Gość: nonet IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 07:09 Proponuję zabawę: komu w Wałbrzycha plusa a komu minusa i w obu przypadkach za co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Polak Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.09.04, 08:48 + dla Ryszarda Nowaka z Białego Kamienia za działalność (wyprawki dla uczniów, pomoc w wybudowaniu podjazdu dla inwalidy przy Andersa 66 i inne ) + dla J. Wiłkomirskiego za całokształt - dla Zbycha Senkowskiego, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: decks Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.09.04, 09:53 +++ dla Mirosława Grebera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslak Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:50 -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwilowy Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.09.04, 09:25 ++++ dla pani Pankanim za wytrwałe likwidowanie NIEPORZEBNYCH szkół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslak chwilowy;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 13:59 Widocznie należysz do tej "rozsądnej" grupy , dla której chwilowe oszczędności miasta ważniejsze są niż dobro dziecka. Gdybyś - jako rodzic- miał wybierać: a) mała szkoła blisko domu, wszystkie dzieci znają się po imieniu, nauczyciele tez rozpoznają wszystkie, mało liczne klasy - więc możliwość indywidualizacji nauczania b) moloch na 1500 dzieci, pełna anonimowość (więc agresja itp.), codzienny dojazd i stanie na przystankach, klasy liczące po 34 uczniów. To jaką opcję wybrałbyś dla SWOJEGO dziecka? I co przyniesie DOCELOWO miastu większą korzyść: wyremotowany prześlicznie kolejny urząd czy dobrze wyedukowani młodzi mieszkańcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: chwilowy;) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.09.04, 17:10 zapisz swoje dziecko do niepublicznej szkoly zobaczysz ile to kosztuje, zapominasz ze wszystko kosztuje......kazdy by chcial byc młodym i bogatym.... a najlepiej byłoby gdybu kazde dziecko mialo swojgo nauczyciela Odpowiedz Link Zgłoś
mgnac Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów 13.09.04, 11:27 ++++ Senatorowi Lubińskiemu za to ,że tak nas demokracji uczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rev Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.09.04, 11:50 to żart czy wazelina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 21:06 michalku odbilo ci czy nawrot sentymentow.A moze asekuracja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.04, 12:50 a mi sie nudzi i + dam sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 07:08 ++++ Panu Bartolikowi za normalność i że nie zadziera nosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 12:44 myślę że zmienisz swoją opinię o Panu Bartoliku po obejrzeniu wywiadu udzielonego DAMI.To święte oburzenie jakim pałał opomiadając że ktoś śmiał okraść JEGO samochód.To że codziennie okradane są dziesiątki(żeby tylko) samochodów "zwykłych"ludzi nie robi na Panu Bartoliku wrażenia,to że lokatorzy z kamienic przejętych przez Niemkę zostali delikatnie mówiąc"wprowadzeni w błąd"przez organy Zarządu Miasta które ich zasiedlały na mieszkaniach mówiąc że będą je mogli wykupić skwitował słowami "przecież dla lokatorów nic się nie zmieniło".Czy taka moralność KALEGO zasługuje Twoim zdaniem na plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Bartolik Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.04, 17:36 Często czytam Forum, Pozdrawiam wszystkich- także tych, którym czasmi moja działalność się nie podoba. podaję fakty: w tamtych dniach (2 dni) okradzono na ul.Senatorskiej, gdzie mieszkam 3 samochody, w tym mój -auto było ubezpieczone w AC. Zniszczenia pokryje Ubezpieczyciel i nie ma problemu. Oczywiście poniosłem też straty inne -radio, tel. komórkowe i parę drobiazgów o osbistej - niemal bezcennej wartości (zdjęcia itp). Niezależnie od opinii Dzidka pozostaję przy swojej i nie popieram zarzynania podatkami przedsiąbiorczych, gdyż ich wysoki status materialny przełoży się na: wzrost zatrudnienia, większe wpływy z Vat i akcyzy itp. Tak samo wyobrażałem sobie wynik mojego mocno impulsywnego wystąpienia w TV -oczywiście we własnym interesie, ale nie przeciw Dzidkowi. Nagroda którą zaproponowałem statystycznie pomoże wszystkim -złodziej w więzieniu = mniej kradzieży. Dalej ją podtrzymuję (nagrodę) i nie życzę Dzidkowi takich przygód jak moja niezależnie od tego jaką pozycję społ. zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 19:34 chyba się nie zrozumieliśmy.Chodziło mi o to że Pan M.Bartolik jako WICEPREZYDENT m.Wałbrzycha ma WŁADZĘ i realne możliwości pogonienia zarówno POLICJĘ jak i STRAŻ MIEJSKĄ do sumiennego wykonywania obowiązków za które my jako społeczeństwo IM płacimy.Tak się złożyło że też mieszkam na Podzamczu od kilkunastu lat i uważam że jest to jedna z bardziej niebezpiecznych dzielnic Wałbrzycha,a policji czy straży miejskiej (poza kilku spektakularnymi "pokazówkami")na Podzamczu "ze świecą szukać".Dlatego podtrzymuję swoje zdanie,że nie oferowanie nagrody tylko egzekwowanie od organów władzy,a takimi są przecież POLICJA i STRAŻ MIEJSKA pilnowania ładu i PRAWA przyniesie poprawę.Nawiasem mówiąc jest sporo młodych ludzi notowanych za spożywanie alkoholu w miejscach niedozwolonych,czy kogoś zainteresowało skąd mają na to pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gig Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 09:30 -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszpantu Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 20.09.04, 18:38 Henryk Gołebiowski to wałbrzyski VIP czy wrocławski.ten to sobie da radę. Odpowiedz Link Zgłoś
mapipex Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów 14.09.04, 20:24 +++ dla wałbrzyskich radnych za nieobojętność w niektórych życiowych kwestiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.09.04, 20:16 w jakich kwestiach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.09.04, 16:12 w jakich kwestiach? No właśnie! Brak odpowiedzi, bo nie robią nic w "kwestiach" - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajaczek Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.09.04, 21:07 Na Radnych nie do końca, bo jest ich wielu, zle na pewno na niektórych. Proponuję dla tych mało wygadanych na sesjach i pyskatych do dziennikarzy -the winner is PLUTA TOMASZ z dziesięć minusów dla przyszłego P. Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siec gsm Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.09.04, 21:23 plusa dla plus gsm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.10.04, 22:26 dzidek napisał ; myślę że zmienisz swoją opinię o Panu Bartoliku po obejrzeniu wywiadu udzielonego DAMI.To święte oburzenie jakim pałał opomiadając że ktoś śmiał okraść JEGO samochód.To że codziennie okradane są dziesiątki(żeby tylko) samochodów "zwykłych"ludzi nie robi na Panu Bartoliku wrażenia,to że lokatorzy z kamienic przejętych przez Niemkę zostali delikatnie mówiąc"wprowadzeni w błąd"przez organy Zarządu Miasta które ich zasiedlały na mieszkaniach mówiąc że będą je mogli wykupić skwitował słowami "przecież dla lokatorów nic się nie zmieniło".Czy taka moralność KALEGO zasługuje Twoim zdaniem na plus re; Facet niech oskubią twoje auto zapytam cię o zdanie ...... Facet tym bardziej normalny bo 'trzyma' auto na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 11:09 do mieszkańca-nie jestem zwolennikiem okradania samochodów.Chciałbym żyć w normalnym kraju.Natomiast zapewnienie bezpieczeństwa mieszkańcom i ich mieniu jest OBOWIĄZKIEM władz miasta (do których należy p.Bartolik-a może się mylę)i takie pałanie "świętym"oburzeniem na coś co powstało na skutek własnych zaniedbań jest szczytem........(Konia z rzędem temu kto wieczorową porą spotka na Podzamczu patrol policji bądz straży miejskiej(oczywiście w okolicach tzw.pubów-jak "podzamek czy stodoła") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.04, 17:40 Właśnie błąd: Policja nie podlega Władzom mista -trzeba się pouczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Plusy i minusy dla wałbrzyskich VIP-ów IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 19:41 teoretycznie racja.W praktyce wygląda to trochę inaczej vide sprawa Becket'a Odpowiedz Link Zgłoś