Dodaj do ulubionych

PIS stracił mój głos....

06.03.14, 10:53
Joachim Brudziński (PiS), pytany czy PiS będzie się domagał powrotu do obowiązkowej służby wojskowej. - Moim zdaniem sytuacja, gdy mamy samych wodzów, a Indian zbyt mało, musi zostać przemyślana na nowo - dodał Brudziński.

Z Prezesem to ja mogę robić PEACE, ale uganiać się po krzakach nie zamierzam....

www.tvn24.pl/nie-dla-armii-ktora-miesci-sie-na-stadionie-narodowym-wroci-obowiazkowa-sluzba-wojskowa,404946,s.html
Obserwuj wątek
    • pozor_vlak Re: PIS stracił mój głos.... 06.03.14, 11:18
      > Z Prezesem to ja mogę robić PEACE, ale uganiać się po krzakach nie zamierzam
      > ....

Tjaaaa.... i wylazła ciota z patryjota.

Ja odsłużyłem zestaw obowiązkowy i dwa lata służby nadterminowej i teraz tutaj ojczyzną i patriotyzmem gęby sobie nie muszę wycierać. I ty też przestań to robić , bo widzę żeś dupek.
      • awakener Re: PIS stracił mój głos.... 06.03.14, 11:55
        Oczywiście że dupek i to z gatunku tych w kieckach tudzież tych, których w przedziale życia 18 - 21 nie wsadzono w kamasze i dając ostro w dupę nie spuszczono im adrenaliny gdzieś na poligonie. Efekt taki, że to właśnie najczęściej w tym przedziale wiekowym rozwydrzone tałatajstwo wytraca dzisiaj energię latając z bejsbolami nawalając się na ulicach i po stadionach.
        • pozor_vlack Re: PIS stracił mój głos.... 06.03.14, 12:41
          pozor_vlak napisał(a):
          >Ja odsłużyłem zestaw obowiązkowy i dwa lata służby nadterminowej i teraz tutaj ojczyzną i patriotyzmem gęby sobie nie muszę wycierać....

Domyślałem się, że twoje przemyślenia artykułowane na Forum mają swoje podłoże....

PS
          Ciekawy byłem reakcji miejscowego dyżurnego idioty na mój post....i jest.
          Brawo, wiedziałem, że skrycie popierasz zarówno Pana Brudzińskiego, jak i Pana Maciarewicza.
          Oczywiście , że powszechna służba wojskowa jest konieczna. Mając już sprawne oddziały kiboli, a w przyszłości sprawną armię, takie cymbały jak ty , będziemy mogli wziąć na tzw." dwa baty".
          • awakener Re: PIS stracił mój głos.... 06.03.14, 15:16
            Ciekawy byłem reakcji miejscowego dyżurnego idioty na mój post....i jest.
            Brawo, wiedziałem, że skrycie popierasz zarówno Pana Brudzińskiego, jak i Pana Maciarewicza.
            Oczywiście , że powszechna służba wojskowa jest konieczna. Mając już sprawne oddziały kiboli, a w przyszłości sprawną armię, takie cymbały jak ty , będziemy mogli wziąć na tzw." dwa baty".

... trysnął ripostą na miarę swojej szczątkowej nteligencji, naczelny imbecyl zakorzeniony trwale na Forum Wałbrzych.
            • 57jurand Re: PIS stracił mój głos.... 21.03.14, 21:20
              www.wprost.pl/ar/440803/Poslowie-Palikota-podrywali-poslow-PiS-na-basenie/
              Ciekawe który taki ponętny?
              • arek354 Re: PIS stracił mój głos.... 22.03.14, 09:03
                > Ciekawe który taki ponętny?

A nie interesuje cię, którzy to tacy zboczeni?
                • qwe33 Masz rację 22.03.14, 15:30
                  arek354 napisał:

> A nie interesuje cię, którzy to tacy zboczeni?

Trzeba być totalnym "zbokiem", żeby zadawać się z PiSiorami.
                  • 57jurand Re: Masz rację 25.03.14, 19:44
                    wyborcza.pl/1,75478,15676024,Kaminski_o_rezygnacji_kandydatow_PO___Pewnie_bylem.html
                    Kochaś od PINOCHETA .
          • feldkuratkatz99 Re: PIS stracił mój głos.... 21.10.14, 00:52
            Kibole są sprawni inaczej , a już rodzimi to albo kwalifikują się do Stronia albo Czarnego Boru.
            • burvil Re: PIS stracił mój głos.... 30.10.14, 17:21
              ,,Jestem ateistą. Obserwacja życia i doświadczenie lekarskie utwierdzają mnie, że Boga nie ma. Ja pochodzę z katolickiej rodziny. Był taki okres w moim dzieciństwie, kiedy wierzyłem w Boga. Potem zacząłem się nad tym wszystkim zastanawiać i z tego zastanowienia wynikło, że nie wierzę w to wszystko''.
              Jedyny człowiek w PIS ktorego szanowałem.A choćby z tego powodu - razem walczyliśmy z tą samą chorobą i w tym samym czasie byliśmy operowani . Prof. Zbigniew Religa mój szacunek dla pana pamięci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka