Dodaj do ulubionych

Zespoły na wesele

21.10.15, 09:18
Witam
zwracam się o rzetelną i uczciwą opinie par młodych o dwóch wałbrzyskich zespołach tj Janiki i Mister M.J zastanawiam sie nad wyborem pomiedzy jednym a drugim z tego co wiem to najlepsze wałbrzyskie zespoły
od kilku lat nie mieszkam w Wałbrzychu i nie jestem zorientowana a oba zespoły nie posiadają stron internetowych gdzie można ich posłuchać proszę o radę
Obserwuj wątek
    • carolina242 Re: Zespoły na wesele 25.10.15, 14:20
      naprawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc nie jestem trollem ani nie mam nic wspólnego z zespołami konkurencyjnymi po prostu nie mieszkam w Wałbrzychu od dawna i nie orientuję sie w temacie
    • bozenka1210 Re: Zespoły na wesele 23.11.15, 18:58
      Polecam zespół muzyczny Raj z Niedaszowa ! Kontakt 601813974
    • sajmonista Re: Zespoły na wesele 26.11.15, 21:17
      polecam zespol Central Park. strona centralpark-music.pl.tl
      Kiedys z nimi gralem, dlatego polecam, bo ciekawie graja i maja czasem fajne pomysly.
      • carolina242 Re: Zespoły na wesele 05.12.15, 12:09
        dziekuje ale prosiłam o opinie w dwóch zespołach a nie o reklame innych zespołów poza tym miałam okazję kiedyś bawić sie przy zespole Central Park i mówiąc delikatnie ten zespół to porażka myslałam że zawodowcy nie piją ale jednak nie
    • mieczyslaw8886 Re: Zespoły na wesele 03.12.15, 20:38
      Gorąco polecam ZESPÓŁ RAJ , grali na weselu u mojego brata w Wałbrzychu. Dobre prowadzenie całej imprezy, świetnie dobrana muzyka, która była dopasowana dla wszystkich gości w każdym przedziale wiekowym. Wszyscy goście wspaniale się bawili ! telefon 507922538
    • marto-szka3 Re: Zespoły na wesele 07.12.15, 18:29
      Zespół Janiki grał na naszym weselu 5 lat temu. Najwyższa półka!!!!!!!! Wzięliśmy ich z polecenia słysząc same dobre opinie. I okazało się, że to był strzał w 10tkę! Świetna oprawa muzyczna, dużo fajnych zabaw, krótkie przerwy w graniu, zabawa do rana. Goście długo ich wspominali. Pełen profesjonalizm! A Pan Krzysztof Janik - człowiek orkiestra!
      Na temat drugiego zespołu nie słyszałam nic, więc się nie będę wypowiadać.
    • tulipan_stokrotka Re: Zespoły na wesele 25.06.17, 02:43
      Mega fajny jest zespół to Cool Play z Wałbrzycha!!! Bawiliśmy się świetnie, grają melodyjnie, jak dla nas było super. Poza tym są elastyczni, wszystko z nimi można załatwić, grają dłużej niż jest w planie, naprawdę byłem zadowolony i wspomnienia pozostaną. Kontakt 663 900 011

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka