Dodaj do ulubionych

jedlina zdrój- wybory

01.11.14, 06:32
rządy orpla i fedoruka skończyły się 9mln długiem,przy budżecie miasta 14mln zł...-szkoda,że za swoje decyzje nie odpowiadają...-to mieszkańcy mają teraz ten dług do spłacenia,nie oni,i nie radni orpla,którzy podnosili rączki na każdy głupi,czy mądry pomysł orpla...
Obserwuj wątek
    • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 06:39
      mam nadzieję,że przegrają te wybory,bo jeśli nie,to czekają nas-mieszkańców straszne podwyżki za wszystko...
      • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 06:46
        napisał pan burmistrz,że odnowi kolej między jedliną,a świdnicą,,i zaasfaltował przejazd kolejowy w glinicy...-kłamca...-ale z drugiej strony,po co komu takie połączenie kolejowe?...wydawanie kasy na bzdury,i tak nikt tym pociągiem jeździł nie będzie...
        • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 06:51
          remontujcie domy,panie orpel,a nie szukaj pan,kto czasami z pana przeciwników

pracuje na czarno...-proponuję w tym temacie poszperać wśród swoich kandydatów na radnych...tam wielu ludzi pracuje na czarno...
          • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 07:01
            chodziliście z wysockim po kolendzie,dlaczego nie przyszliście do mnie?-zobaczylibyście ten pożal się boże remont domu...baliście się ?
            • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 07:06
              co obiecaliście mieszkańcom warszawskiej ?...-zakłamańcy...panie wysocki,co pan dla mieszkańców zrobił ?-co pan zrobił komuś,żeby żyło się nam lepiej ?...wywijasa z ulicy wałbrzyskiej na warszawską...-brawo , jesteśmy z pana dumni...
              • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 07:12
                panie orpel,zaczepia mnie pan w pracy,zastrasza,proponuje pan rozmowę.nie wiem o czym,pracodawca pozbawił mnie przez to premii,bo rozmawiam z panem,zamiast pracować...-ostatni raz byłem miły...
                • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 07:19
                  zaprosiłem na fb kamila orpla,zaproszenie przyjął,napisałem mu,ile zarabia jego tata,i dlaczego z wodociągów brał kasę,to najpierw usunął moje zapytanie,a później usunął mnie ze znajomych...hahahahaha,,,to jest rozmowa orpli ponad podziałami...
                  • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 07:27
                    zlikwidujmy królowanie orpli,to jest chore...
                    • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 07:35
                      płacimy już za wszystko,ile działeczek przydomowych znikło,z marchewką pietruszką,bo orel kazał płacić,a teraz rosną tam pokrzywy...
                      • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 07:36
                        czy któryś z radnych był temu przeciw ?
                        • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 07:49
                          te sznurki przy ul sienkiewicza,to ta czarodziejska góra ?...ta rynna,na której latem wygrzewają się żmije,to tor saneczkowy ?...te szczury biegające po alei niepodległości ,i placu zdrojowym,to takie sobie żyjątka ?...te dachy zrobione od ul piastowskiej,nie od tyłu,to przypadek ?...potrzebny nowy chodnik do urzędu miasta ?-ile kosztował ?-firma z zakopanego zrobiła was w bambuko z ul sienkiewicza,dlaczego nie napiszecie o tym,że trzeba było ogłosić nowy przetarg,żeby skończyć tą głupawą inwestycję ?...po co wydaliście grube pieniądze na trasy biegowe,które i bez tej kaSY są,były i będą...-kto chce biegać,to biega...
                          • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 07:55
                            robicie sobie zebrania z szełemejem,bijecie sobie brawo,w gazetce wyborczej są wypowiedzi ludzi wybranych,nawet p garncarzyk,,która wyzywała te staże,nagle je polubiła...
                            • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 08:05
                              gdzie ten obiecany aqua park ?-gdzie koniec remontu kina ?...-bo nie wierzę,że ten remont skończy się w 2014r,jak to pisze na macie kina...
                              • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 08:07
                                a dachówki spadają...-znów pan umyje ręce,jak to było w glinicy...zginął człowiek,nie pana sprawa,bo to prywatny teren ?
                                • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 09:02
                                  panie orpel,dlaczego nie udostępni pan na stronie urzędu miasta ,forum dyskusyjnego,na którym to każdy mógłby się wypowiedzieć ?
                                  • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 09:03
                                    boi się pan demokracji ?
                                    • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 09:04
                                      za trudnych pytań ?
                                      • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 10:34
                                        żyją orple ponad stan,a kto im o tym mówi,-eliminują...przykładem jest były ndyrektor centrum kultury p gniatkowski...-był kumplem orpla do czasu,jak się nie postawił,a za to , że się postawił-wyleciał na zbity pysk,i dyrektorem zrobił uległą,zgadzającą się ze wszystkim,co powie król orpel.p kapuścik...-wiem coś o tym,widziałem,słyszałem...
                                        • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 10:42
                                          panie orpel,wysocki i s-ka...co to jest słoneczna polana ?-byliście tam ostatnie 4 lata ?- a to był wasz punkt programu wyborczego
                                          • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 10:46
                                            ludzie się z was śmieją,załóożyliście licznik na kible na stadionie,i teraz ludzie leją,srają dookoła stadionu,ale dla was kaŻDY GROSZ SIĘ LICZY,BO ZAWSZE ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ,KTO WRZUCI TĄ ZŁOTÓWKĘ/...
                                            • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 10:50
                                              DLA potrzeb wyborów,orpel kazał p kapuścik udostępnić saneczki za darmo,po wyborach już będzie normalnie-za kasę...a i za to darmo,tłumów nie ma...
                                              • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 10:56
                                                pooglądajcie państwo tv dami w internecie,jakie bzdury plecie p kamil orpel...nawet prowadzący program ma niezłą polewkę...
                                                • extrawagancki Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 12:25
                                                  Gra wyborcza się toczy, nic nowego.
                                                  Nie ma co narzekać, wystarczy iść na wybory i nie wybrać Orpla i jego przydupasów . Zmieniając temat, koło źródełka na serpentynach przez lata nic nie było robione do czasy gdy, Pan burmistrz nie zażyczył sobie bulodromu, nagle powstało tam nowe oświetlenie,dróżka wysypana drobnym kamieniem,i mały parking.Następne pieniądze w błoto .
                                                  Druga sprawa to oświetlenie w "lesie" na wyciągu . Po co ?? Komu ?? to tam potrzebne tego nikt nie wie. Nie lepiej było by zainwestować w oświetlenie przy ul.Chałbińskiego ??
                                                  • kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 13:11
                                                    gra grą ale to są fakty...

• kolecwoku Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 13:13
                                                    gra grą,ale to są fakty...
                                                  • aza-rg Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 17:21
                                                    A ja słyszałam, nie wiem czy nie jest to plotka, że podlizuje się jedlińskim nauczycielom. Dyplomowanym poprzyznawać kazał etaty i nadgodziny a inni z tych samych przedmiotów nie mają etatów. Tez ktoś powinien to sprawdzić i się zainteresować.
    • szymon7712 Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 19:03
      no i doigrałem się...wjechała do mnie policja...-chyba nie wolno źle pisać na władzę...środa,godz 11.00 mazowiecka 2
      • szymon7712 Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 19:05
        mam się tam zgłosić...
        • szymon7712 Re: jedlina zdrój- wybory 01.11.14, 19:11
          dzwoniłem,chciałem się dowiedzieć o co chodzi,ale oficer dyżurny odmówił mi informacji...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka