Dodaj do ulubionych

Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów

IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 07:09
Proponuję zabawę: komu w Wałbrzycha plusa a komu minusa i w obu przypadkach
za co?
Obserwuj wątek
    • Gość: Polak Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.09.04, 08:48
      + dla Ryszarda Nowaka z Białego Kamienia za działalność (wyprawki dla uczniów,
      pomoc w wybudowaniu podjazdu dla inwalidy przy Andersa 66 i inne )
      + dla J. Wiłkomirskiego za całokształt

- dla Zbycha Senkowskiego, hehe
    • Gość: decks Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.09.04, 09:53
      +++ dla Mirosława Grebera
      • Gość: myslak Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:50
        --
        • Gość: chwilowy Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.09.04, 09:25
          ++++ dla pani Pankanim za wytrwałe likwidowanie NIEPORZEBNYCH szkół
          • Gość: myslak chwilowy;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 13:59
            Widocznie należysz do tej "rozsądnej" grupy , dla której chwilowe oszczędności
            miasta ważniejsze są niż dobro dziecka.
            Gdybyś - jako rodzic- miał wybierać:
            a) mała szkoła blisko domu, wszystkie dzieci znają się po imieniu, nauczyciele
            tez rozpoznają wszystkie, mało liczne klasy - więc możliwość indywidualizacji
            nauczania
            b) moloch na 1500 dzieci, pełna anonimowość (więc agresja itp.), codzienny
            dojazd i stanie na przystankach, klasy liczące po 34 uczniów.

To jaką opcję wybrałbyś dla SWOJEGO dziecka?
            I co przyniesie DOCELOWO miastu większą korzyść: wyremotowany prześlicznie
            kolejny urząd czy dobrze wyedukowani młodzi mieszkańcy?

• Gość: Zbych Re: chwilowy;) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.09.04, 17:10
              zapisz swoje dziecko do niepublicznej szkoly zobaczysz ile to kosztuje,
              zapominasz ze wszystko kosztuje......kazdy by chcial byc młodym i bogatym.... a
              najlepiej byłoby gdybu kazde dziecko mialo swojgo nauczyciela
    • mgnac Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów 13.09.04, 11:27

++++ Senatorowi Lubińskiemu za to ,że tak nas demokracji uczy
      • Gość: rev Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.09.04, 11:50
        to żart czy wazelina?
      • Gość: dzidek Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 21:06
        michalku odbilo ci czy nawrot sentymentow.A moze asekuracja?
    • Gość: HASAN_SAS Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.04, 12:50
      a mi sie nudzi i + dam sobie
      • Gość: mieszkaniec Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 07:08
        ++++ Panu Bartolikowi za normalność i że nie zadziera nosa
        • Gość: dzidek Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 12:44
          myślę że zmienisz swoją opinię o Panu Bartoliku po obejrzeniu wywiadu
          udzielonego DAMI.To święte oburzenie jakim pałał opomiadając że ktoś śmiał
          okraść JEGO samochód.To że codziennie okradane są dziesiątki(żeby tylko)
          samochodów "zwykłych"ludzi nie robi na Panu Bartoliku wrażenia,to że lokatorzy
          z kamienic przejętych przez Niemkę zostali delikatnie mówiąc"wprowadzeni w
          błąd"przez organy Zarządu Miasta które ich zasiedlały na mieszkaniach mówiąc że
          będą je mogli wykupić skwitował słowami "przecież dla lokatorów nic się nie
          zmieniło".Czy taka moralność KALEGO zasługuje Twoim zdaniem na plus
          • Gość: M.Bartolik Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.04, 17:36
            Często czytam Forum, Pozdrawiam wszystkich- także tych, którym czasmi moja
            działalność się nie podoba. podaję fakty: w tamtych dniach (2 dni) okradzono na
            ul.Senatorskiej, gdzie mieszkam 3 samochody, w tym mój -auto było ubezpieczone
            w AC. Zniszczenia pokryje Ubezpieczyciel i nie ma problemu. Oczywiście
            poniosłem też straty inne -radio, tel. komórkowe i parę drobiazgów o osbistej -
            niemal bezcennej wartości (zdjęcia itp). Niezależnie od opinii Dzidka pozostaję
            przy swojej i nie popieram zarzynania podatkami przedsiąbiorczych, gdyż ich
            wysoki status materialny przełoży się na: wzrost zatrudnienia, większe wpływy z
            Vat i akcyzy itp. Tak samo wyobrażałem sobie wynik mojego mocno impulsywnego
            wystąpienia w TV -oczywiście we własnym interesie, ale nie przeciw Dzidkowi.
            Nagroda którą zaproponowałem statystycznie pomoże wszystkim -złodziej w
            więzieniu = mniej kradzieży. Dalej ją podtrzymuję (nagrodę) i nie życzę
            Dzidkowi takich przygód jak moja niezależnie od tego jaką pozycję społ. zajmuje.
            • Gość: dzidek Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 19:34
              chyba się nie zrozumieliśmy.Chodziło mi o to że Pan M.Bartolik jako
              WICEPREZYDENT m.Wałbrzycha ma WŁADZĘ i realne możliwości pogonienia zarówno
              POLICJĘ jak i STRAŻ MIEJSKĄ do sumiennego wykonywania obowiązków za które my
              jako społeczeństwo IM płacimy.Tak się złożyło że też mieszkam na Podzamczu od
              kilkunastu lat i uważam że jest to jedna z bardziej niebezpiecznych dzielnic
              Wałbrzycha,a policji czy straży miejskiej (poza kilku
              spektakularnymi "pokazówkami")na Podzamczu "ze świecą szukać".Dlatego
              podtrzymuję swoje zdanie,że nie oferowanie nagrody tylko egzekwowanie od
              organów władzy,a takimi są przecież POLICJA i STRAŻ MIEJSKA pilnowania ładu i
              PRAWA przyniesie poprawę.Nawiasem mówiąc jest sporo młodych ludzi notowanych za
              spożywanie alkoholu w miejscach niedozwolonych,czy kogoś zainteresowało skąd
              mają na to pieniądze?
    • Gość: gig Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 09:30
      --
      • Gość: piszpantu Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 20.09.04, 18:38
        Henryk Gołebiowski to wałbrzyski VIP czy wrocławski.ten to sobie da
        radę.
    • mapipex Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów 14.09.04, 20:24
      +++ dla wałbrzyskich radnych za nieobojętność w niektórych życiowych kwestiach.
      • Gość: xyz Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.09.04, 20:16
        w jakich kwestiach?
        • Gość: gość Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.09.04, 16:12
          w jakich kwestiach?
          No właśnie! Brak odpowiedzi, bo nie robią nic w "kwestiach"
          -
          • Gość: zajaczek Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.09.04, 21:07
            Na Radnych nie do końca, bo jest ich wielu, zle na pewno na niektórych.
            Proponuję dla tych mało wygadanych na sesjach i pyskatych do dziennikarzy -the
            winner is PLUTA TOMASZ z dziesięć minusów dla przyszłego P. Prezydenta.
    • Gość: siec gsm Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.09.04, 21:23
      plusa dla plus gsm
      • Gość: mieszkaniec Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.10.04, 22:26
        dzidek napisał ;

myślę że zmienisz swoją opinię o Panu Bartoliku po obejrzeniu wywiadu
        udzielonego DAMI.To święte oburzenie jakim pałał opomiadając że ktoś śmiał
        okraść JEGO samochód.To że codziennie okradane są dziesiątki(żeby tylko)
        samochodów "zwykłych"ludzi nie robi na Panu Bartoliku wrażenia,to że lokatorzy
        z kamienic przejętych przez Niemkę zostali delikatnie mówiąc"wprowadzeni w
        błąd"przez organy Zarządu Miasta które ich zasiedlały na mieszkaniach mówiąc że
        będą je mogli wykupić skwitował słowami "przecież dla lokatorów nic się nie
        zmieniło".Czy taka moralność KALEGO zasługuje Twoim zdaniem na plus

re;
        Facet niech oskubią twoje auto zapytam cię o zdanie ...... Facet tym bardziej
        normalny bo 'trzyma' auto na ulicy
        • Gość: dzidek Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 11:09
          do mieszkańca-nie jestem zwolennikiem okradania samochodów.Chciałbym żyć w
          normalnym kraju.Natomiast zapewnienie bezpieczeństwa mieszkańcom i ich mieniu
          jest OBOWIĄZKIEM władz miasta (do których należy p.Bartolik-a może się mylę)i
          takie pałanie "świętym"oburzeniem na coś co powstało na skutek własnych
          zaniedbań jest szczytem........(Konia z rzędem temu kto wieczorową porą spotka
          na Podzamczu patrol policji bądz straży miejskiej(oczywiście w okolicach
          tzw.pubów-jak "podzamek czy stodoła")
          • Gość: Observer Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.04, 17:40
            Właśnie błąd: Policja nie podlega Władzom mista -trzeba się pouczyć
            • Gość: dzidek Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 19:41
              teoretycznie racja.W praktyce wygląda to trochę inaczej vide sprawa Becket'a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka