuje się jakimś Wildem
Opisuje choroby swojego dziecka a jednocześnie się śmieje.
Przecież to jest jakieś chore
Następny kretyn pisze o kościołach
Inny kretyn jakieś wiersze wkleja.

Jeszcze inny kretyn zakłada wątki o jakimś Wildzie
Ludzie czy Wy siebie nie czytacie
Istne dno i patologia
Inaczej się tego nie da określić
Po prostu żenada
Obserwuj wątek
    • forummmm Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 07:18
      No to wracaj fryziu do Świdnicy
      • ankaskakanka14 Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 09:14
        Masz rację ściągnął do poziomu i pokonał doświadczeniem i od rana na posterunku hi hi
    • ankaskakanka14 Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 09:27
      A Ty widać podłapałeś temat od innego kretyna - uśmiecha się na myśl o swoim dziecku -> normalna sprawa tylko skończony debil idiota mógł pomyśleć zinterpretować inaczej - może jego bawi choroba własnego dzieciaka skoro mi to zarzuca? Tak,tak to raczej tylko idiota kretyn skończony :))) I zdaje sie nie czytałeś ze zrozumieniem - choroba jak choroba - opisywałam jak obecny prezio traktuje innych ludzi / dzieci / jakie pojecie ma o ekonomi itp.itd. naraża innych podatników na straty poprzez swoje nieludzkie,głupie,nikczemne decyzje - precz z takim prezydentem,a najśmieszniejsze,ze przypisuje sobie zasługi,że z naszych podatków wyremontował drogi ha ha ha -> ave cezar ;) no faktycznie wyczyn - wyremontowanie dróg czy zbudowanie mieszkań z PIENIĘDZY NASZYCH PODATNIKÓW ! Niech sie czymś naprawdę wykaże i zlikwiduje składowisko czy bezrobocie.
      • ankaskakanka14 Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 09:44
        A najbardziej sie ośmieszył remontując filharmonię czy budując basen - przy bezrobociu 35% kogo na takie rozrywki stać? Tych korzystających z MOPS czy tych co pracują za 1000-1200zł / 70% pracujących za ta najniższą krajową / ha ha ha no faktycznie ekonomista z niego ja trala la i jeszcze przyczepił sie do starej kopalni - jakby nie rozumiał,że nikt nie przyjedzie do grajdołu gdzie azbest hula i płoną odpady niebezpieczne.
      • fryziaw Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 10:47
        Ja Cię kobieto proszę zrób z sobą porządek
        Po prostu ogarnij się z tym co robisz
        Piszesz w każdym wątku to samo
        Zachowujesz się jak kretynka.
        Najgorsze jest to jak piszesz o chorym dziecku uśmiechając się
        po prostu mi jako kobiecie i człowiekowi wstyd za Ciebie.
        Która normalna matka pisała by o swoim dziecku i się uśmiechała
        Albo który normalny człowiek uśmiechał by się z choroby dziecka.
        Jeszcze jedno pytanie czy Ty jesteś uzależniona od forum.

Z tego co można przeczytać masz kilkoro dzieci
        więc nie jesteś pierwszej młodości
        a twoje zachowanie jest gorsze niż gó...arza z rynsztoku.
        Na kobietę dorosłą i mającą dzieci zachowujesz się nieodpowiednio
        Mam nadzieję że to nie wpływa na zaburzenia pełnienie twoich ról społecznych
        m.in. jako matki

ankaskakanka14 napisała:

> A Ty widać podłapałeś temat od innego kretyna - uśmiecha się na myśl o swoim dz
        > iecku -> normalna sprawa tylko skończony debil idiota mógł pomyśleć zinterp
        > retować inaczej - może jego bawi choroba własnego dzieciaka skoro mi to zarzuca
        > ? Tak,tak to raczej tylko idiota kretyn skończony :))) I zdaje sie nie czytałeś
        > ze zrozumieniem - choroba jak choroba - opisywałam jak obecny prezio traktuje
        > innych ludzi / dzieci / jakie pojecie ma o ekonomi itp.itd. naraża innych podat
        > ników na straty poprzez swoje nieludzkie,głupie,nikczemne decyzje - precz z tak
        > im prezydentem,a najśmieszniejsze,ze przypisuje sobie zasługi,że z naszych poda
        > tków wyremontował drogi ha ha ha -> ave cezar ;) no faktycznie wyczyn - wyr
        > emontowanie dróg czy zbudowanie mieszkań z PIENIĘDZY NASZYCH PODATNIKÓW ! Niech
        > sie czymś naprawdę wykaże i zlikwiduje składowisko czy bezrobocie.
        • ankaskakanka14 Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 10:56
          Przeloguj się,bo z tym nickiem Ci nie do twarzy :)))
      • edekzzedek Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 13:51
        ankaskakanka14 napisała:

> A Ty widać podłapałeś temat od innego kretyna - uśmiecha się na myśl o swoim dz
        > iecku -> normalna sprawa tylko skończony debil idiota mógł pomyśleć zinterp
        > retować inaczej - może jego bawi choroba własnego dzieciaka skoro mi to zarzuca
        > ? Tak,tak to raczej tylko idiota kretyn skończony :))) I zdaje sie nie czytałeś
        > ze zrozumieniem - choroba jak choroba - opisywałam jak obecny prezio traktuje
        > innych ludzi / dzieci / jakie pojecie ma o ekonomi itp.itd. naraża innych podat
        > ników na straty poprzez swoje nieludzkie,głupie,nikczemne decyzje - precz z tak
        > im prezydentem,a najśmieszniejsze,ze przypisuje sobie zasługi,że z naszych poda
        > tków wyremontował drogi ha ha ha -> ave cezar ;) no faktycznie wyczyn - wyr
        > emontowanie dróg czy zbudowanie mieszkań z PIENIĘDZY NASZYCH PODATNIKÓW ! Niech
        > sie czymś naprawdę wykaże i zlikwiduje składowisko czy bezrobocie.

Witaj droga Sol77 skoro się uśmiechasz to do kogo masz pretensje :) jak Cię widzą tak Cię piszą :)
    • zauroczonaewa Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 11:00
      oj jemu sie wydaje,ze to forum istnieje tylko po to aby wychwalać 'prezia' inne wpisy sa głupie,kretyńskie i jeżeli ktoś nie pisze pod prezia to ma się ogarnąć ! to może lepiej zlikwidować to forum skoro można tylko same superlatywy wychwalające b u r d e l jaki mamy w mieście ?
      • zauroczonaewa Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 11:07
        forum ty jesteś tak durny,ze nie rozpoznajesz nawet czasów,którymi operowała anka a ty fryziaw nie koncentruj się personalnie na użytkowaniach bo sam tym sposobem robisz b u r d e l
      • fryziaw Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 11:13
        W ogóle nic do Ciebie nie dotarło
        Wypowiedzi kompletnie bez ładu i merytoryki
        Dalej się pogrążasz kretynizmem

zauroczonaewa napisała:

> oj jemu sie wydaje,ze to forum istnieje tylko po to aby wychwalać 'prezia' inne
        > wpisy sa głupie,kretyńskie i jeżeli ktoś nie pisze pod prezia to ma się ogarną
        > ć ! to może lepiej zlikwidować to forum skoro można tylko same superlatywy wych
        > walające b u r d e l jaki mamy w mieście ?
        • ankaskakanka14 Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 11:18
          Weź sie odczep kolego,bo Ty się pogrążasz przypinając personalnie odwracając uwagę od "cezara" hi hi i jego poczynań i to w bardzo nieudolny sposób.
          Idź se popisz z forummm - mało mnie interesuje co masz do powiedzenia w moim temacie - atakujesz bo niepochlebnie wyrażam się o preziu.Koniec pyskówki :)))
          • fryziaw Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 11:46
            Temat dotyczy twojego podejścia
            Tego co piszesz o własnych dzieciach
            Jednocześnie głupio uśmiechając się
            To nie jest normalne zachowanie u kobiety i matki
            Mi się wydaje że Ty nie jesteś przygotowana do pełnienia ról społecznych.

Która normalna matka robi sobie żarty i podśmiechujki z choroby dziecka
            Ja się zastanawiam czy u ciebie w domu jest wszystko w porządku
            Czy nie potrzeba interwencji kogoś z MOPS - u lub innej instytucji.
            Dla mnie jest to dziwne zachowanie matki która pisze o chorobie dziecka
            potem dalej wstawia znaki radości i jakieś chichy chachy.

Jest to nienormalne zachowanie
            a już o twoich dalszych głupawkach nie wspominam.
            Twoje wypowiedzi też wiele dają do życzenia i chodzi o twój styl wypowiedzi
            Jeżeli tego nie rozumiesz to już naprawdę musi być źle.

ankaskakanka14 napisała:

> Weź sie odczep kolego,bo Ty się pogrążasz przypinając personalnie odwracając uw
            > agę od "cezara" hi hi i jego poczynań i to w bardzo nieudolny sposób.
            > Idź se popisz z forummm - mało mnie interesuje co masz do powiedzenia w moim te
            > macie - atakujesz bo niepochlebnie wyrażam się o preziu.Koniec pyskówki :)))
            • ankaskakanka14 Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 11:59
              A mnie się wydaje,ze to nie Twój interes mojego podejścia - poczytaj neta porozmawiaj z innymi w realnym świecie - gwarantuję,ze usłyszysz to samo :))) no chyba,ze jesteś oderwany od rzeczywistości? W takim układzie polecam dr. Burka Paweł ponoć dobry :)))
              Podśmiechujki to se robię z ekonomii prezia - według mnie nie mająca nic wspólnego z logicznym rozumowaniem oraz znajomością podstawowych praw ekonomii - co do pań z MOPS? hmm zdaje sie jedna już była i co? Ano goowno ale próbuj,próbuj :))) Ja zadzwonię do swojej P. adwokat - wciskanie choroby psychicznej jest ...... przemocą psychiczną :))) Jeszcze coś ?- wolałabym porozmawiać na tutejszym forum o nielogicznych posunięciach Szełemeja, o korupcji w PO itp. itd. to chyba tematy interesujące internautów,a nie moje podejście do dzieci hi hi - starczy czy jeszcze.Proponuję Ci ogarnąć się bo głupoty wypisujesz i to pod publikę.
              • zauroczonaewa Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 12:10
                Masz tu na forum klasyczny przykład :

Naiwne próby zastosowania metody falsyfikowalności Karla Poppera.
                Sugerowanie choroby psychicznej (metoda stalinowska)
                Tarcza antysemityzmu i poprawności politycznej.
                Sprowadzanie do absurdu.
                sladamiprawdy.i365.pl/readarticle.php?article_id=106

• fryziaw Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 12:15
                  Gdzie tutaj jest napisane coś o chorobie psychicznej
                  Pełnienie ról społecznych i ich zaburzenia nie muszą wynikać z choroby psychicznej.
                  Czy Ty wiesz co to jest Rola Społeczna.

zauroczonaewa napisała:

> Masz tu na forum klasyczny przykład :
                  >
                  > Naiwne próby zastosowania metody falsyfikowalności Karla Poppera.
                  > Sugerowanie choroby psychicznej (metoda stalinowska)
                  > Tarcza antysemityzmu i poprawności politycznej.
                  > Sprowadzanie do absurdu.
                  > sladamiprawdy.i365.pl/readarticle.php?article_id=106
                  >
                  >
                  • ankaskakanka14 Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 12:18
                    fryziaw napisał(a):

> Gdzie tutaj jest napisane coś o chorobie psychicznej
                    > Pełnienie ról społecznych i ich zaburzenia nie muszą wynikać z choroby psychicz
                    > nej.
                    > Czy Ty wiesz co to jest Rola Społeczna.

tak, sam prezio mi to uświadomił swoją postawą - a teraz jakie trzeba mieć zaburzenia psychiczne aby drugiemu człowiekowi / dziecku / odmówić pomocy?
                    • ankaskakanka14 Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 12:19
                      Czy to przypadkiem nie jest psychopatia? / brak uczuć wyższych - empatii? /
                    • fryziaw Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 12:23
                      Na prawdę kobieto przestań zachowywać się jak kretynka
                      Nie wciągaj mnie w swoje dyskusje na temat jakiegoś prezia i Wilda
                      Mniej jakiś swój poziom

ankaskakanka14 napisała:

> fryziaw napisał(a):
                      >
                      > > Gdzie tutaj jest napisane coś o chorobie psychicznej
                      > > Pełnienie ról społecznych i ich zaburzenia nie muszą wynikać z choroby ps
                      > ychicz
                      > > nej.
                      > > Czy Ty wiesz co to jest Rola Społeczna.
                      >
                      > tak, sam prezio mi to uświadomił swoją postawą - a teraz jakie trzeba mieć zab
                      > urzenia psychiczne aby drugiemu człowiekowi / dziecku / odmówić pomocy?
                      >
                      >
                      • ankaskakanka14 Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 12:30
                        Znajduje sie na forum od paru godz. i chce porządek robić -> ha ha ha a spadaj Ty w buraki :)))
                        • fryziaw Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 12:48
                          Ty dalej swoje
                          Kobieto twoje zachowanie jest nieodpowiednie
                          rozumiesz to
                          Twoje zachowanie jest nieakceptowane przez społeczność

ankaskakanka14 napisała:

> Znajduje sie na forum od paru godz. i chce porządek robić -> ha ha ha a spa
                          > daj Ty w buraki :)))
                          • ankaskakanka14 Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 13:21
                            Twoje również - nie widzisz tego? Teraz juz zszedłeś z dzieciaka na zachowanie społeczne? A kim ty jesteś aby to oceniać? Bogiem? Pisze Ci po raz któryś po dobroci odczep się od mojej osoby,bo pod nękanie podciągnę !
                            • fryziaw Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 13:45
                              Jak na razie widzę że Ty jesteś problemem na tym forum
                              Opisywanie twojego dziecka i innych rzeczy przez Ciebie to nic innego jak zachowanie społeczne
                              Zachowanie społeczne nieakceptowane przez innych użytkowników.
                              Jeżeli wypowiadasz się publicznie na forum
                              to mniej na uwadze reakcję społeczności.

A podciągnąć to sobie możesz portki żeby Tobie nie spadły.

Ostatni raz Cię proszę o zachowanie norm społecznych akceptowanych przez społeczność
                              oraz trochę więcej taktu i kultury osobistej której Ci stanowczo brakuje.
                              Pomijam już nieprzestrzeganie przez Twoją osobą regulaminu gazety.pl

ankaskakanka14 napisała:

> Twoje również - nie widzisz tego? Teraz juz zszedłeś z dzieciaka na zachowanie
                              > społeczne? A kim ty jesteś aby to oceniać? Bogiem? Pisze Ci po raz któryś po do
                              > broci odczep się od mojej osoby,bo pod nękanie podciągnę !
                              • edekzzedek Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 14:00
                                fryziaw napisał(a):

> Jak na razie widzę że Ty jesteś problemem na tym forum
                                > Opisywanie twojego dziecka i innych rzeczy przez Ciebie to nic innego jak za
                                > chowanie społeczne
                                > Zachowanie społeczne nieakceptowane przez innych użytkowników.
                                > Jeżeli wypowiadasz się publicznie na forum
                                > to mniej na uwadze reakcję społeczności.

> A podciągnąć to sobie możesz portki żeby Tobie nie spadły.
                                >
                                > Ostatni raz Cię proszę o zachowanie norm społecznych akceptowanych przez społec
                                > zność
                                > oraz trochę więcej taktu i kultury osobistej której Ci stanowczo brakuje.
                                > Pomijam już nieprzestrzeganie przez Twoją osobą regulaminu gazety.pl
                                >
                                • edekzzedek Sol77 vel ankaskakanka14 20.02.14, 14:09
                                  Panno Sol77 witam panienkę ponownie :)

Dalej ośmieszasz się na forum :)

Zapoznaj się co to są Role Społeczne i je przestrzegaj :)

portalwiedzy.onet.pl/45339,,,,rola_spoleczna,haslo.html
                                  Rola społeczna,

1) system oczekiwań dotyczących przewidywanych zachowań człowieka wobec grupy, w której zajmuje on określoną pozycję. Rola społeczna wyznacza wówczas zespół reguł, norm i wzorów postępowania.

2) system stałych zachowań osobnika, zgodnych z systemem oczekiwań i wzorów społecznych. W różnych grupach istnieje wiele rozmaitych ról (np. w rodzinie rola ojca, matki, brata itp.). Pełnienie ich jest ważnym czynnikiem regulującym zachowanie jednostki i kształtującym jej postawy.

_______________________________________________________________________
                                  Jak można pomylić rolę społeczną z chorobą psychiczną :) takie rzeczy tylko ania potrafi
                              • ankaskakanka14 Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 14:30
                                fryziaw napisał(a):

> Pomijam już nieprzestrzeganie przez Twoją osobą regulaminu gazety.pl
                                To pisz o bana - opisywać będę jak zostało potraktowane moje dziecko przez obecnego prezydenta - czy komuś się to podoba czy nie - i w poważaniu mam w takim układzie "normy społeczne" - niech sie pierw elita dostosuje / zwłaszcza do konstytucji,która jest najwyższym prawem w naszym kraju /,a dopiero potem od pospólstwa wymaga,a Tobie fryziaw raz jeszcze - Twoje ataki przyjmuję jako nękanie.
                                Dowal mi bana ha ha ha zamknij buzie ale to i tak nie zmieni faktu,co osoba bez współczucia,wyrachowana zafundowała mojemu dziecku / ma nadzieję,ze tylko mojemu /
                          • edekzzedek Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 13:59
                            fryziaw napisał(a):

> Ty dalej swoje
                            > Kobieto twoje zachowanie jest nieodpowiednie
                            > rozumiesz to
                            > Twoje zachowanie jest nieakceptowane przez społeczność
                            >
                            > ankaskakanka14 napisała:
                            >
                            > > Znajduje sie na forum od paru godz. i chce porządek robić -> ha ha ha
                            > a spa
                            > > daj Ty w buraki :)))

Nareszcie jej ktoś powiedział prawdę.

_______________________________________________________________
                            Do niektórych można mówić jak do słupa, a słup jak pupa.
                • edekzzedek Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 13:56
                  zauroczonaewa napisała:

> Masz tu na forum klasyczny przykład :
                  >
                  > Naiwne próby zastosowania metody falsyfikowalności Karla Poppera.
                  > Sugerowanie choroby psychicznej (metoda stalinowska)
                  > Tarcza antysemityzmu i poprawności politycznej.
                  > Sprowadzanie do absurdu.
                  > sladamiprawdy.i365.pl/readarticle.php?article_id=106
                  >
                  >

Padłem z krzesła i śmieje się :)

_________________________________________________________________
                  Czy człowiek rodzi się głupim ? czy głupotę nabywa ? o to jest pytanie
              • fryziaw Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 12:13
                Właśnie jest to mój interes
                Nas wszystkich interes
                Jeżeli publicznie piszesz takie rzeczy niepokojące na temat dzieci
                to mniej na uwadze że spotkasz się z reakcją ludzi.
                Twoje wypowiedzi wzbudziły podejrzenia co do twojej osoby.
                Co do pełnienia przez ciebie ról społecznych.

Także nie licz na to że ktoś Tobie będzie przytakiwał.
                Co do pogaduszek to nie każdy musi mieć ochotę
                na rozmowy z tobą i tematach które Ciebie kręcą.

ankaskakanka14 napisała:

> A mnie się wydaje,ze to nie Twój interes mojego podejścia - poczytaj neta poroz
                > mawiaj z innymi w realnym świecie - gwarantuję,ze usłyszysz to samo :))) no chy
                > ba,ze jesteś oderwany od rzeczywistości? W takim układzie polecam dr. Burka Paw
                > eł ponoć dobry :)))
                > Podśmiechujki to se robię z ekonomii prezia - według mnie nie mająca nic wspóln
                > ego z logicznym rozumowaniem oraz znajomością podstawowych praw ekonomii - co d
                > o pań z MOPS? hmm zdaje sie jedna już była i co? Ano goowno ale próbuj,próbuj :
                > ))) Ja zadzwonię do swojej P. adwokat - wciskanie choroby psychicznej jest ....
                > .. przemocą psychiczną :))) Jeszcze coś ?- wolałabym porozmawiać na tutejszym f
                > orum o nielogicznych posunięciach Szełemeja, o korupcji w PO itp. itd. to chyb
                > a tematy interesujące internautów,a nie moje podejście do dzieci hi hi - starcz
                > y czy jeszcze.Proponuję Ci ogarnąć się bo głupoty wypisujesz i to pod publikę.
                • ankaskakanka14 Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 12:16
                  No to doginaj do MOPS - powodzenia :))) W moim interesie leży aby inne dzieci nie były okaleczane przez podłe osoby zasłaniające się limitami NFZ :))) Wystarczy,ze moje zostało :)))
        • l0ngle0n Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 11:49
          fryziaw napisał(a):

> W ogóle nic do Ciebie nie dotarło
          > Wypowiedzi kompletnie bez ładu i merytoryki
          > Dalej się pogrążasz kretynizmem
          >
          > zauroczonaewa napisała:
          >
          > > oj jemu sie wydaje,ze to forum istnieje tylko po to aby wychwalać 'prezia
          > ' inne
          > > wpisy sa głupie,kretyńskie i jeżeli ktoś nie pisze pod prezia to ma się
          > ogarną
          > > ć ! to może lepiej zlikwidować to forum skoro można tylko same superlatyw
          > y wych
          > > walające b u r d e l jaki mamy w mieście ?

Bardzo nie lubię wstawiać się w dyskusje w których pojawia się skakanka bo to tak jakbym wrzucił swojego nicka w goowno. Kobieto, masz prawo do swojego zdania, jakie by ono nie było, ale na litość Boską, zapanuj nad bałaganem który masz w głowie bo krzywdzisz siebie i forumowiczów.
          • zauroczonaewa Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 12:02
            l0ngle0n napisał(a):

>
            > Bardzo nie lubię wstawiać się w dyskusje w których pojawia się skakanka bo to
            > tak jakbym wrzucił swojego nicka w goowno. Kobieto, masz prawo do swojego zdani
            > a, jakie by ono nie było, ale na litość Boską, zapanuj nad bałaganem który mas
            > z w głowie bo krzywdzisz siebie i forumowiczów.

Ty i Twój bałagan w głowie mający odzwierciedlenie w postach tez jest dość spory.Zdaje się,że już kilku forumowiczów Ci to wygarnęło.
            • l0ngle0n Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 12:30
              zauroczonaewa napisała:

> l0ngle0n napisał(a):
              >
              >
              > >
              > > Bardzo nie lubię wstawiać się w dyskusje w których pojawia się skakanka
              > bo to
              > > tak jakbym wrzucił swojego nicka w goowno. Kobieto, masz prawo do swojego
              > zdani
              > > a, jakie by ono nie było, ale na litość Boską, zapanuj nad bałaganem któ
              > ry mas
              > > z w głowie bo krzywdzisz siebie i forumowiczów.
              >
              >
              > Ty i Twój bałagan w głowie mający odzwierciedlenie w postach tez jest dość spor
              > y.Zdaje się,że już kilku forumowiczów Ci to wygarnęło.

Uznajmy, że kilku to więcej niż 2. Podaj 3 przykłady a będę Ci bardziej niż wdzięczny:)
    • roxxane Re: Do cholery jasnej co się tutaj dzieje 20.02.14, 14:23
      więcej mama nie miała?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka