Dodaj do ulubionych

jazda konna walbrzych okolice

29.10.14, 19:00
Gdzie mozna sie nauczyc jezdzic konno w walbrzychu albo okolicach np jedlina lub boguszow? bylam w kilku miejscach ale w książu jest straszny balagan i nie umiem sie z nikim dogadac, za palmiarnia taka stajnia to w zimie sie chyba na zewnatrz jezdzi, a za rondem kolo strefy jest jakas nienormalna baba i sie zapisac nie mozna. na białym kamieniu cos jeszcze jest ale tam bylam i prowadzi bardzo mloda dziewczyna i nie sadze zeby miala juakiekolwiek doswiadczenie, poza tym tam jest bardzo duzo malych dzieci a ja dorosla jestem. Niby pelno jest jakis stajni i osrodkow ale tak naprawde to nic nie mozna wybrac. Zawsze marzyłam o takim sporcie, i mam juz czas moglabym sie zapisac na lekcje ale gdzie???????
Obserwuj wątek
    • lonio22 Re: jazda konna walbrzych okolice 30.10.14, 12:21
      Dworzysko w Szczawnie
    • hopex Re: jazda konna walbrzych okolice 30.10.14, 19:15
      Oprócz Dworzyska w Szczawnie masz jeszcze Namlikowo czyli ośrodek prowadzony przez rodzinę Namlików w Świebodzicach-Cierniach. Na samym końcu dzielnicy Ciernie jest ich 'rancho'
      • awakener Re: jazda konna walbrzych okolice 30.10.14, 20:04
        Ale jeśli "Dworzysku" lub rodzinie Namlików nawstawiasz w internecie tak jak poprzednikom, to pozostanie ci jedynie rozpocząć naukę jazdy konnej przy pomocy konika na biegunach.
        • loneliness77 Re: jazda konna walbrzych okolice 30.10.14, 21:41
          konik na biegunach.... dobre :D
        • 3koniczynka67 Re: jazda konna walbrzych okolice 01.11.14, 09:12
          co nawstawiasz? przeciez prawde napisalam tak jest naprawde. W Ksiazu kilka razy probowalam i albo nie mozna bylo znalesc instruktora albo jakies nastolatki a chyba nastolatki to nie sa instruktorzy? no nie wiem. nikt mi niczego nie pokazal, a chyba zeby sie nauczyc jezdzic konno to trzeba najpierw konia wyczyscic a jak sie nie umie to potem tylko sie drą. W lubiechowie mi sie podobalo ale jest jesien i szybko ciemno, zaraz bedzie zima i przeciez nie da sie jezdzic na zewnatrz? chyba? Ta stajnia za rondem na strefie bardzo ladna, hala jest i piekna no ale bylam tam pare razy i zapisanie sie na jakakolwiek jazde to jakas masakra, baba ma wszystkie godziny zajete a jak sie dzwoni tego 20-go zaraz po dziesiatej to JUZ sa zajete na caly miesiac!!! to co, mam sie umawiac w pazdzierniku na styczen? Nie wiem, sprobuje w dworzysku, ale tam długo nie bylo prowadzonej szkoły? W kazdym razie dziekuje za informacje.
    • loneliness77 Re: jazda konna walbrzych okolice 30.10.14, 21:40
      Ta "nienormalna baba" to doskonały trener i ujeżdżeniowiec. Pewnie nie udało się zapisac bo tyle jest chetnych że ustawiaja się kolejki do kazdej godziny, ponadto zapisy są zawsze 20-go kazdego miesiąca od godziny 10tej. Warto się dobijać bo to najlepszy trener w Wałbrzychu i okolicach.......... poza tym bardzo bezpieczne konie.
      Z tego co wiem jeszcze w Boguszowie jest stajnia rekreacyjna, tylko nie potrafię powiedziec adresu bo nie jeżdżę tam.
      jest jeszcze Szymanów, Jaskulin i dalej Strzegom.

• newonly Re: jazda konna walbrzych okolice 01.11.14, 09:55
      Może Tobie innego konia potrzeba?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka